Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(logika @ 2009 12 15, 18:24)
man po operacijos iš pradžių buvo. o po to lyg ir praėjo  smile.gif
Papildyta:
bet man prasidėjo nežmoniški galvos skausmai  unsure.gif

o tau galvos skausmai iskarto po operacijos prasidejo ar veliau?
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 15, 14:32)
Aciu saulexxxx uz info.
o pati iskarto pradejai naudoti tepaliuka ar reikia, kad praeitu kazkiek laiko?

Visoms ko geriausios nuotaikos sia sauleta ziemos diena

Nera uz ka EditaSCE smile.gif Pradejau naudoti gal desimta diena, ant zaizdos tepti negalima.
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 15, 18:31)
o tau galvos skausmai iskarto po operacijos prasidejo ar veliau?

po operacijos. prieš tai iš vis nežinojau,kas tas yra unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o po skydliaukės operacijos sekančią dieną ką galima valgyti, tikriausiai kietesnio maisto nelabai. Ligoniui pašalino pusę skydl. eisiu lankyti, nežinau ką skanaus nunešti g.gif . Tkriausiai, tik jogurtukas tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 12 15, 20:18)
Sakykit, o po skydliaukės operacijos sekančią dieną ką galima valgyti, tikriausiai kietesnio maisto nelabai. Ligoniui pašalino pusę skydl. eisiu lankyti, nežinau ką skanaus nunešti g.gif . Tkriausiai, tik jogurtukas tiktų mirksiukas.gif

nu jo ryti sunku g.gif bet man draugė atnešė šokoladinių saldainių,tai aš juos valgiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na, va, grįžau ką tik iš Santariškių. Įsivaizduojat, kada man paskyrė operaciją - vasario 24 doh.gif Taigi aš išprotėsiu iki to laiko. Sako, pusė metų ten ar ten - nieko nereiškia, jau tiek metų su mazgu gyvenat. Gyvent tai gyvenu, bet kad įtariamas vėžys, tai nežinojau g.gif
Gal nemokėjau tartis, kitas juk po poros savaičių Beiša operavo g.gif Esu labai nuliūdus, taip norėjau viską greičiau išsiaiškint verysad.gif

QUOTE(logika @ 2009 12 15, 18:24)
Papildyta:
bet man prasidėjo nežmoniški galvos skausmai  unsure.gif

O, siaubas verysad.gif Aš kol kas irgi nežinau, ką reiškia galvos skausmas, nors gydytojas sako, kad turėtų skaudėti g.gif
Na, tai turbūt po operacijos sulauksiu to džiaugsmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 12 15, 23:18)

Matyt kaip kam, mane po pietu isoperavo, o ryte jau viska kimsau biggrin.gif Neturejau problemu su rijimu.
Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2009 12 16, 10:05)
Sveikutės,
Na, va, grįžau ką tik iš Santariškių. Įsivaizduojat, kada man paskyrė operaciją - vasario 24 doh.gif Taigi aš išprotėsiu iki to laiko. Sako, pusė metų ten ar ten - nieko nereiškia, jau tiek metų su mazgu gyvenat. Gyvent tai gyvenu, bet kad įtariamas vėžys, tai nežinojau g.gif
Gal nemokėjau tartis, kitas juk po poros savaičių Beiša operavo g.gif Esu labai nuliūdus, taip norėjau viską greičiau išsiaiškint verysad.gif
O, siaubas verysad.gif Aš kol kas irgi nežinau, ką reiškia galvos skausmas, nors gydytojas sako, kad turėtų skaudėti g.gif
Na, tai turbūt po operacijos sulauksiu to džiaugsmo doh.gif

