Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(Mojo @ 2009 12 14, 13:36)
Sveikos, mergaitės,

Kartkartėmis ir aš išlendu į viešumą, nors visas jūsų žinutes sąžiningai seku kasdien smile.gif
Rytoj einu pas Beišą tartis dėl operacijos. Noriu jūsų paklausti, ar mokėjot už konsultaciją? Siuntimą turiu ax.gif
Ir dar: gal blondiniškas klausimas, bet nežinau, kelintą valandą eiti doh.gif . Jis man pasakė, kad ateičiau be penkiolikos septynios. Tai čia turbūt iš ryto blush2.gif Kada jis paprastai priima, kaip jūs ėjot, gal prisimenat?

Gabriella, sėkmės, labai laukiu žinių iš tavęs - tu dabar būsi šviežiausiai išoperuota biggrin.gif

Tada gal jau aš ar RA_13 - gal susitiksim?

Labutis, būtinai turi būti ryte, nes paskui jie visi pravizituoja po palatas ir išeina i operacijas, o po pietų tik apie trečia pasirodo arba dar vėliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2009 12 14, 15:19)
Labutis, būtinai turi būti ryte, nes paskui jie visi pravizituoja po palatas ir išeina i operacijas, o po pietų tik apie trečia pasirodo arba dar vėliau. smile.gif

Ačiuks, taip ir maniau. O dėl atlygio už konsultaciją ką pasakytumėt? Girdėjau, kad jis net už operaciją neima, tai geriau turbūt nė nesiūlyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2009 12 14, 16:22)
Ačiuks, taip ir maniau. O dėl atlygio už konsultaciją ką pasakytumėt? Girdėjau, kad jis net už operaciją neima, tai geriau turbūt nė nesiūlyt g.gif

Šito apie Beiša negaliu pasakyti, aš tik paguldyta bandžiau tartis dėl opercijos, bet pasiūlė mane operuot po 2 parų, aš laukti tiek nenorėjau, tad operavo kitas chirurgas, bet tikrai neprastas,jam idaviau 300lt .
Atsakyti

Man ir planuoja daryt toki tyrima operacijos metu ir salinti tik puse.

O tau salino puse ar visa? Jei puse ar operuos likusia jei rado blogi? Ar uzteks jodo?
Papildyta:
Gal galit dar pasakyt ka dejotes i ligonine is daiktu? ax.gif
[/quote]

man atrodo, kad dabar operacijos metu visoms daro tuos tyrimus.
man salino visa skydliauke, bet tai jau ir pries operacija buvo aisku. operacijos metu buvo spresta tik ka daryti su limfmazgiais, bet ju nekliude nes sake jokio itarimo nekele.

o jodas cia jau sekantis procesas po operacijos likusioms negeroms lastelems snaikinti, toms kuriu nepasalino operacijos metu. nes kiek man aiskino, sako jodas rodo ir puses milimetro blogasias lasteles, o operacijos metu tokiu pasalinti tiesiog fiziskai neimanoma del ju mazo dydzio

Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2009 12 14, 12:36)
Sveikos, mergaitės,

Kartkartėmis ir aš išlendu į viešumą, nors visas jūsų žinutes sąžiningai seku kasdien smile.gif
Rytoj einu pas Beišą tartis dėl operacijos. Noriu jūsų paklausti, ar mokėjot už konsultaciją? Siuntimą turiu ax.gif
Ir dar: gal blondiniškas klausimas, bet nežinau, kelintą valandą eiti doh.gif . Jis man pasakė, kad ateičiau be penkiolikos septynios. Tai čia turbūt iš ryto blush2.gif Kada jis paprastai priima, kaip jūs ėjot, gal prisimenat?

Gabriella, sėkmės, labai laukiu žinių iš tavęs - tu dabar būsi šviežiausiai išoperuota biggrin.gif

Tada gal jau aš ar RA_13 - gal susitiksim?

labai gerai supratai, be penkiolikos septynios tai cia ryte. nes jis labai anksti ryte buna.

as va pavyzdziui pas ji siandien ryte buvau 6.40, tai jau pries pane viena moteris buvo. zodziu, tokiu laiku ji lengviausia pagauti.
uz konsultacija nieko moketi nereikia.
Papildyta:
QUOTE(RA_13 @ 2009 12 14, 11:50)
Sveikos, mielosios, smile.gif
jau vasarą perskaičiau visas Skydliaukės problemų temas, nors tikėjausi, kad praspruksiu ir galėsiu likti nuošalyje nuo viso to.
Deja, tiek Vilniaus, tiek Kauno gydytojai vieningi- reikia operuoti (turiu mazgą). Jūs taip gražiai palaikote viena kitą , kad ir aš įsidrasinau Jums prisistatyti, kaip likimo draugė.
Jau nutariau, kad operuosiuosi Vilniuje, ir labai noriu patekti pas dr. Beišą (mačiau, kad viena  iš mūsų kaip tik šiuo metu ruošiasi operacijai pas jį). Noriu Jūsų, kurios susidūrėte su šiuo daktaru,  paprašyti apšviesti mane kaip pas jį patekti, kokios eilės operacijai, kas , kur ir kaip .
Labai ačiū.

