Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

Sveikos,
pažiūrėjau į egzaminų tvarkaraštį ir pastebėjau, kad Žemės teisės egzą priiminės Šaltauskienė. Kaip čia suprasti - Inčerauskaitė ištekėjo ar dėstytoją pakeitė?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 22, 09:30)
Sveikos,
pažiūrėjau į egzaminų tvarkaraštį ir pastebėjau, kad Žemės teisės egzą priiminės Šaltauskienė. Kaip čia suprasti - Inčerauskaitė ištekėjo ar dėstytoją pakeitė?

Mums irgi ji. O paskaitas gi dėstė Inčerauskaitė. Bet tas pats ir su aplinkosauga...

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2009 09 21, 13:34)
Gal galima ir man KT?  blush2.gif
renatt.ge@gmail.com
Aciu is anksto  4u.gif

Išsiunčiau, nėra už ką mirksiukas.gif . Mes pas Menčikovskytę laikėm egzą žodžiu doh.gif . Visada geriau laikyti raštu, vien jau dėl to, kad nebelieka vietos antipatijom ir simpatijom cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 22, 10:23)
Mums irgi ji. O paskaitas gi dėstė Inčerauskaitė. Bet tas pats ir su aplinkosauga...

Labas  smile.gif

Incerauskaite yra Rasa, o cia Svajone Saltauskiene- ji notare bigsmile.gif
Mėnuli, tai reiškia, kad ne ta pati dėstytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 22, 11:16)
Incerauskaite yra Rasa, o cia Svajone Saltauskiene- ji notare bigsmile.gif
Mėnuli, tai reiškia, kad ne ta pati dėstytoja  smile.gif

Tai teks pas ją laikyti.
Kiek supratau mano beveik visi grupiokai renkasi socialinės saugos teisę. Bet man arčiau prie širdies ikiteisminio tyrimo teorija ir praktika. O jei liksiu viena, ar dėstytoja priiminės?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 22, 11:32)
Tai teks pas ją laikyti.
Kiek supratau mano beveik visi grupiokai renkasi socialinės saugos teisę. Bet man arčiau prie širdies ikiteisminio tyrimo teorija ir praktika. O jei liksiu viena, ar dėstytoja priiminės?

Aš irgi - socialinę saugą. Viena kolegė bandė laikyt pavasarį iš anksto, neišlaikė. Tik 4 balus gavo verysad.gif
Ikiteisminio neliksi viena, nepergyvenk, žinau žmonių, kurie tą dalyką rinksis. Aš pas tą dėstytoją 1 kurse kursinį laikiausi. Nebloga man ji pasirodė, nors čia būta ir kitokių nuomonių...Bet bp man atsibodo gal jau šiek tiek. O iš ko tu mokinies tam dalykui, buvai paskaitose?
Atsakyti
angellukas, gal galėtumėte ir man persiųsti KT? sniegurachka@yahoo.com Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 22, 11:42)
Aš irgi - socialinę saugą. Viena kolegė bandė laikyt pavasarį iš anksto, neišlaikė. Tik 4 balus gavo  verysad.gif
Ikiteisminio neliksi viena, nepergyvenk, žinau žmonių, kurie tą dalyką rinksis. Aš pas tą dėstytoją 1 kurse kursinį laikiausi. Nebloga man ji pasirodė, nors čia būta ir kitokių nuomonių...Bet bp man atsibodo gal jau šiek tiek. O iš ko tu mokinies tam dalykui,  buvai paskaitose?

na, matai, man nepriimtina mokytis socialinę saugą, nes nepatinka ta sritis. Va baudžiamasis procesas - tai jau man. Todėl jį ir renkuosi. paskaitose nebuvau, bet dėstytoją žinau, nes pas ją rašiau magistrinį darbą iš BPT. Iš dalies jis buvo susijęs su ikiteisminiu tyrimu. Nepažiūrėjau dar programos, todėl nežinau iš ko reiks ruoštis. Bet turbūt pagrindas - BPT vadovėlis.

Be to, dar pasirinkau viešojo intereso apsaugą bei žemės teisę. Viskas, 3 egzai man šią sesiją.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 22, 13:09)
na, matai, man nepriimtina mokytis socialinę saugą, nes nepatinka ta sritis. Va baudžiamasis procesas - tai jau man. Todėl jį ir renkuosi. paskaitose nebuvau, bet dėstytoją žinau, nes pas ją rašiau magistrinį darbą iš BPT. Iš dalies jis buvo susijęs su ikiteisminiu tyrimu. Nepažiūrėjau dar programos, todėl nežinau iš ko reiks ruoštis. Bet turbūt pagrindas - BPT vadovėlis.

Be to, dar pasirinkau viešojo intereso apsaugą bei žemės teisę. Viskas, 3 egzai man šią sesiją.

Tai TT, DT, ES nėr Tau?
Atsakyti
sveikos, gal kartais turite kokiu konspektu siam dalukui? " statutinių tarnybų vadyba ir etika" buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
angellukas 4u.gif
buciau dekinga jei atsiustumet konstitucines konspektus, didelis dekui 4u.gif
egg@zebra.lt
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 22, 13:14)
Tai TT, DT, ES nėr Tau?

Matai, aš jau esu baigusi teisės magistro studijas. Buvau įstojusi po mokslų Klaipėdos universitete. Tai dabar dar nutariau tuo pačiu ir teisės bakalaurą baigt. Tai man visus teisės srities dalykus įskaitė. Juos mokiausi magistro išlyginamosiose studijose pas tuos pačius dėstytojus.
tad dabar man visi pagrindiniai dalykai yra įskaityti. reikėjo 4 egzus laikyti. bet aš pavasarį ekspromtu išsilaikiau kriminologiją. (KU buvau laikiusi panašų egzą, kiek prisiminiau papasakojau ir išsilaikiau). tad liko man tik 3.
Atsakyti