Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

As dar su vienu klausimu smile.gif

ar gali buti,kad pradejus gerti tyroksina pradejo berti veida.
niekada gyvenime tokiu problemu neturejau, net paauglysteje galejau dziaugtis graziu ir svariu veiduku. ar cia tik sutapimas, kad pradejus vartoto hormonus sureagavo veido oda, ar cia pasekme.
ar dar kuri nors susidure su tokia problema?
Atsakyti
labas rytas visoms si tingu sestadienio ryta heart.gif ,
apziurineju savo tamseti pradejusi randa ant kaklo mastau koki krema reiktu isigyti, kad jisai taptu maziau matomu. Mastau apie contractubex, dermatix ultra(kaina kandziojasi), ir klirvin (rusiskas). Ka jus naudojote? o jei is vis netepciau, ar butu ryskus randas?
Atsakyti
o man pradejus gert tiroksina plauku bukle tapo apgailetina ir nauji neauga isvis nebetie plaukai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2009 12 12, 13:51)
labas rytas visoms si tingu sestadienio ryta heart.gif ,
apziurineju savo tamseti pradejusi randa ant kaklo mastau koki krema reiktu isigyti, kad jisai taptu maziau matomu. Mastau apie contractubex, dermatix ultra(kaina kandziojasi), ir klirvin  (rusiskas). Ka jus naudojote? o jei is vis netepciau, ar butu ryskus randas?

Labas.
As tepu dermatix, kaip rekomendavo chirurgas smile.gif Ne pigus jis, bet skalsus. Pradziai pirkau maza tutele, sumokejau 63 litus, bet naudoju jau trecia menesi. O ar padeda sunku pasakyti, nezinau kaip butu jei netepciau biggrin.gif Aplinkiniai sako kad randas labai grazus g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 12, 16:45)
Labas.
As tepu dermatix, kaip rekomendavo chirurgas  smile.gif Ne pigus jis, bet skalsus. Pradziai pirkau maza tutele, sumokejau 63 litus, bet naudoju jau trecia menesi. O ar padeda sunku pasakyti, nezinau kaip butu jei netepciau  biggrin.gif Aplinkiniai sako kad randas labai grazus  g.gif

as irgi tik vakar nusiklijauvau pleistriuka, randelis atrodo labai grazus - vos matomas.
del kremuku tai bent jau man chirurgas sake, akd jeigu nori ir neturi kur deti pinigu tai gali bandyti tepti, bet kad nuo ju bus labai geras rezsultatas tai nesitikek.
isvis man sake taip, kad sia vasara dar turetu buti matyti ruzavas pjuvis, o kita vasara jau turetu visai nesimatyti. nes juk kaklo odos nesiuna - ja tik suklijuoja todel ji taip graziai ir sugyja

o ar kuri nors pajaute tu kremuku efektyvuma ? idomu nuomone is praktikos
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 13, 19:02)
as irgi tik vakar nusiklijauvau pleistriuka, randelis atrodo labai grazus - vos matomas.
del kremuku tai bent jau man chirurgas sake, akd jeigu nori ir neturi kur deti pinigu tai gali bandyti tepti, bet kad nuo ju bus labai geras rezsultatas tai nesitikek.
isvis man sake taip, kad sia vasara dar turetu buti matyti ruzavas pjuvis, o kita vasara jau turetu visai nesimatyti. nes juk kaklo odos nesiuna - ja tik suklijuoja todel ji taip graziai ir sugyja

o ar kuri nors pajaute tu kremuku efektyvuma ? idomu nuomone is praktikos

Siuva, man siuvo. Bet jau dabar mazai matosi. Randu gijimas priklauso nuo zmogaus, ne visiems jie buna vienodi. O as netepti negalejau, mano randas kietejo, nes neprisilaikiau pooperacinio rezimo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na as ryt varau i Santorus guldymui. Tikiuosi viskas bus ok ir mane paguldys.
ketvirtadieni truputi persalau, gerkle skaudejo, bet isgydziau, liko tik sloga unsure.gif , bijau, kad tai nesutrugdytu operacijai unsure.gif Bet geriu daug arbatu, vaistuku ir gydausi rolleyes.gif
Laikykit kumstukus uz mane 4u.gif
Bandysiu parasyt is telefono cia kaip man sekasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 11, 17:25)
todel kad po operacijos praejus 10 d. atejo galutiniai tyrimai, kurie visdelto parode kad to blogio yra ir jodo reiks.

operacijos metu daromi tyrimai turi 10-15 proc. paklaida. as i ja tikriausiai ir papuoliau.
kita savaite vaziuosiu pas Beisa, ziuresiu ka toliau sakis, bet kad jodo reiks tai faktas  verysad.gif

Man ir planuoja daryt toki tyrima operacijos metu ir salinti tik puse.