P.S. Labai jau rimtai viską parašiau, bet šiuo metu visai nejuokinga...

Beisa dirba II pilvo chirurgijos skyriuje, 5 aukstas. kaip jau ir rasiau ji lengviausi pagauti anksti ryte dar pries 7 . tikslaus kabineto Nr. nepamenu, bet kai islipi is lifto eini i kaire ir iskarto rasi. tiesiog eini prie kabineto ir taip patenki. tada jis jau viska pasakis ir kokia procedura del dokumentu ir ka reikia tureti ir kokios eiles ir pan.
tiesa, einant jau reikia tureti tyrimu rezultatus, kad galetumete konkreciai kalbeti apie situacija.

jau karta rasiau i rtik dar karta galiu pasikartoti, kad tikrai nuostabus gydytojas.
ir jeigu tik turi klausimu, tikrai i visus atsako ir paaiskina - bent jau man taip buvo. o as klausimu turejau tikrai daug.

SEKMES TAU !
Papildyta:
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 13, 20:09)
Siuva, man siuvo. Bet jau dabar mazai matosi. Randu gijimas priklauso nuo zmogaus, ne visiems jie buna vienodi. O as netepti negalejau, mano randas kietejo, nes neprisilaikiau pooperacinio rezimo.

o gal gali pasidalinti info koki tepaliuka tu naudoji ?

o del sukietejimo tai man aiskino, kad cia taip ir turi buti, nes toks gijimo procesas. ir pats sukietejimas gali laikytis iki 2-3 men. atseit tai normalu
Atsakyti
Ačiū, EditaSCE,
tai nereikia prieš tai užsiregistruoti konkrečiu laiku, tokiai tai dienai ir valandai? Eini ryte ir viskas?
O jeigu jis tą diena bus kur išvykęs? schmoll.gif Aš, matai ne vilnietė, kelias gan tolimas.
Atsakyti
QUOTE(RA_13 @ 2009 12 14, 15:54)
Ačiū, EditaSCE,
tai nereikia prieš tai užsiregistruoti konkrečiu laiku, tokiai tai dienai ir valandai? Eini ryte ir viskas?
O jeigu jis tą diena bus kur išvykęs? schmoll.gif  Aš, matai ne vilnietė, kelias gan tolimas.

Man jis sakė, kad galima ateiti kiekvieną darbo dieną be penkiolikos septynios. Reikia turėti siuntimą ir visus darytus tyrimus: echoskopiją, hormonus, punkciją ir pan.
Kadangi man Kazanavičius davė jo mobilaus tel. numerį, tai aš ir tariausi asmeniškai. Šiaip jis dar konsultuoja ir konsultacinėj poliklinikoj, gali ten registruotis, bet siuntimo vis tiek reikės. Jei be siuntimo - tada VIP konsultacija (gal koks 180 Lt, nepamenu g.gif )
Atsakyti
yra labai neblogi natūropatiniai vaistai nuo strumos (gūžio), menbu džiorva vadinasi.
Atsakyti
[quote=EditaSCE,2009 12 14, 17:45]
Man ir planuoja daryt toki tyrima operacijos metu ir salinti tik puse.

O tau salino puse ar visa? Jei puse ar operuos likusia jei rado blogi? Ar uzteks jodo?
Papildyta:
Gal galit dar pasakyt ka dejotes i ligonine is daiktu? ax.gif
[/quote]
man atrodo, kad dabar operacijos metu visoms daro tuos tyrimus.
man salino visa skydliauke, bet tai jau ir pries operacija buvo aisku. operacijos metu buvo spresta tik ka daryti su limfmazgiais, bet ju nekliude nes sake jokio itarimo nekele.

o jodas cia jau sekantis procesas po operacijos likusioms negeroms lastelems snaikinti, toms kuriu nepasalino operacijos metu. nes kiek man aiskino, sako jodas rodo ir puses milimetro blogasias lasteles, o operacijos metu tokiu pasalinti tiesiog fiziskai neimanoma del ju mazo dydzio

Papildyta:
labai gerai supratai, be penkiolikos septynios tai cia ryte. nes jis labai anksti ryte buna.

