Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(Dusse @ 2009 11 30, 10:22)

Labas rytas visoms,
joviteleb, kaip jautiesi po jodo, ar pavyko Kaune prasiskenuoti?

Labas visoms!

Esu persiutus ir supykus labiau nei isreiksti zodziais galiu!!! Man isterija!

Nuskenavo Kaune ir paaiskejo, kad ir kakle ir abiejuose plauciuose yra dar like dariniu nemazai. Man truksta zodziu.... O daktaras Vilniuje sake, kad kakle tai "jau tikrai nieko nebera, o del plauciu klausimas...". Kaune skenavo apie 30 min nuo galvos iki koju. Mane tikrai istiko isterija - dvi dienas is lovos nepakilau ir vis verkiau... Kaip taip daktarai metosi zodziais. verysad.gif

Tos moterys, kurias skenavo su tuo SSSSS aparatu, dabar turetu tikrai sunerimti.... Kauno daktaras buvo pakraupes po mano pasakojimo....

Papildyta:
Beje, sekantis jodas man 02.26.

Tai gal atsiras kartu gulanciu? Vis linksmiau....
Atsakyti
joviteleb, absurdas. atsakomybes nulis... laikykis.

ar teisybe, kad jodo terapija atlieka tik vilniuje? nei kaunas, nei klaipeda to nedaro, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 11 30, 13:52)
joviteleb, absurdas. atsakomybes nulis... laikykis.

ar teisybe, kad jodo terapija atlieka tik vilniuje? nei kaunas, nei klaipeda to nedaro, ar ne?

Taip, gydymas J131 (radioaktyviu jodu) atliekamas tik Vilniaus onkologiniam. Niekur kitur LT jo nedaro.
Kituose miestuose yra tik galimybe nusiskenuoti po terapijos.

As dabar gilioj depresijoj.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 30, 13:45)
As dabar gilioj depresijoj.... unsure.gif

tikiu doh.gif ziauri situacija. kaip gali po to pasitiket vel gydytoju? o iki vasario galo dar daug grazaus laiko, kaip gyvent su tom mintim.
man 02.22. operacija.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 30, 12:49)
Labas visoms!

Nuskenavo Kaune ir paaiskejo, kad ir kakle ir abiejuose plauciuose yra dar like dariniu nemazai. Man truksta zodziu.... O daktaras Vilniuje sake, kad kakle tai "jau tikrai nieko nebera, o del plauciu klausimas...". Kaune skenavo apie 30 min nuo galvos iki koju. Mane tikrai istiko isterija - dvi dienas is lovos nepakilau ir vis verkiau... Kaip taip daktarai metosi zodziais. verysad.gif

Tos moterys, kurias skenavo su tuo SSSSS aparatu, dabar turetu tikrai sunerimti.... Kauno daktaras buvo pakraupes po mano pasakojimo....

Papildyta:

Na tai taip,to ir buvo galima tiketis is to caro maro laiku aparato skenavimo.As kaip ir minejau ir dabar gyvenk puse metu su neramia sirdim,kaip ten pas mane. Guodzia tik viena mintis,kad is po antro jodo Baranauskas sake kad labai labai mazai nebike,ir dabar treciam jode,man dave maziausia doze,klausiau kodel,tai sake pagal mano duomenis,kad stipriau nereikia. Na tai pasikartosiu,kad tik ta viena mintis guodzia ir vercia tiketi,kad gal ir gerai viskas bus.
Kaip ir esu sakiusi sutikciau ir su 4 ir su 5 jodu jei tik reiketu,o dabar lauk puse metu ir jei vel reikes,nu absurdas,mano kudikelio planavimas taip ir keliasi i dar tolimesni laika,juk po paskutines radiacijos turi maziausiai metai praeiti,o mes jau ir taip laukiam nesulaukiam kada bus galima pradet planuot musu angeliuka.
Atsakyti

QUOTE(joviteleb @ 2009 11 30, 13:49)
Labas visoms!