Ne viskas tiesa ka gydytojai sako biggrin.gif Man nei pries operacija skaudejo, nei po, taip kad nenusiteik blogiausiam smile.gif
Atsakyti
Sveika, Mojo,
tai eilės pas Beišą kaip reikiant, jeigu tik vasario pabaigai sutarėte.
Nervas turi imti kaip reikiant .
O aš dar iki Beišos nė nenusikapščiau...
Gal galėtum pasidalinti su manimi Beišos mob. tel. Nr ? Vis greičiau būtų tariantis asmeniškai ir konkrečiai. Būtų labai AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RA_13 @ 2009 12 16, 11:42)
Sveika, Mojo,
tai eilės pas Beišą kaip reikiant, jeigu tik vasario pabaigai sutarėte.
Nervas turi imti kaip reikiant .
O aš dar iki Beišos nė nenusikapščiau...
Gal galėtum pasidalinti  su manimi  Beišos mob. tel. Nr ? Vis greičiau būtų tariantis asmeniškai ir konkrečiai. Būtų labai AČIŪ  smile.gif

Jau , pasirodo , esu išgelbėta telefono Nr. klausimu!!!
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 15, 18:05)
Joviteleb tu jau ne pirma karta vaziuoji, papasakok daugiau kaip ten viskas vyksta. man sake, kad palatose guli po viena ir po jodo gerimo reikia pabuti 3-5 d.
o kaip del asmeniniu daiktu, rubu? nes sake paskui viskas spinduliuoja ir jeigu buni su savo rubais, tai ju bent tris savaites negalima nesioti.
o po jodo isgerimo ar buna kokio salutinio poveikio: pykinimo, silpnumo ir pan.

Laba,

jodui gali paguldyti i vienute arba po dvi. Jei guldo po dvi - palata buna perskirta stora siena, bet ne iki lubu, t.y. susikalbeti galima. Kiekviena palapa turi po atskira dusa ir tualeta. Jei dviviete yra po du atskirus. Siaip is patirties sakau, pirma karta gulejau viena, tai labai liudna buvo... antra ir trecia guliausi i dviviete - daug smagiau, kai kai kas juda salia "uz sienos". ir pasneketi galima..
Jei guldo penktadieni, isleidzia pirmadieni. Jei antradieni - paleidzia penktadieni. Siaip sklando gandas, kad visus rubus reikia ismesti, taciau seseles sako, kad uztenka juos gerai isplauti skalbimo masinoje (atskirai nuo kitu rubu). Del daiktu (telefonu, irankiu), tai juos reikia nuvalyti su spiritu ir galima namuose laikyti. Reikia atsiminti, kad radiacija salinasi su prakaitu, slapimu, seilemis, tad daiktai radiacija sugeria tik tiek, kiek tu ant ju palieki slapimo, prakaito, seiliu. As pvz, net telika tempiuosi i joda, kad butu linksmiau. Spekit, ar leistu daktarai ta daryti, jei daiktai sugertu radiacija?
Siaip siulau pasiimti visoms daug zurnalu, vaisiu (labai truksta). megstamo maisto ir vandens (limonadu). Koridoriuje yra saldytuvas ir virdulys - kam aktualu.

Tiesa, kas is Vilniaus, tai zinokite, kad gali artimieji atnesti laukneseli ir perduoti per sesele. Man vyras visada valgyt svieziai atnesa. Kai kurios seseles, net leidzia vyra per stikla kirodiuje pamatyti rolleyes.gif

Jei dar kas aktualu, klauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviteleb: 16 gruodžio 2009 - 11:34
Mojo, nesijaudink taip - viskas bus gerai.
jeigu ir ras kazka nelabai gero - gydymas dabar labai efektyvus
VISKAS BUS GERAI !

reikia nusiteikti tam kad operacija yra operacija.
bet pvz as labai gerai jauciausi.
na tik pirma diena truputi galva svaigo ir viskas
tikrai nera taip baisu ir su rijimu neturejau jokiu problemu

svarbiausia kuo maziau streso ir gerai nusiteikti.
nes tinkamas nusiteikimas ir kuo maziau nervu, stresu - labai svarbu.
Atsakyti

as dar su vienu klausimeliu.
man dar parekomandavo pasitikrinti pas mamologa (krutu gydytoja), nes atseit skydliaukes problemos ir krutys labai susije.

gal kam nors is musiskiu irgi siule pasidaryti tyrimus?
Atsakyti