Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(mėnulis @ 2009 09 22, 13:38)
Matai, aš jau esu baigusi teisės magistro studijas. Buvau įstojusi po mokslų Klaipėdos universitete. Tai dabar dar nutariau tuo pačiu ir teisės bakalaurą baigt. Tai man visus teisės srities dalykus įskaitė. Juos mokiausi magistro išlyginamosiose studijose pas tuos pačius dėstytojus.
tad dabar man visi pagrindiniai dalykai yra įskaityti. reikėjo 4 egzus laikyti. bet aš pavasarį ekspromtu išsilaikiau kriminologiją. (KU buvau laikiusi panašų egzą, kiek prisiminiau papasakojau ir išsilaikiau). tad liko man tik 3.

labai tau faina, kad nereikia visų sunkių egzų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 22, 13:42)
labai tau faina, kad nereikia visų sunkių egzų... smile.gif

Na taip, bet 3 kurso pradžioje turėjau 9 skirtumus ir + 2 kursinius. Dabar beliko anglų ir 1 kursinis. Sekanti sesija bus tokia pat, kaip ir visiems studentams.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 22, 13:58)
Na taip, bet 3 kurso pradžioje turėjau 9 skirtumus ir + 2 kursinius. Dabar beliko anglų ir 1 kursinis. Sekanti sesija bus tokia pat, kaip ir visiems studentams.

aš po aukštojo nenorėjau stot į 2 kursą, nes pabijojau, kad prisikaups skirtumų ir t.t. doh.gif
o dabar jau jau į 3 kursą stoja su kolegijos diplomais rolleyes.gif

Atsakyti
sveiki.Esu 1 kurse,studijuoju neakivaizdiniai...Viesaji administravima...ar yra cia ta pati dalyka studijuojanciu?
gal tada kas turit konspektu is vadybov (R.Vanagas destytojas)
logikos ir mokslo metodologijos?
Arba is anglu gavom tokia uzduoti atsiskaityt 5 temas (jas iforminti ir padaryti plana)
TEMOS ATSISKAITYMUI

1. Valstybės tarnautojų rengimas.
2. Valstybės tarnyba/ Valstybės tarnautojo karjera.
3. Valstybės valdymas: centrinis valdymas; teritorinis valdymas/vadyba.
4. Valstybė. Valstybės santvarka.
5. Vykdomoji valdžia.
6. Įstatymų leidžiamoji valdžia.
7. Teisminė valdžia. Teismų sistema.
8. Institucijos/institucijų administravimas.
9. Europos Sąjunga.
10. Tarptautinės organizacijos.
gal kas turi,labai prasau pagalbos,nes su anglu k .sunkiai sekasi 4u.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 21, 20:36)
Persiunciau  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos kolegės 4u.gif

manęs laukia Darbo teisės egzas pas Macijauskienę blink.gif
ar galit kas parašyti apie šitą gero ar blogo, ko tikėtis ir ko laukt ir ttt (nemoku kalt mintinai) blush2.gif
jei čia nedrąsu mestelkit až blush2.gif
please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegurachka @ 2009 09 22, 12:55)
angellukas, gal galėtumėte ir man persiųsti KT? Ačiū  mirksiukas.gif

QUOTE(Klauda @ 2009 09 22, 14:34)
angellukas 4u.gif
buciau dekinga jei atsiustumet konstitucines konspektus, didelis dekui  4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif ...
Atsakyti

Bučiau dėkinga jei kas padovanotų/parduotų Konstitucinės teisės valstybinio egzamino konspektą (Teisės ir valdymo specialybės) (jei būtų šių metų būtų idealu smile.gif ).
Dovanoju Administracinio proceso, Europos sąjungos materialinės teisės ir Tarptautinės teisės konspektus.
tel: 869909559
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas turi ES institucines teises konspektus kokius nors, nors aisku geriausiai butu is nuotoliniu studiju moodle.mruni.lt ax.gif (roma@turbodsl.lt)

is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 23 rugsėjo 2009 - 12:16
Gal kas turite konspektuku, kaip spresti administracines teises uzdavinukus is ATPK? 4u.gif
aldoncik@gmail.com
Atsakyti
Labas vakarėlis
gal kam užskaitė TT 6 darbuką?
cry.gif
Atsakyti
Ką galite pasakyti apie TT lektorę L.Laurinavičiūtę?
Atsakyti