QUOTE(wowavyva @ 2009 12 08, 11:34)
sveikos.
as labai daug metu geriu thyroxina (dar su skydliauke kol kas esu), problemu su svoriu paskutiniu metu buvo nemazai, bet visi endokrinologai sake, kad tikrai negali buti nuo thyroxino. neva tai atvirksciai - jei jo negerciau, tada augtu svoris.
sakykit, jei as atsigulu i santariskes pirmadieni, tai mane operuoja ne ta pacia diena, o kita. taip? kazkaip is tu nervu neissiaiskinau to
dazniausiai guldo is vakaro, o jau kita diena operuoja. nes is vakaro dar uzeina operuojantis gydytojas pasikalbeti, taip pat ir anestiziologas, dazniausiai pries miega duoda tabletyte isgerti, kad ramiau miegotum, nes juk vis tiek stresas
Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2009 12 10, 16:03)
aciu saulexxxx, wowavyva

Ka pastebejau ir kas buvo nebudinga, tai kazkoks pykinimas, arba sleikstulys, todel neturiu apetito ir karscio pylimas, jauciu kad prakaituoju daugiau, kas anksciau budavo nebudinga, nu vienzodziu jauciuosi klimaksine, nes tie prakaitavimai tokie bangom. Nesu nei nescia nei sena. Nukrito -2 kg. Ydomu kas bus veliau, bet kazkaip sirdies nejauciu, kaip anksciau kad skaudetu, tas tai dziugina, be to vyras dziaugiasi kad isoperavo, kaip jisai sako, piktumo mazga, nes dabar kazko nesu nervinga, bet manau kad tai laikina

mano vyras sako ta pati. sako kad ta operacija tikriausiai i gera isejo, nes dabar esu maziau pikta ir neberekauju kaip anksciau
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 12 11, 16:32)
laba
o kodel visgi paskyre joda?
del vaikuciu, tai tikrai metai po paskutinio jodo galesi pastoti

jei neklystu, viena is cia kalbanciu turi tokia patirti.
todel kad po operacijos praejus 10 d. atejo galutiniai tyrimai, kurie visdelto parode kad to blogio yra ir jodo reiks.
operacijos metu daromi tyrimai turi 10-15 proc. paklaida. as i ja tikriausiai ir papuoliau.
kita savaite vaziuosiu pas Beisa, ziuresiu ka toliau sakis, bet kad jodo reiks tai faktas