Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sauliute81 @ 2009 09 19, 20:02)
verysad.gif o vargeli, jau dabar matau save kaip kiekviena miela dienele save nuteikinesiu fear.gif  gonalis kaip ir puregonas turi savo piestuka(su mazytem adatelem) Gal galima naudoti to pacio purego uztaisa?
Kelinta diena buna ta punkcija? Kiek mazdaug laiko reikes badytis?

dėl puregono tai nžn, aš visad gonaliu buvau stimuliuojama blush2.gif

aš leidausi difereliną nuo 21c.d. iki 14c.d.
gonalį nuo 3 iki 14c.d.
14c.d. leidausi pregnilį,
16c.d. punkcija,
18c.d įsodinimas

QUOTE(mopsiuka @ 2009 09 19, 20:09)
Nebutinai kasdien,man sake reiks leistis ilgo veikimo 3.75 vienetu dipherelina,tai tik vienas duris slopinanciu thumbup.gif
Ar jus mergaites ne pas Z.Z lankotes?

taip, priklauso nuo schemos 4u.gif ir aš galvojau, kad teks leistis vieną kartą diphereliną, bet kai padėjo ginius ant stalo tų vaistų 3 dėžutes, supratau, kad klydau doh.gif lotuliukas.gif

aš pas ž blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helė: 19 rugsėjo 2009 - 19:52
QUOTE(philipuks @ 2009 09 19, 18:45)
letuoju budu uzsaldytiems embrionams (kokie ir manieji) didele apsigimimo rizika  g.gif  O pati startuoju spali. Tiek priestaringu minciu  blink.gif

Mergyt, maziau skaityk mirksiukas.gif Kai nuejau pas genetike ir tokiu sunerimusiu veidu emiau klausineti apie didesne apsigimimu rizika (Leja is saldytu embrionu), ji tik nusisypsoso ir pasake, jog apskritai IVF vienu, kitu punktu auksciau uz bendra vidurki, bet ne del pacio IVF, o del priezasciu del ko mes ji darom, t.y kad daugumos ta genetika ir taip nera ideali...taigi, is esmes viskas tas pats, taigi, atsipusk geriau ir nusiteik sauniam periodui, o pasinervuot spesi veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
o nuo kelintos c.d jus pradedavot gerti estrofema?priezastis mano klausymo tokia,kad pas mane ji maza ,o estrofemo gerti neskyre.nuo sendien jau pradedu leistis cetrotide,tai kiek suprantu ir punkcija neuzkalnu,bijau gal gyd.pamirso blush2.gif kadangi buvo uzsiminus kad be estrofemo neapseisim g.gif

Papildyta:
o vaisingumo klinikoj siuo metu gal jau taip pat saldo greituoju budu?gal teko girdeti ka nors?
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 19, 21:15)
o  vaisingumo klinikoj siuo metu gal jau taip pat saldo greituoju budu?gal teko girdeti ka nors?

BAK-e tikrai saldo vitrifikacijos (greituoju) budu, nes butent taip uzsaldyti mano embrionai, manau ir kitur gal jau taiko si metoda
Estrofemas skiriamas skirtingai, taigi, individualiai kiekvienai, pvz man buvo skirtas savaite po isodinimo. Manau pasitikek savo gydytoja aisku klausk jos visko, kas tau neaisku, bet linkiu, kad kuo maziau butu nerimo ten, kur nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 09 19, 21:41)
BAK-e tikrai saldo vitrifikacijos (greituoju) budu, nes butent taip uzsaldyti mano embrionai, manau ir kitur gal jau taiko si metoda
Estrofemas skiriamas skirtingai, taigi, individualiai kiekvienai, pvz man buvo skirtas savaite po isodinimo. Manau pasitikek savo gydytoja aisku klausk jos visko, kas tau neaisku, bet linkiu, kad kuo maziau butu nerimo ten, kur nereikia mirksiukas.gif

