Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(joviteleb @ 2009 12 18, 15:17)
A, E, C vitaminus galima gerti kiek nori.
reikia vegti kompleksniu - kur daug vitaminu vienoje tableteje.
del nakvisu tai nezinau... jos kaip ir naturas hormonas skaitosi. siaip nieko negirdejau apie jas.

Sveikutes,
susidomejau vitaminu klausimu. Kad B grupes mums negalima, tai sake ir pats Baranauskas, bet va del nakvisu aliejaus pamirsau paklausti, nors visai neseniai pas ji lankiausi. Gal kas zino apie tai daugiau?
Atsakyti
Dar norėjau pasiteirauti. blush2.gif Kadangi pas mane difuzinė, pradėjau atsigulusi jausti kaip kokį kąsnį burnoje, kuris užstrigęs ir kurio negaliu praryti. Ar tai gali būti nuo to ar ne? Vidaus gydytojai pasakiau, tai sakė čia ne nuo to, čia nerviškai, bet tai kad aš nesinervuoju g.gif . Ir dar ... labai nemalonu blush2.gif ax.gif blush2.gif bet pradėjau knarkti. Ar kuriai buvo tokie dalykai ar man čia iš kitos operos? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Is ta pasirodo turiu sia problema , na pas mane tik pati pradzia liepe pagerti L-Thyroxin Berlin-Chemie ir pasirodyti po 4 menesiu , gal zinau placiau apie siuos vaistukus - hormonus , kaip juos gerti ir t.t. , na man sake kaip gerti bet platesnes info apie juos neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2009 12 20, 10:24)
Dar norėjau pasiteirauti.  blush2.gif Kadangi pas mane difuzinė, pradėjau atsigulusi jausti kaip kokį kąsnį burnoje, kuris užstrigęs ir kurio negaliu praryti. Ar tai gali būti nuo to ar ne? Vidaus gydytojai pasakiau, tai sakė čia ne nuo to, čia nerviškai, bet tai kad aš nesinervuoju  g.gif . Ir dar ... labai nemalonu  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif  bet pradėjau knarkti. Ar kuriai buvo tokie dalykai ar man čia iš kitos operos?  verysad.gif

as irgi jausdavau smaugima "kaip koki kasni burnoj" ir pati irgi sau aiskinau tuo, kad cia nerviskai. nes kai budavo stresu, tai tas "smaugimas" dar labiau paryskedavo.

o kai pradejau tirtis skydliauke daktarai iskarto pasake kad cia vienas is pagrindiniu skydliaukes simtomu ir kodel niekur nesikreipiau.
Papildyta:
jovita_l minejai, kad tu jau 9 menesiai po operacijos. norejau pasiteirauti o tau jodo terapijas irgi skyre? kelias jau turejai ?
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 12 20, 15:31)
as irgi jausdavau smaugima "kaip koki kasni burnoj" ir pati irgi sau aiskinau tuo, kad cia nerviskai. nes kai budavo stresu, tai tas "smaugimas" dar labiau paryskedavo.

o kai pradejau tirtis skydliauke daktarai iskarto pasake kad cia vienas is pagrindiniu skydliaukes simtomu ir kodel niekur nesikreipiau.
Papildyta:
jovita_l minejai, kad tu jau 9 menesiai po operacijos. norejau pasiteirauti o tau jodo terapijas irgi skyre? kelias jau turejai ?

Labukas, taip aš jau turėjau 2 jodo terapijas. Pirmą pernešiau sukiau ilgai nesiskirstė radiacija iš organizmo, antroji praėjo labai lengvai ir po 3 parų grįžau. Bet jau rašiau, kad patikrino labai atsainiai, dabar po pusmečio pasirodyt. smile.gif
Atsakyti
Labukas,

ziurejau rando nuotrauka, tai tikrai graziai atrodo. Mano atrode panasiai, tik zemiau pjove - ties krutinkaulio dviem mazais issisokusiais kauliukais. Dabar jau praejo 10 menesiu, tai kartais visai net nezymu, o kartais truputi patamsejes buna (pavyzdziui kai susylu ar isgeriu alkoholio). As asmeniskai mazai demesio i ta randa kreipiu, niekuom netepiau, nesviesinau. Yra kaip yra - papudruoju biria pudra ir nezymu buna. 4u.gif

Gabriella sekmes gyjant!

Kitoms geru svenciu! Sviesiu ir siltu akimirku, o svarbiausia SVEIKATOS!!!! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Gabriella, smagu, kad jau grįžai ir kad viskas gerai praėjo 4u.gif Tikiuosi, kad ir po 10 dienų atsakymai bus geri mirksiukas.gif
Labai ačiū už vaizdinę medžiagą - bent įsivaizduosiu, kaip atrodysiu aš po dviejų mėnesių.
Parašyk kartkartėmis, kaip sekasi sveikti, kada pradėsi dirbti, sportuoti ar pan. - man dabar tai labai svarbu. Dar noriu paklausti, ką vežeisi į ligoninę? Kaip supratau, lyg su treningiuku kažkokiu gulėjai? Ar šalta palatose? Kaip personalas (be Beišos)?

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2009 12 20, 14:06)
Sveikutes  smile.gif
Is ta pasirodo turiu sia problema , na pas mane tik pati pradzia liepe pagerti L-Thyroxin Berlin-Chemie ir pasirodyti po 4 menesiu , gal zinau placiau apie siuos vaistukus - hormonus , kaip juos gerti ir t.t. ,  na man sake kaip gerti bet platesnes info apie juos neradau  schmoll.gif

As vartoju siuos vaistus, isgeriau dar tik 4tab. Liepe gerti 5d po 50mg, 10d po 75mg, 30d po 100g, tada kartot tyrimus. Nzn ka daugiau galiu papasakot, gal reiktu klaust merginu kurios vartoja ilgesni laika. As kolkas jauciuosi taip pat lyg ir nevartociau, tik ziuriu apetitas atsirado, seniau mesos nemegdavau, db jau norisi.
Kada vartoji? Man liepe ryte ir po to valanda negert nei kavos nei arbatos. Instrukcijoj raso 30min iki pusryciu. As isgeriu apie 10val. ir valanda nieko nevalgau.

