Sveikutes
Noriu jungtis i jusu bureli
Tai pirma papasakosiu savo istorija:
Man padidejusia skydliauke pastebejo po gimdymo, kai su dukryte pradejom lankytis pas gydytojus(pries 4.5m). Dariausi tyrimus tth, ft4- normoj buvo, dar echo- padidejus, bet normoj. Pati pradejau pries du metus dirbt seimos klinikoj, tai vis pasidarau kas met tth, ft4, atpo- visada normoj per viduriuka budavo. Kol pries du men gydytoja su kuria dirbu pasake jog baisiai atrodo mano skydliauke.
Susiorganizavau konsultacija pas gyd Sidlauska, padare punkcija ir echo. Ir ka gi - oksifiliniu lasteliu neoplazija. Gydymas- operacinis

Dar darbe pasidariau Tg- >300

Norma iki 60. Nesupratau kaip gali but, jei visi kiti tyrimai normoj

Va tau ir darykis juos

Gal jus pasakysit kodel taip?? Jei nebuciau dariusi punkcijos, o tik sekusi hormonu rezultata taip ir gyvenciau kol nebutu blogai

jauciausi visa laik gerai, tik pastebejau po gimdymo apetitas ziauriai sumazejo, nuo mesos pykina, galiu valgyt tik darzoves ir vaisius ir kt lengva maista. Bet tai kaltinau tik nuovargi ir pan. O ir dieta nebloga
Po endokrinologo atsakymu susiorganizavau siuntima i Santariskes, pasidariau kaklo ir krutines kompiuterine tomografija- atsakymai neblogi, na nemato isplitimu, metastaziu. Bet kompas neviska parodo, tipo metastaziu gali but uz miego arteriju ir pan.
Tada konsultacija su gyd Beisa. Jis sake jog pagal mano skydliaukes dydi didele tikimybe jog yra mikro metastaziu, bet jos nepavojingos, letai auga. Viska pamatys tik po operacijos.
Du operacijos budai:
1. Pasalina puse, dar man ant stalo bunant istiria, jei randa pikta, salina kita puse. Tas greitas tyrimas turi paklaida, kuri yra 15%.
Jei gera rodo, palieka, bet dar siuncia tikslesniam tyrimui kur ats po 2sav ir jei visgi papuoliau i tuos 15% ir atranda pikta vel operacija ir salina likusia puse.
2. Iskart salina viska ir geriu likusi gyvenima vaistus.
Nzn kuria pasirinkti????

Man Beisa patare nr 1, kadangi esu jauna, tai reikalinga skydliauke.
Del vezio pagal mano diagnozes dave 50/50. Guldo mane 14d, 15d operacija.
Bijau