Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

Labas, sėdžiu labai patenkinta. Taigi išsilaikiau anglų. dar ir šiandien negaliu tuo patikėti. bet jausmas labai geras.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 25, 13:35)
Labas, sėdžiu labai patenkinta. Taigi išsilaikiau anglų. dar ir šiandien negaliu tuo patikėti. bet jausmas labai geras.

sveikinam 4u.gif , nebūk pirmūnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 25, 14:26)
sveikinam  4u.gif , nebūk pirmūnė  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nieko negaliu padaryti. Tas anglų egzas man spaudė gerklę jau visus metus. Įdėjau daug darbo, sukau protą mokančioms anglų kalbą, verčiau, dariau santraukas, sąvokas. Atidirbau kaip už pinigus. Todėl labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 25, 15:46)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Nieko negaliu padaryti. Tas anglų egzas man spaudė gerklę jau visus metus. Įdėjau daug darbo, sukau protą mokančioms anglų kalbą, verčiau, dariau santraukas, sąvokas. Atidirbau kaip už pinigus. Todėl labai džiaugiuosi.

Šaunuolė thumbup.gif , sveikinu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 25, 12:35)

sveikinu!!! 4u.gif Irgi buvau labai patenkinta kai islaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2009 09 22, 18:37)
sveiki.Esu 1 kurse,studijuoju neakivaizdiniai...Viesaji administravima...ar yra cia ta pati dalyka studijuojanciu?
gal tada kas turit konspektu is vadybov (R.Vanagas destytojas)
logikos ir mokslo metodologijos?
Arba is anglu gavom tokia uzduoti atsiskaityt 5 temas (jas iforminti ir padaryti plana)
TEMOS ATSISKAITYMUI

1. Valstybės tarnautojų rengimas.
2. Valstybės tarnyba/ Valstybės tarnautojo karjera.
3. Valstybės valdymas: centrinis valdymas; teritorinis valdymas/vadyba.
4. Valstybė. Valstybės santvarka.
5. Vykdomoji valdžia.
6. Įstatymų leidžiamoji valdžia.
7. Teisminė valdžia. Teismų sistema.
8. Institucijos/institucijų administravimas.
9. Europos Sąjunga.
10. Tarptautinės organizacijos.
gal kas turi,labai prasau pagalbos,nes su anglu k .sunkiai sekasi 4u.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Parašykite savo el pašto adresą, persiusiu vadybos ką turiu smile.gif man taip pat Vanagas dėstė wink.gif o kas jums anglų dėsto?
Papildyta:
QUOTE(angellukas @ 2009 09 19, 21:14)
Matyt užtaikėtė ant geros nuotaikos, arba ji per 2 metus labai pasikeitė- ji mums buvo kirvinė doh.gif  biggrin.gif ...

Menčikovskytė doh.gif bash.gif o ji dirba????? blink.gif juk ją pašalinę buvo už labai "gerą" elgesį g.gif
Atsakyti
Kas turit ES teisės (institucinės) testukų ? Įmeskit ...

Pas L. Šaltinytę aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 25 rugsėjo 2009 - 21:15
o gal kas turite konspektu siam dalykui : " Rizikos valdymas muitineje" ? buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 25, 15:46)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Papasakok kaip viskas vyko? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite Europos sąjungos teisės (institucinės) ir darbo teisės konspektukus, testus ar šiaip naudingos medžiagos ruošiantis egzaminui? būčiau be galo dėkinga smile.gif a.vitaite@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 25, 22:13)
Kas turit ES teisės (institucinės) testukų ? Įmeskit ...

Pas L. Šaltinytę  aciuks.gif

bigsmile.gif as irgi labai buciau dekinga, jeigu kas nors turetu mirksiukas.gif
zjnamai@gmail.com

Bandau skaityti ES viskas painiojasi doh.gif o egzas mums jau sestadieni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 26, 17:59)
bigsmile.gif  as irgi labai buciau dekinga, jeigu kas nors turetu  mirksiukas.gif
zjnamai@gmail.com

Bandau skaityti ES viskas painiojasi  doh.gif  o egzas mums jau sestadieni  rolleyes.gif

aš irgi pradėjau skaityt. O ką Tu skaitai?
Atsakyti