Papildyta:

Baisu, koks abejingumas. Joviteleb, suimk save i rankas, zinok, kad jodas savo darba dar daro.Vasario menesi bus visai kiti, zinoma geresni rezultatai. Laikykis doh.gif . Man irgi reikia pasitikrinti po paskutinio jodo praejus pusei metu, dar turbut Baranausko nera, dar palauksiu.
Atsakyti
Jovitele,o kur ten vaziavai i Kauna,sakei per pazystamus, o taip, ten sunku pakliut,kur ten buvai,kuriam skyriuje?
Atsakyti
Labutis , ką tik neseniai ir aš parsiradau iš antro jodo. Praėjo viskas labai lengvai, nejaučiau visiškai nieko, gavau 1,8 doze tokia pat kaip anakart. Bet didžiausia stresą įvarė skenavimas, nes mus visus skenavo tu senu klipata, dar Baranauskas ranka ant krutinės palaikė, gal jis savo ranka nuskenavo ir per minute buvo aišku, kad pas mane nieko nebėra. Beveik visiems pasakė atvažiuot po pusės metų, tada žiūrėsim. O viena moteris ir pasakė , kad netiki tokiais aparatais. Nežinau nei kur lėkti nei kur kreiptis kad praskenuotu, nes kažkoks siaubas laukti puse metu, o pusmečio dievai žino kas bus toliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 11 30, 16:54)
Jovitele,o kur ten vaziavai i Kauna,sakei per pazystamus, o taip, ten sunku pakliut,kur ten buvai,kuriam skyriuje?

Kauno universitetines klinikos, endokrinologijos skyrius, barnduolines medicinos poskyris. As per pazistamus ten patekau ir net nezinau, kaip bendra tvarka pakliuti... verysad.gif atleiskit...
Atsakyti
QUOTE(Dusse @ 2009 11 30, 16:28)
Baisu, koks abejingumas. Joviteleb, suimk save i rankas, zinok, kad jodas savo darba dar daro.Vasario menesi bus visai kiti, zinoma geresni rezultatai. Laikykis doh.gif . Man irgi reikia pasitikrinti po paskutinio jodo praejus pusei metu, dar turbut Baranausko nera, dar palauksiu.

Baranauskas jau nuo siandien dirba - jau grizo po atostogu.
Papildyta:
Siaip visoms siulau po 3 menesiu pasidaryti TG tyrimus reguliariai ir jei TG didelis arba dideja - eiti pas Baranauska, o jei mazeja, tai dziaugtis, kad pasiseke...

Tik anskciau 3 menesiu nedarykite, nes TG susireguliuoti po paskutinio jodo turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviteleb: 30 lapkričio 2009 - 17:05
Kuo toliau, tuo labiau siuntu ir nezinau kur dar galiu kreiptis del to skenavimo, Siauliai neturi, Panevezys neturi, bandyti susiekti su kaunu ar Klaipeda kokia... Ryt is ryto bandysiu kreiptis pagalbos i savo endokrinologe gal ji ka ptars. Atsid8riau aklavietej. Joviteleb tu bent zinai, jei turi koki skenavimo dokumenta tai nunesti Branauskui (jau siandien dirbo) ar SInkeviciui ir patiesti pries akis. Stai ju darbo rezultatai. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2009 11 30, 18:06)
Joviteleb tu bent zinai, jei turi koki skenavimo dokumenta tai nunesti Branauskui (jau siandien dirbo) ar SInkeviciui ir patiesti pries akis. Stai ju darbo rezultatai. bash.gif

Vyras siandien nunese ir parode Baranauskui Kauno skenograma...
O ka jis padarys, kad neturi aparaturos geros... Sako, gerai, kad pasidaret...

Mano atveju, tai man kas... vistiek manes dar daug jodu laukia... Bet kaip tos, kurias paleido namo....

Siaip skenavimus daro ir po 10 ir 15 dienu, kai isgeri joda. Tai, jei kur susiveiksit nusiskenuoti, tai zinokit, kad ne velu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviteleb: 30 lapkričio 2009 - 17:24