Man ir planuoja daryt toki tyrima operacijos metu ir salinti tik puse.
O tau salino puse ar visa? Jei puse ar operuos likusia jei rado blogi? Ar uzteks jodo?
Papildyta:
Gal galit dar pasakyt ka dejotes i ligonine is daiktu?
[/quote]
man atrodo, kad dabar operacijos metu visoms daro tuos tyrimus.
man salino visa skydliauke, bet tai jau ir pries operacija buvo aisku. operacijos metu buvo spresta tik ka daryti su limfmazgiais, bet ju nekliude nes sake jokio itarimo nekele.
o jodas cia jau sekantis procesas po operacijos likusioms negeroms lastelems snaikinti, toms kuriu nepasalino operacijos metu. nes kiek man aiskino, sako jodas rodo ir puses milimetro blogasias lasteles, o operacijos metu tokiu pasalinti tiesiog fiziskai neimanoma del ju mazo dydzio
Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2009 12 14, 12:36)
Sveikos, mergaitės,
Kartkartėmis ir aš išlendu į viešumą, nors visas jūsų žinutes sąžiningai seku kasdien
Rytoj einu pas Beišą tartis dėl operacijos. Noriu jūsų paklausti, ar mokėjot už konsultaciją? Siuntimą turiu

Ir dar: gal blondiniškas klausimas, bet nežinau, kelintą valandą eiti

. Jis man pasakė, kad ateičiau be penkiolikos septynios. Tai čia turbūt iš ryto

Kada jis paprastai priima, kaip jūs ėjot, gal prisimenat?
Gabriella, sėkmės, labai laukiu žinių iš tavęs - tu dabar būsi šviežiausiai išoperuota
Tada gal jau aš ar RA_13 - gal susitiksim?
labai gerai supratai, be penkiolikos septynios tai cia ryte. nes jis labai anksti ryte buna.
as va pavyzdziui pas ji siandien ryte buvau 6.40, tai jau pries pane viena moteris buvo. zodziu, tokiu laiku ji lengviausia pagauti.
uz konsultacija nieko moketi nereikia.
Papildyta:
QUOTE(RA_13 @ 2009 12 14, 11:50)
Sveikos, mielosios,
jau vasarą perskaičiau visas Skydliaukės problemų temas, nors tikėjausi, kad praspruksiu ir galėsiu likti nuošalyje nuo viso to.
Deja, tiek Vilniaus, tiek Kauno gydytojai vieningi- reikia operuoti (turiu mazgą). Jūs taip gražiai palaikote viena kitą , kad ir aš įsidrasinau Jums prisistatyti, kaip likimo draugė.
Jau nutariau, kad operuosiuosi Vilniuje, ir labai noriu patekti pas dr. Beišą (mačiau, kad viena iš mūsų kaip tik šiuo metu ruošiasi operacijai pas jį). Noriu Jūsų, kurios susidūrėte su šiuo daktaru, paprašyti apšviesti mane kaip pas jį patekti, kokios eilės operacijai, kas , kur ir kaip .
Labai ačiū.
P.S. Labai jau rimtai viską parašiau, bet šiuo metu visai nejuokinga...
Beisa dirba II pilvo chirurgijos skyriuje, 5 aukstas. kaip jau ir rasiau ji lengviausi pagauti anksti ryte dar pries 7 . tikslaus kabineto Nr. nepamenu, bet kai islipi is lifto eini i kaire ir iskarto rasi. tiesiog eini prie kabineto ir taip patenki. tada jis jau viska pasakis ir kokia procedura del dokumentu ir ka reikia tureti ir kokios eiles ir pan.
tiesa, einant jau reikia tureti tyrimu rezultatus, kad galetumete konkreciai kalbeti apie situacija.
jau karta rasiau i rtik dar karta galiu pasikartoti, kad tikrai nuostabus gydytojas.
ir jeigu tik turi klausimu, tikrai i visus atsako ir paaiskina - bent jau man taip buvo. o as klausimu turejau tikrai daug.
SEKMES TAU !
Papildyta:
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 13, 20:09)
Siuva, man siuvo. Bet jau dabar mazai matosi. Randu gijimas priklauso nuo zmogaus, ne visiems jie buna vienodi. O as netepti negalejau, mano randas kietejo, nes neprisilaikiau pooperacinio rezimo.
o gal gali pasidalinti info koki tepaliuka tu naudoji ?
o del sukietejimo tai man aiskino, kad cia taip ir turi buti, nes toks gijimo procesas. ir pats sukietejimas gali laikytis iki 2-3 men. atseit tai normalu