ko gero tu teisi, drinks_cheers.gif .cia kazkuri mergina rase kad Gonaly VK.pirko ir mokejo truputy virs 1000 lt.o as Kaune pirkau uz 1277 lt doh.gif ,aisku as pirkau seimos vaistineje,bet kad ten tik ir galima jo ysigyti,kiek zinau Kaune tai vienintele vieta.kodel toks kainu skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 19, 22:30)
ko gero tu teisi, drinks_cheers.gif .cia kazkuri mergina rase kad Gonaly VK.pirko ir mokejo truputy virs 1000 lt.o as Kaune pirkau uz 1277 lt  doh.gif ,aisku as pirkau seimos vaistineje,bet kad ten tik ir galima jo ysigyti,kiek zinau Kaune tai vienintele vieta.kodel toks kainu skirtumas? g.gif

o tai klinikoj kaune gonalio neparduoda ? g.gif visada ten pirkdavau..
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 19, 11:51)
pioneer.gif na istikruju net ir nesitikejau kazka pamatit net nezinau kam dariau ta NT.gal galvojau a vdrug bigsmile.gif vat nezinau ka darit su savo galva labai jau skauda isgeriau paracitamli bet nieko jis man nepadejo doh.gif

va mazut.....ir as jau kelinta diena nuo migrenos vaduojuosi....snaudziu ir visokiais liaudiskai metodais gydausi nelabai padda bet pasirinkimo neturiu ...labiausiai man padedavo saridonas bet dabar stengiuosi nebevartoti kol pilvelyje zirniukai...ir as vos susilaikiau nuo testo darymo ....paskaiciavau kad pregnilis turetu buti isgaraves.....na bet taip bijau as dabar tu testu...nors mintyse norisi vis pasidziaugti busena nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 20, 17:33)
va mazut.....ir as jau kelinta diena nuo migrenos vaduojuosi....snaudziu ir visokiais liaudiskai metodais gydausi nelabai padda bet pasirinkimo neturiu ...labiausiai man padedavo saridonas bet dabar stengiuosi nebevartoti kol pilvelyje zirniukai...ir as vos susilaikiau nuo testo darymo ....paskaiciavau kad pregnilis turetu buti isgaraves.....na bet taip bijau as dabar tu testu...nors mintyse norisi vis pasidziaugti busena  nestuke.gif

na ir man jau kelinta diena tai nepraeina doh.gif paracitamolis nepadeda o stipresnius irgi bijau isgert verysad.gif o kai pagalvoju kad ryt jau zinuosiu atsakima tai jau dabar taip baisu neisivaizduoju kaip reiks nueit atsijimt atsakimus doh.gif kazkaip mano krutis atslugo tai dar daugiau nerimas ima kad nieko gero turbut.na vienu zodziu nezinau kaip isgyvensiu rytoj iki pietu.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 09 19, 18:45)
O kokie sansai pastoti po snaiguciu idejimo  g.gif Geriu estrofem, gal kas gali pakomenduoti  blush2.gif Prisiskaiciau visokiu baisybiu apie uzsaldytas snaigutes, manosios letuoju budu uzsaldytos.

O kur saldeisi? Mes su MB Vln VK uzsisaldem. Pries saldyma nieko nesidoemjom apie saldymo budu, o klinikoj nieko neaiskino kad yra skirtumu g.gif
As taip pat planuoju startuoti su snaigutemis spali. Ir laukiu ir baisu ax.gif
Atsakyti
o as pamirsau blush2.gif kada reikia moketi uz ivf?ar po punkcijos ar po apvaisinimo?
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 09 19, 19:41)
taip, ir per mm. kasdien. čia slopinamieji  blush2.gif po to dar vienas dūris prisideda maždaug nuo3c.d. - gonalis. kiekvieną vakarą du dūriai  doh.gif  lotuliukas.gif

Man slopinamuju leistis nereikejo,nes jie yra ir i nosi purskiamu pavidalu.Reikedavo tik ryte ir vakare i nosi purkstis.Tai ir badymosi buvo maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 09 20, 21:07)
o as pamirsau  blush2.gif kada reikia moketi uz ivf?ar po punkcijos ar po apvaisinimo?

Aš mokėjau po embrionų įkėlimo wub.gif
Nepergyvenk, primins tongue.gif
Atsakyti