QUOTE(Brunetė @ 2009 12 20, 14:06)
Sveikutes
Is ta pasirodo turiu sia problema , na pas mane tik pati pradzia liepe pagerti
L-Thyroxin Berlin-Chemie ir pasirodyti po 4 menesiu , gal zinau placiau apie siuos vaistukus - hormonus , kaip juos gerti ir t.t. , na man sake kaip gerti bet platesnes info apie juos neradau
As vartoju siuos vaistus, isgeriau dar tik 4tab. Liepe gerti 5d po 50mg, 10d po 75mg, 30d po 100g, tada kartot tyrimus. Nzn ka daugiau galiu papasakot, gal reiktu klaust merginu kurios vartoja ilgesni laika. As kolkas jauciuosi taip pat lyg ir nevartociau, tik ziuriu apetitas atsirado, seniau mesos nemegdavau, db jau norisi.
Kada vartoji? Man liepe ryte ir po to valanda negert nei kavos nei arbatos. Instrukcijoj raso 30min iki pusryciu. As isgeriu apie 10val. ir valanda nieko nevalgau.
QUOTE(joviteleb @ 2009 12 20, 19:52)
Aciu
QUOTE(Mojo @ 2009 12 21, 08:53)
Labas rytas visoms
Gabriella, smagu, kad jau grįžai ir kad viskas gerai praėjo

Tikiuosi, kad ir po 10 dienų atsakymai bus geri
Labai ačiū už vaizdinę medžiagą - bent įsivaizduosiu, kaip atrodysiu aš po dviejų mėnesių.
Parašyk kartkartėmis, kaip sekasi sveikti, kada pradėsi dirbti, sportuoti ar pan. - man dabar tai labai svarbu. Dar noriu paklausti, ką vežeisi į ligoninę? Kaip supratau, lyg su treningiuku kažkokiu gulėjai? Ar šalta palatose? Kaip personalas (be Beišos)?
Sėkmės
Aciu

jauciuosi tikrai neblogai, tik dar nugara skauda ir kai valgau reik gerai sukramtyt, nes didesni kasniai kliuna burnoj
Apie sportus taip ir nepakalbejom su gyd, bet jis sake jog galesiu ir sportuot ir vaiku turet

nedarbinguma db turiu 2sav, veliau seimos daktaras tes, manau iki sausio turesiu, noreciau ir ilgiau

Man dar matai sausi reik sugrizt i santorus, del to antinkscio pakitimu
I ligonine: buvau su treningais, ranksluosti, puodeli, sauksteli, Hig. priemones, dregnos ir sausos serveteles, seip atsarginiu drabuziu(kojiniu, apatiniu,maike). Zurnalu, pakrovejus, tualet pop. Truputi maisto. Atrodo tiek
Palatose karsta. O personalas nuostabus, gulejau 5 aukste. Ir palatos drauges pakliuvo geros. Buvo smagu guleti.