QUOTE(joviteleb @ 2009 12 20, 19:52)
Gabriella sekmes gyjant!

Aciu 4u.gif

QUOTE(Mojo @ 2009 12 21, 08:53)
Labas rytas visoms 4u.gif
Gabriella, smagu, kad jau grįžai ir kad viskas gerai praėjo 4u.gif Tikiuosi, kad ir po 10 dienų atsakymai bus geri mirksiukas.gif
Labai ačiū už vaizdinę medžiagą - bent įsivaizduosiu, kaip atrodysiu aš po dviejų mėnesių.
Parašyk kartkartėmis, kaip sekasi sveikti, kada pradėsi dirbti, sportuoti ar pan. - man dabar tai labai svarbu. Dar noriu paklausti, ką vežeisi į ligoninę? Kaip supratau, lyg su treningiuku kažkokiu gulėjai? Ar šalta palatose? Kaip personalas (be Beišos)?

Sėkmės 4u.gif

Aciu 4u.gif jauciuosi tikrai neblogai, tik dar nugara skauda ir kai valgau reik gerai sukramtyt, nes didesni kasniai kliuna burnoj smile.gif
Apie sportus taip ir nepakalbejom su gyd, bet jis sake jog galesiu ir sportuot ir vaiku turet biggrin.gif nedarbinguma db turiu 2sav, veliau seimos daktaras tes, manau iki sausio turesiu, noreciau ir ilgiau ax.gif Man dar matai sausi reik sugrizt i santorus, del to antinkscio pakitimu unsure.gif
I ligonine: buvau su treningais, ranksluosti, puodeli, sauksteli, Hig. priemones, dregnos ir sausos serveteles, seip atsarginiu drabuziu(kojiniu, apatiniu,maike). Zurnalu, pakrovejus, tualet pop. Truputi maisto. Atrodo tiek g.gif
Palatose karsta. O personalas nuostabus, gulejau 5 aukste. Ir palatos drauges pakliuvo geros. Buvo smagu guleti.
Atsakyti
*Gabriella* , Siandien visko issiklausinejau apie siuos avistus , sake 10 dienu gerti po puse tabletes o paskui po viena pilna 30 min iki pusryciu , gerti tris menesius po to 3 menesius daryti pertrauka , issitirti vel na ir tada sake ziuresim kaip toliau bus .
Atsakyti
Kokio dydžio (cm) darinukai buvo, kai juo išoperavo?
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 12 21, 15:48)
As vartoju siuos vaistus, isgeriau dar tik 4tab. Liepe gerti 5d po 50mg, 10d po 75mg, 30d po 100g, tada kartot tyrimus. Nzn ka daugiau galiu papasakot, gal reiktu klaust merginu kurios vartoja ilgesni laika. As kolkas jauciuosi taip pat lyg ir nevartociau, tik ziuriu apetitas atsirado, seniau mesos nemegdavau, db jau norisi.
Kada vartoji? Man liepe ryte ir po to valanda negert nei kavos nei arbatos. Instrukcijoj raso 30min iki pusryciu. As isgeriu apie 10val. ir valanda nieko nevalgau.
Aciu  4u.gif
Aciu  4u.gif jauciuosi tikrai neblogai, tik dar nugara skauda ir kai valgau reik gerai sukramtyt, nes didesni kasniai kliuna burnoj  smile.gif
Apie sportus taip ir nepakalbejom su gyd, bet jis sake jog galesiu ir sportuot ir vaiku turet  biggrin.gif nedarbinguma db turiu 2sav, veliau seimos daktaras tes, manau iki sausio turesiu, noreciau ir ilgiau  ax.gif Man dar matai sausi reik sugrizt i santorus, del to antinkscio pakitimu  unsure.gif
I ligonine: buvau su treningais, ranksluosti, puodeli, sauksteli, Hig. priemones, dregnos ir sausos serveteles, seip atsarginiu drabuziu(kojiniu, apatiniu,maike). Zurnalu, pakrovejus, tualet pop. Truputi maisto. Atrodo tiek  g.gif
Palatose karsta. O personalas nuostabus, gulejau 5 aukste. Ir palatos drauges pakliuvo geros. Buvo smagu guleti.

Po skydliaukes operacijos nedarbinguma galima tureti du menesius. Taip kad, jei tik noresi ilsetis, laiko uzteks biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. man tai šiandien verkti norisi. verysad.gif
buvau pas daktarę,nes praeitą savaitę paėmė kraują dėl skydliaukės hormonų. na ta prasme daugiau ar mažiau gerti reikia. su 100mg aš blogai jaučiausi. todėl pati savavališkai gėriau 150mg. daktarei nesakiau.kraujo tyrimai parodė,kad per mažai man tas 100mg. aš taip ir tikėjausi.nes su 150 mg,aš irgi blogau jaučiuosi.todėl daktarė išrašė gerti 112mg doh.gif vadinasi tris mėnesius vėl bloga savijauta doh.gif nu blyn negaliu ,tikėjausi,kad gausiu mažiausiai 175mg unsure.gif o čia 12mg daugiau. nu nežinau,nes dabar vos ne kiekvieną dieną tik prabundu,o jau galvą skauda verysad.gif
Atsakyti