Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

Brunete,o koks tavo tsh?sakei kad tau visai nebeveikia skydliauke,tai as visai nesuprantu kam tada tau po to triju men pertrauka,jei tau per 3 men hormonai pasitaisys o po to nebegeriant vel bus tas pats jei ji pas tave neveikia:hm logika,ar geriant 150mg tau tyrimai rodo kad tiroksino truksta?vadinas maziau gert tikrai nereik...kam tau dabar kankintis taip g.gif
Atsakyti
Sveikos visos forumo dalyvės.
Parašau labai retai, bet pasiskaitinėju dažnokai. Randu naudingos info. Problema ne man, o mano vyrui.
Svarbiausia nepult į paniką. Mano vyras labai šaltai į viską reagavo. Va po operacijos šiandien 7 mėn. rando nesimato, kol gerai neįsižiūri. Savijauta liuks. geria tiroksiną ir Kazanavičiaus išrašytą thyboną.
Po operacijos tiroglobulino rezultatas buvo 2,46. Prieš savaitę buvo pas Kazanavičių, tai dabar parodė 0,02. thumbup.gif
Va sausio 19 gulsis antram jodui. Kazanavičius pagal tyrimų rezultataus spėja, kad trečio karto gal ir neprireiks, nebent apsidraudimui.
Na ką pasakys Baranauskas, dar pažiūrėsim.
Visos laikykitės. Stiprybės Jums!

Artėjant gražiausioms metų šventėms noriu pasakyti:
To, nerimas ir rūpesčiai, tarytum paukščiai suka ratus virš galvos, mes negalime pakeisti. Tačiau galime sutrugdyti jiems sukti lizdus mūsų galvose.

Gerų, ramių, šiltų švenčių visoms.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 22, 09:45)
logika,ar geriant 150mg tau tyrimai rodo kad tiroksino truksta?vadinas maziau gert tikrai nereik...kam tau dabar kankintis taip g.gif

tai va. nesikankinsiu.gersiu pati daugiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 22, 11:45)
Brunete,o koks tavo tsh?sakei kad tau visai nebeveikia skydliauke,tai as visai nesuprantu kam tada tau po to triju men pertrauka,jei tau per 3 men hormonai pasitaisys o po to nebegeriant vel bus tas pats jei ji pas tave neveikia:hm logika,ar geriant 150mg tau tyrimai rodo kad tiroksino truksta?vadinas maziau gert tikrai nereik...kam tau dabar kankintis taip g.gif

o ka zinau , pas mane sake mikroskopiniai kazkokie darinukai yra ir del to israse pagerti tris menesius o paskui tris menesius negerti ir per ta laika vel pasirodyti kad paziuretu ar ji dideja ar ne ir tada spres kiek ko ir kaip gerti , as isvis apie ja nieko nesuprantu ta prasme apie skydliauke , niekad negalvojau kad tokia turesiu o cia va ir yra doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Mielosios,
Užtenka žodžių – te jausmai
Taures pripildo,
Kaip krištolas, kaip snaigė
Savo tyrumu.
Te Jūs troškimai, svajos,
siekiai išsipildo !
Te židinys sušildo, kai sunku.
(A. Kancevičius)

Su artėjančiomis šventėmis! Visoms linkiu kuo geriausios sveikatos!
Atsakyti
GYDUOLIS VITALIJUS kilęs iš Ukrainos - Jis žmogus per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.
Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas.

Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ

VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t.

Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.

Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija).

Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą.

Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras
K. Kalinausko 2b, Vilnius
Tel. 862059500; 862081800
El.p. gyduolis@gmail.com

KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART -
PER ATSTUMĄ
SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Atsakyti
Visas su šventėmis, stiprybės , sveikatos, sekmės newyear.gif
Atsakyti
Visas forumo dalyves sveikinu su praejusiomis šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujais metais, stiprybės, sveikatėlės ir saulėtos nuotaikos!

