QUOTE(RA_13 @ 2009 12 29, 22:00)
Sveikos
Susitariau ir aš dėl operacijos-03.10. Tokios tad eilės Santariškėse. Daktaras "nudžiugino", kad pjaus visą skydliaukę.
Pasakykit, moteriškaitės, kaip toliau gyvenasi be skydliaukės? Kaip tas hormonų kasdienis gėrimas atsiliepia?
Ar yra nors viena,kuriai viskas gerai po operacijos (nesustorėjo

, gerai jauciasi, yra energinga, taip sakant- nežinotum-nepasakytum., kad po tokios operacijos. O gal tik vienetam kas nors negerai? Giminės ėmė gasdinti, kad ir kepenys ir inkstai nuo hormonų sustreikuos, o svoris- tik didės. Liepia gerti "Katės nagą", kad gal kaip nors dar apseičiau be operacijos. Ar jūs susidūrėte su tokiomis abejonėmis? O su ta "kate"?
Labai laukiu atsakymo (ypač iš senbūvių, kurios gali praktiškai pasakyti, kas ir kaip).
AČIŪ
Sveikute,
man irgi visa skydliake ispjauta, bet jauciuosiu tikrai labai neblogai. gal sakyciau netgi geriau nei pries operacija. dabar ir tu nuotaikos kaitos nera, ir energijos atrodo daugiau turiu, tikrausia organizmas jau apsiprato su tais isoriniais hormonais. nors ir po operacijos dar nedaug laiko praejo bet jauciuosi tikrai gerai.
del svorio as irgi bijojau, bet man gydytojai taip isaiskino, kad jeigu dozes gerai parinktos tai jokio salutinio poveikio turi nebuti.
gal tik pirmas dvi savaites biski svoris padidejo, bet tuo metu aisku ir valgiau viska kas papuola. o dabar tikrai viskas tvarkoj, net ir po svenciu
"kates naga" as irgi pradejau gerti, man mano homeopate parekomendavo. is pradziu labai issigandau, kvailele, pagalvojau kad cia tikri kates nagai

o pasirodo cia augalas taip vadinams, su astriais dygliais kaip kates nagai.
nesijaudink, tikrai viskas bus gerai. kaip vienas gydytojas man pasake, jums hormonas ne vaistas. kadangi organizmas pats negamina turite jo gauti is isores.
svarbiausia tinkamai nusiteikti