QUOTE(*Gabriella* @ 2009 12 06, 18:29)
Sveikutes
Nzn kuria pasirinkti????

Man Beisa patare nr 1, kadangi esu jauna, tai reikalinga skydliauke.
Del vezio pagal mano diagnozes dave 50/50. Guldo mane 14d, 15d operacija.
Bijau
Labuka,
as rinkausi 1 varianta, operavo 2009 03 menesi.
Mano TG po operacijos buvo 500... tad tavo dar ne blogiausias variantas, iskaitant, kad skydliauke dar turi
Tikra tiesa, kad per echoskopija metastaziu nemato... mano limfmazgiai buvo grazus, o po operacijos paaiskejo, kad is 10 ispjautu 7 apsesti veziuko ir dar be to mazos metastazes plauciuose... Bet praejo operacija, jau 3 jodai atkenteti, dar kokie metai vazinesiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Russne @ 2009 12 04, 23:05)
Sveikutės,
Dabar neseniai darėsi echoskopiją- viskas gerai. Iš kart po to važiavo pas Baranauską, pridavė kraują, o po mėnesio atsakymas, kad Tg liktais 66, nepamenu tiksliai. Bet žodžiu, vėl važiuos į jodą. Taigi taip išeina, kad echoskopu negali skydliaukės ląstelių metyti, jei tan nėra dar jų labai daug
Tegu pasitikrina, pirmiausia, kad tai jos tyrimai. Nes man, pvz, buvo sumaise atsakymus. Tiesa, kad echoskopija ne visada viska matom juk mikro metastazes gali buti limfmazgiuose ar kur uzsislepusios. Galbut plauciuose kazkas atsirado. Beje, bijoti neverta. Gaus viena-du jodus ir viskas bus gerai. Jodas ir plauciuose negerumus naikina, as gi pati nuo to gydausi.