QUOTE(joviteleb @ 2009 10 27, 12:34)
Niu, Tg daro praejus 6 men po paskutinio jodo. As asmeniskai uzsiemiau saviveikla ir pati dariausi =) daug nervu tureja, todel niekam nesiulau to daryt.
As galvojau, kad visas pacientes priima tik Baranauskas... apie Sinkeviciu nieko nesu girdejusi, bet matomai si karta busiu pas ji irgi, nes Baranauskas visa lapkriti atostogaus.
Baranauskui esu pati pirma karta truputi davusi pinigu, tikejausi, kad taip sulauksiu atsakymu i savo klausimus - nesulaukiau...
Idomu, kaip yra skirstoma i palatas - kas Baranauska, kas pas Sinkeviciu?
Visos kaip supratau tik pas Baranauska guldo...
Papildyta:
Patikek Baranauskas tikrai ne geriau. Jis nei i viena klausima neatsako, tik paskiria jodo data ir viskas. O jei eini pas kitus daktarus konsultuotis ir jis ta pamato tavo knygeleje, tai taip gauni velniu, kad maza nepasirodys....
Kiekviena karta is jo kabineto iseinu drebedama is pykcio. Jis mane visada vaiku vadina ir liepia iki jodo nesirodyt.
As galvojau, kad visas pacientes priima tik Baranauskas... apie Sinkeviciu nieko nesu girdejusi, bet matomai si karta busiu pas ji irgi, nes Baranauskas visa lapkriti atostogaus.
Baranauskui esu pati pirma karta truputi davusi pinigu, tikejausi, kad taip sulauksiu atsakymu i savo klausimus - nesulaukiau...
Idomu, kaip yra skirstoma i palatas - kas Baranauska, kas pas Sinkeviciu?

Visos kaip supratau tik pas Baranauska guldo...
Papildyta:
Patikek Baranauskas tikrai ne geriau. Jis nei i viena klausima neatsako, tik paskiria jodo data ir viskas. O jei eini pas kitus daktarus konsultuotis ir jis ta pamato tavo knygeleje, tai taip gauni velniu, kad maza nepasirodys....
Kiekviena karta is jo kabineto iseinu drebedama is pykcio. Jis mane visada vaiku vadina ir liepia iki jodo nesirodyt.
Aš su Baranausku bendravau pirmąkart, jis man pasirodė visai nieko. Kiek aš klausiau visus atsakymus gavau. Duot nedaviau onkologiniam nei vienam, bet kažin ar ką padėtų. Vistiek tą pragarą reiks išgyvent ir mūsų vargų nepalengvins. Ar tau buvo vidinė skydliaukė ar struma ( gūžys ) ? Aš dešimt metų auginau gūžį kol pradėjo smaugt. Prieš tai 1,5 metų atgal buvau pas doc. Šidlauską, man minėjo. kad būtu gerai išoperuot, nes gali pradėti dusint. Aš dar pasidomėjau, ar man negali supyktibėt, man atsakė '' nebent antrą kartą Černobilis sprogtų ''. O 1,5 metų , kad sprogo tai sprogo -- vėžys. Ar galima tokiais gydytojais pasitikėt ?