QUOTE(jovita l @ 2009 10 26, 11:04)
Labas rytelis visoms! Lapkričio 27 d. guluosi antrai dozei. Aš labai prastai jaučiuosi psichologiškai, kad esi atskirta nuo viso pasaulio, o tas beprotiškas skysčių gėrimas tiesiog pribaigia. Viskas pradeda geležim atsiduoti, man ilgai nepasišalino radiacija išvažiavau su 4,2 po pekių parų. Dabar bandau nusiteikti, kad bus lengviau. Gal bent pakliūsiu į palatą ant kurios lango nebus grotų. 

Kai as gulejau antra karta viena jauna moteris irgi gulejo ilgiau (antra pamaina), nes jai jodas nesiskaide labai ilgai. Tai gal ten tu buvai, nes panasiu laiku einame gultis?

As stengiuosi nusiteikti optimistiskai ir nepasiduoti. Pasiimu maza televizoriuka, zurnalu, knygu ir skaitau. Buvo gerai guleti pirmus du kartus, nes turejau "patalpos drauge per siena" - dviese gulejome. Dabar jai jau nebereikia jodo, o man dar daug kartu liko... Tai vis ieskau palatos draugiu... Dviese, kad ir per siena tikrai linksmiau.
Apie du metus dar vazinesiu ten - Baranauskas sake. Ir tegu, svarbu isgyciau!
Kad lengviau butu - nusiteik kaip trumpom atostogom =) As kadangi itempta darba dirbu ir namo daznai griztu tik velai vakare, daznai miegu po 5-6 valandas per para, tai man savotiskas poilsis gaunasi... aisku, labai savotiskas...

Radiacijai varineti geriausias receptas: pirmiausia, daug siltu skysciu, dazniau praustis, daznai vedinti palata, nepamirsti laisvinamuju, kad zarnyna pravalytu. Kitos pataria vynelio/brendzio nepamirsti