as va pavyzdziui pas ji siandien ryte buvau 6.40, tai jau pries pane viena moteris buvo. zodziu, tokiu laiku ji lengviausia pagauti.
uz konsultacija nieko moketi nereikia.
Papildyta:
Beisa dirba II pilvo chirurgijos skyriuje, 5 aukstas. kaip jau ir rasiau ji lengviausi pagauti anksti ryte dar pries 7 . tikslaus kabineto Nr. nepamenu, bet kai islipi is lifto eini i kaire ir iskarto rasi. tiesiog eini prie kabineto ir taip patenki. tada jis jau viska pasakis ir kokia procedura del dokumentu ir ka reikia tureti ir kokios eiles ir pan.
tiesa, einant jau reikia tureti tyrimu rezultatus, kad galetumete konkreciai kalbeti apie situacija.

jau karta rasiau i rtik dar karta galiu pasikartoti, kad tikrai nuostabus gydytojas.
ir jeigu tik turi klausimu, tikrai i visus atsako ir paaiskina - bent jau man taip buvo. o as klausimu turejau tikrai daug.

SEKMES TAU !
Papildyta:
o gal gali pasidalinti info koki tepaliuka tu naudoji ?

o del sukietejimo tai man aiskino, kad cia taip ir turi buti, nes toks gijimo procesas. ir pats sukietejimas gali laikytis iki 2-3 men. atseit tai normalu
[/quote]
Labas. Naudoju dermatix. Po operacijos praejo du su puse menesio, randas jau minkstas ir labai neryskus. Taip, po operacijos gali buti siek tiek kietas, bet as pakilnodavau daugiau nei galima ir is karto tai atsiliepdavo randui.
Atsakyti
Aciu saulexxxx uz info.
o pati iskarto pradejai naudoti tepaliuka ar reikia, kad praeitu kazkiek laiko?

Visoms ko geriausios nuotaikos sia sauleta ziemos diena
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 15, 11:54)
operacijos metu buvo spresta tik ka daryti su limfmazgiais, bet ju nekliude nes sake jokio itarimo nekele.

Man per operacija irgi limfmazgiai itarimo nesukele, taciau 10 ispjove, nes asmeniskai chirurga pazinojau ir liepiau, jei pasitvirtins vezys - viska pjauti kuo daugiau.
Is 10 ispjautu, 7 su metastazemis ir dar iki plauciu gerokai yra nukeliaves veziukas. verysad.gif
Bet aisku, spresti operuojantiems...

O del jodo, tai tiesa - jodas naikina visas ir geras likusias skydliaukes, ir blogas vezines lasteles. Buna ir sunkiau pasiduoda, ir lengviau, bet pasiduoda. dazniausiai pora-triju jodu visoms uztenka. jei veziukas toliau nukeliaves - reiks apie pora metu vazinet

Tiesa, jei kam joda skirs 2010 02 26, tai ieskau palatos drauges 4u.gif Sia diena guliuosi 4 jodukui....
Atsakyti
as vakar kaip tik buvau pas Baranauska tartis del jodo.
Maciau Joviteleb data, bet gydytojas sake, kad man dar bus per anksti. todel as pirmajam jodui vaziuosiu kovo 16 d. maciau kad as sarase buvau gal kokia 4 ar 5. gal is cia esanciu kazkas irgi vaziuoja kovo 16 d.

Joviteleb tu jau ne pirma karta vaziuoji, papasakok daugiau kaip ten viskas vyksta. man sake, kad palatose guli po viena ir po jodo gerimo reikia pabuti 3-5 d.
o kaip del asmeniniu daiktu, rubu? nes sake paskui viskas spinduliuoja ir jeigu buni su savo rubais, tai ju bent tris savaites negalima nesioti.
o po jodo isgerimo ar buna kokio salutinio poveikio: pykinimo, silpnumo ir pan.
Papildyta:
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 11, 18:37)
As dar su vienu klausimu smile.gif

ar gali buti,kad pradejus gerti tyroksina pradejo berti veida.
niekada gyvenime tokiu problemu neturejau, net paauglysteje galejau dziaugtis graziu ir svariu veiduku. ar cia tik sutapimas, kad pradejus vartoto hormonus sureagavo veido oda, ar cia pasekme.
ar dar kuri nors susidure su tokia problema?

ar niekas neturejo tokiu problemu ?
nes as jau nebezinau ka ir bedaryti visas veidas kaip "tarka" unsure.gif

kol namie sedziu tai dar nieko, o kaip reiks grizti i darba? net pudra nepades
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 15, 16:05)

kol namie sedziu tai dar nieko, o kaip reiks grizti i darba? net pudra nepades

man po operacijos iš pradžių buvo. o po to lyg ir praėjo smile.gif
Papildyta:
bet man prasidėjo nežmoniški galvos skausmai unsure.gif
Atsakyti