O tau salino puse ar visa? Jei puse ar operuos likusia jei rado blogi? Ar uzteks jodo?
Papildyta:
Gal galit dar pasakyt ka dejotes i ligonine is daiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 12 13, 22:23)
Sveikos  4u.gif

Na as ryt varau i Santorus guldymui. Tikiuosi viskas bus ok ir mane paguldys.
ketvirtadieni truputi persalau, gerkle skaudejo, bet isgydziau, liko tik sloga  unsure.gif , bijau, kad tai nesutrugdytu operacijai  unsure.gif Bet geriu daug arbatu, vaistuku ir gydausi  rolleyes.gif 
Laikykit kumstukus uz mane  4u.gif
Bandysiu parasyt is telefono cia kaip man sekasi  4u.gif
Papildyta:

Man ir planuoja daryt toki tyrima operacijos metu ir salinti tik puse.

O tau salino puse ar visa? Jei puse ar operuos likusia jei rado blogi? Ar uzteks jodo?
Papildyta:
Gal galit dar pasakyt ka dejotes i ligonine is daiktu?  ax.gif

Sekmes tau 4u.gif
Ka imti manau priklauso nuo ligonines. As per daug pasiemiau biggrin.gif
O del antros operacijos, gydytojas aiskino taip-jei operacijos metu patvirtina "blogi" tada pjauna visa. Jei patvirtina tik po operacijos, tada du keliai-arba jodas, arba antra operacija.
Bet tau taip nenutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 14, 11:56)
patvirtina tik po operacijos, tada du keliai-arba jodas, arba antra operacija.
Bet tau taip nenutiks  smile.gif

Ne, jei operacijos metu salina tik puse skydliaukes ir ateina rezultatai, kad yra veziniu lasteliu, tai tada reiks antros operacijos, kad pasalinti likusia skydliaukes skilti.
Jodo negali skirti, kol nepasalinta visa skydliauke.

Jodas yra skirtas likusioms sveikoms ir blogoms lastelems sunaikinti. Tad tol, kol yra neispjauta visa skydliauke tau 100% jodo niekas neduos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviteleb: 14 gruodžio 2009 - 11:30
Sveikos, mielosios, smile.gif
jau vasarą perskaičiau visas Skydliaukės problemų temas, nors tikėjausi, kad praspruksiu ir galėsiu likti nuošalyje nuo viso to.
Deja, tiek Vilniaus, tiek Kauno gydytojai vieningi- reikia operuoti (turiu mazgą). Jūs taip gražiai palaikote viena kitą , kad ir aš įsidrasinau Jums prisistatyti, kaip likimo draugė.
Jau nutariau, kad operuosiuosi Vilniuje, ir labai noriu patekti pas dr. Beišą (mačiau, kad viena iš mūsų kaip tik šiuo metu ruošiasi operacijai pas jį). Noriu Jūsų, kurios susidūrėte su šiuo daktaru, paprašyti apšviesti mane kaip pas jį patekti, kokios eilės operacijai, kas , kur ir kaip .
Labai ačiū.

P.S. Labai jau rimtai viską parašiau, bet šiuo metu visai nejuokinga...
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 12 14, 13:29)
Ne, jei operacijos metu salina tik puse skydliaukes ir ateina rezultatai, kad yra veziniu lasteliu, tai tada reiks antros operacijos, kad pasalinti likusia skydliaukes skilti.
Jodo negali skirti, kol nepasalinta visa skydliauke.

Jodas yra skirtas likusioms sveikoms ir blogoms lastelems sunaikinti. Tad tol, kol yra neispjauta visa skydliauke tau 100% jodo niekas neduos.

Nebutinai, gali uztekti ir vienos operacijos. Operacija trumpam yra stabdoma ir daromas tyrimas. Jei sio tyrimo metu jau nustato kad yra veziniu lasteliu, tada pjauna visa. Pries operacija paprastai tai perspeja. Zodziu, gali atsibusti ir be skydliaukes. O antra operacija reikalinga tada, kai gaunamas blogas histologinis tyrimas po desimt dienu.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Kartkartėmis ir aš išlendu į viešumą, nors visas jūsų žinutes sąžiningai seku kasdien smile.gif
Rytoj einu pas Beišą tartis dėl operacijos. Noriu jūsų paklausti, ar mokėjot už konsultaciją? Siuntimą turiu ax.gif
Ir dar: gal blondiniškas klausimas, bet nežinau, kelintą valandą eiti doh.gif . Jis man pasakė, kad ateičiau be penkiolikos septynios. Tai čia turbūt iš ryto blush2.gif Kada jis paprastai priima, kaip jūs ėjot, gal prisimenat?

Gabriella, sėkmės, labai laukiu žinių iš tavęs - tu dabar būsi šviežiausiai išoperuota biggrin.gif

Tada gal jau aš ar RA_13 - gal susitiksim?
Atsakyti