Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

2009 m. vasara pasipirso, o 2010 m. vasara planuojam vestuves wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 28 gruodžio 2009 - 12:48
QUOTE(akire123 @ 2009 12 04, 17:02)
Mes iki vestuviu draugavome 5 su puse metu,kai buvo 4 draugystes metai man vyras pasipirso,tada gyvenome airijoje,nusiveze mane i juvelyrine,nupirko zieda ir nedave jo g.gif sako lekiam namo yra reikalu,tik vaziuojant ziuriu ne ten sukam mes g.gif o tada pamaciau,kad mane atsiveze prie nuostabaus grozio juros skardziu,palipom i pati didziausia,tada jis ir tare tuos mielus zodelius TEKEK uz manes thumbup.gif aisku isilydziau wub.gif  thumbup.gif buvo nuostabu..paskui prisiekem sau,kad musu meile bus tokia ilga ir gili kaip si jura 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

net pavydu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo visai nesvarbu, kada pasipersa, kaip pasipersa ir ar visai pasipersa smile.gif
Pazistu daugybe poru, susituokusiu be jokiu pirslybu... tiesiog zmonems taip buvo gerai, abu kartu nutare, kad nori susituokti, nunese pareiskimus ir susituoke...
Pazistu ir tokiu, kurie pirsosi, brangiausius ziedus dovanojo ir grandiozines pirslybas renge ir niekur tai nenuvede... schmoll.gif

O man pasipirso ir po 11 menesiu susituokem. Bet ir be to ziedo zinojom, kad bus vetuves. Siaip grazu smile.gif Mums to reikejo, as dziaugiausi gavusi ziedeli, jis dziaugesi pasipirses. Jei to nebutu buve, gal ir butu kazko truke, gal kada nors ir buciau paliudejusi, kad tu pirslybu nebuvo ir suzadetines statuso neturejau, bet siaip manau, kad svarbiausia tikri jausmai ir ketinimai o ne pompastiska ju israiska smile.gif

Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
man taip pat atrodo kad 3men biskuti per mazai ax.gif juk kaip smagu buti suzadetine, dziaugtis ta busena ir po truputi ruostis ir laukti vestuviu thumbup.gif tongue.gif man pasipirso sia vasara, bet kadangi dabar tokia situacija sunki su pinigeliais o ir vestuviu labai noriu vasara, tai ketiname vestuves kelti 2011m. ax.gif rolleyes.gif na bet dar to laiko tiek, kas zino gal milijona laimesim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 18, 14:36)
toks reikalas... su drauge jau esam kalbeje, mazdaug ir laika pasiplanave, kad tuoksimes ir mazdaug kada, pamastom ir kur medaus menesio vaziuosim smile.gif tik vienas niuansas - betruksta dar pasipirsti oficialiai biggrin.gif juk negalima atimti malonumo is moters ir saves tuo paciu ir tiesiog siaip paklaust - "sutinki?" mintyse jau yra visa programa sudeliota su kruva romantikos, netiketumu ir kitu butinu atributu smile.gif tik klausimas - kiek laiko pries sutuoktuves reiktu tai visa padaryti? pagal mano plana butu viskas pavasario pabaigoje, nes viskas vyktu kaip ir grazioje vietoje, butu graziau kai jau zaliuoja viskas ir silta... bet is kitos puses - kol nera to oficialaus pasipirsimo, nera kaip ir pradeti vestuvems ruostis, laika uzsisakyti ir pan... kaip manot, ar uztektu poros triju menesiu pries vestuves pateikti ta romantiska pasiulyma? smile.gif siaip vestuviu baliu su sveciais jokiu neplanuojam, tai ruosimosi tik prasymas santuokai ir medaus menuo, kuri galima ir taip organizuot po truputi. idomu, kiek laiko siaip paprastai trunka suzadetuviu laikotarpis? kelis men, puse metu, metus ar kaip? aisku, galima butu ir ziema viska surengti, kad tik nekelti streso draugei, kad ner vis to pasiulymo dar smile.gif bet nebutu taip saunu viskas kaip pvz zalia silta pavasari.  taigi, ar ne per velu pirslybos 3men pries viska? smile.gif

Siandien pat,nuvyksti,nusiperki zieduka,sumastai kur,kelinta val ir pan,ir darai tai tuoj pat... smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Elastela @ 2010 02 04, 15:16)
Siandien pat,nuvyksti,nusiperki zieduka,sumastai kur,kelinta val ir pan,ir darai tai tuoj pat... smile.gif sekmes

smile.gif dar ne dabar pat, bet labai greit jau. ryt bus ta didzioji diena, tiksliau vakaras smile.gif ir viskas jau suruosta, nupirkta, uzsakyta, belieka tik tiketis, kad pavyks viskas kaip sumanyta, tada manau turetu buti ispudziai visam gyvenimui smile.gif hm.. atrodo au senai suplanuota ir del atsakymo jau praktiskai aisku, o vis tiek kazkaip jaudulys ima pagalvojus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 04, 15:21)
smile.gif dar ne dabar pat, bet labai greit jau. ryt bus ta didzioji diena, tiksliau vakaras smile.gif ir viskas jau suruosta, nupirkta, uzsakyta, belieka tik tiketis, kad pavyks viskas kaip sumanyta, tada manau turetu buti ispudziai visam gyvenimui smile.gif hm.. atrodo au senai suplanuota ir del atsakymo jau praktiskai aisku, o vis tiek kazkaip jaudulys ima pagalvojus... smile.gif

sekmes nesusimaunant wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai tikiu pasakymu, kad pasipirsus, reikia per metus vestuves atskoti. Nes mano atveju, taip ir buvo, per vienus Naujus metus pasipirso, o per kitus Naujus issiskyrem ir daugiau nebesusitikom, nors iki tol 3 metus draugavom. Tiesiog nesugebejom susiplanuoti vestuviu per metus smile.gif
Atsakyti
pusė metų skirtumas
Atsakyti
manau pirslybos tai tikrai turetu buti!! smile.gif Juk ir vyrui malonu butu pasipirsti savo mylimajai, o ir moteriai tai nuostabi akimirka.... na, bet zinau ir tokiu situaciju, kai pasipersa ir neplanuoja zenytis smile.gif mano manymu per metus laiko galima susiruost ir susirasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 10, 17:47)
manau pirslybos tai tikrai turetu buti!! smile.gif Juk ir vyrui malonu butu pasipirsti savo mylimajai, o ir moteriai tai nuostabi akimirka.... na, bet zinau ir tokiu situaciju, kai pasipersa ir neplanuoja zenytis smile.gif mano manymu per metus laiko galima susiruost ir susirasyt  mirksiukas.gif

Matai, kad gyvenime viskas butu kaip pagal taisykles is vadovelio.... Bet yra 1000-anciai ivairiu situaciju smile.gif kada gali planuoti ka nori, o gaunasi ne taip kaip nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 02 10, 22:40)
Matai, kad gyvenime viskas butu kaip pagal taisykles is vadovelio.... Bet yra 1000-anciai ivairiu situaciju  smile.gif  kada gali planuoti ka nori, o gaunasi ne taip kaip nori  mirksiukas.gif

ne nu bet yra tokiu poru, vaikinas pasipersa bet tam, kad mergina suprastu jok jie jau rimtai draugauja.... apie vestuves kalbet gal prades po kokiu 5metu ar is vis apie jas nekalbes.... unsure.gif mano logika, kad jei jau persiesi, tai snekek ir apie vestuves, kurias reiks organizuot neuzilgo doh.gif
Atsakyti