Mano randas po truputi tamseja, tepu Dermatix, bet 3 mėnesiams galvoju, gali man ir neuztekti jo. Be to randas yra gan kietas, ir ne toks dailus, kaip tos merginos kuri telefonu fotografavo. Dabar gydytoja liepe pasidaryti tyrima, kad pasakytu ar likusi skydliauke normaliai funkcionuoja, manau kad jinai manes nepaveda, nes jauciuosi gana gerai, sirdele netabaluoja, nervai aprime.
Bet dar negavau mikroskopinio tyrimo atsakymo is ligonines, tai dar nusiraminti kaip ir negaliu.. Ziurėsim kaip bus toliau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis jus! Tegu Naujieji metai atneša daug daug sveikatos!

Pirmadieni turejau suzinot rezultatus, bet dar nebuvo, tai ryt liepe paskambyt. Ir noriu sužinot ir bijau ax.gif

O randukas jau taip susitraukė bigsmile.gif Kada nufotografuosiu ir idesiu pasirodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Susitariau ir aš dėl operacijos-03.10. Tokios tad eilės Santariškėse. Daktaras "nudžiugino", kad pjaus visą skydliaukę.
Pasakykit, moteriškaitės, kaip toliau gyvenasi be skydliaukės? Kaip tas hormonų kasdienis gėrimas atsiliepia?
Ar yra nors viena,kuriai viskas gerai po operacijos (nesustorėjo smile.gif , gerai jauciasi, yra energinga, taip sakant- nežinotum-nepasakytum., kad po tokios operacijos. O gal tik vienetam kas nors negerai? Giminės ėmė gasdinti, kad ir kepenys ir inkstai nuo hormonų sustreikuos, o svoris- tik didės. Liepia gerti "Katės nagą", kad gal kaip nors dar apseičiau be operacijos. Ar jūs susidūrėte su tokiomis abejonėmis? O su ta "kate"?
Labai laukiu atsakymo (ypač iš senbūvių, kurios gali praktiškai pasakyti, kas ir kaip).

AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RA_13 @ 2009 12 29, 23:00)
Sveikos smile.gif
Susitariau ir aš dėl operacijos-03.10.  Tokios tad eilės Santariškėse. Daktaras "nudžiugino", kad pjaus visą skydliaukę.
Pasakykit, moteriškaitės, kaip toliau gyvenasi be skydliaukės? Kaip tas hormonų kasdienis gėrimas atsiliepia?
Ar yra nors viena,kuriai viskas gerai  po operacijos (nesustorėjo smile.gif , gerai jauciasi, yra energinga, taip sakant- nežinotum-nepasakytum., kad po tokios operacijos. O gal tik vienetam kas nors negerai? Giminės ėmė gasdinti, kad ir kepenys ir inkstai nuo hormonų sustreikuos, o svoris- tik didės. Liepia gerti "Katės nagą", kad gal kaip nors dar apseičiau be operacijos. Ar jūs susidūrėte su tokiomis abejonėmis? O su ta "kate"?
Labai laukiu atsakymo (ypač iš senbūvių, kurios gali praktiškai pasakyti, kas ir kaip).

AČIŪ smile.gif

Labas, aš be skydliaukės gyvenu daugiau negu 8 mėn. Ngaliu pasakyt , kad papildomai daug priaugau kažkur apie 2-3 kg. Bet tiksliai pasakyti nuo hormonų ar ne negaliu, nes vartoju antidepresantus.Be to dukart gavau radioaktyvų jodą, tad vaistų gėrimas buvo su pertrūkiais, dėl to irgi galėjo svoris didėt. smile.gif
Atsakyti
Mergaites sakykit o tyrimukai kraujo del skydliaukes veiklos, dabar tik mokami ? Iskilo man klausimelis, nes anksciau niekad nereikejo moket o si kart skyre pati seiminiukste ir mokama. g.gif Jis gan brangus.. Paklausiau ar dabar tikrai tik mokami, sako : taip g.gif
Atsakyti