Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(Lemyna @ 2009 12 02, 17:39)
drinks_cheers.gif  nei diena ne ilgiau  schmoll.gif  optimaliausia, mano nuomone, 10 mėnesių. 4u.gif

o kas bus jei ilgiau? mes jau suzidaje 1,5 m. ir nematau tame tragedijos.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 03, 19:05)
o kas bus jei ilgiau? mes jau suzidaje 1,5 m. ir nematau tame tragedijos.

o datą turit vestuvių paskirę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 12 03, 21:30)
o datą turit vestuvių paskirę?  g.gif

na turim apyktikslią. jau viskas apkalbėta, kokio tipo vestuvės bus, kokioj bažnyčios, kas liudininkai ir koks svečių sąrašas. tiesiog dabar nera galimybiu. be to noriu mokslus pabaigti (paskutiniai metai). tai va, zinau kad vistiek susituoksim, tai man jokio skirtumo, ar metai po suzadetuviu, ar trys. norisi viską patiems susiruošti, o ne tėvelių pinigus imti.
Atsakyti
Gerbiu jūsų nuomonę, bet aš sužadėtuvėmis laikau tada, kai jau yra paskirta data. Nes kitaip tai mes mažiausiai tris metus sužadėtiniai būtume. rolleyes.gif Nes mes kartu jau netoli 6 metai, galvojam, svajojam, paskaičiuojam, bet sužadėtiniais tapsim, kai jau ateis eilė vestuvėms 4u.gif
MB mano poziciją žino, todėl ir nesiperša dar, nes man tai nieko nepakeis. 4u.gif
Turiu ir žiedelį ant piršto, dažnai manęs klausia, ar tai sužadėtuvių, o aš atšaunu, kad ne. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 12 04, 12:41)
Gerbiu jūsų nuomonę, bet aš sužadėtuvėmis laikau tada, kai jau yra paskirta data. Nes kitaip tai mes mažiausiai tris metus sužadėtiniai būtume.  rolleyes.gif Nes mes kartu jau netoli 6 metai, galvojam, svajojam, paskaičiuojam, bet sužadėtiniais tapsim, kai jau ateis eilė vestuvėms  4u.gif
MB mano poziciją žino, todėl ir nesiperša dar, nes man tai nieko nepakeis.  4u.gif
Turiu ir žiedelį ant piršto, dažnai manęs klausia, ar tai sužadėtuvių, o aš atšaunu, kad ne. blush2.gif  smile.gif

o ziedelis tokia proga tada ant pirsto atsirado? tiesiog siaip padovanojo, ar pirsosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 12 04, 12:50)
o ziedelis tokia proga tada ant pirsto atsirado? tiesiog siaip padovanojo, ar pirsosi? smile.gif

Šiaip padovanojo 4u.gif Bet jis toks kuklus su akele, na tiktų sužadėtuvėm, todėl žmonės ir klausinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 12 04, 15:01)
Šiaip padovanojo  4u.gif  Bet jis toks kuklus su akele, na tiktų sužadėtuvėm, todėl žmonės ir klausinėja  smile.gif

aisku. na tokiu atveju dar tikrai ne suzadetuves smile.gif tai vadinasi dar vienas ziedelis priklausys kai jos bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 12 04, 15:07)
aisku. na tokiu atveju dar tikrai ne suzadetuves smile.gif tai vadinasi dar vienas ziedelis priklausys kai jos bus wink.gif

Tai būtinai biggrin.gif be žiedelio neišsisuks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 19, 21:35)
tai,kad nieks nepriimta , nemačiau kur parašyta, mes sužadėtiniais buvom 4metus  biggrin.gif , tai absoliučiai kiekvieno asmeninis reikalas  ax.gif , tai truks 2 mėn ar pvz  10 metų

thumbup.gif Sutinku, niekur nera parasyta ir nustatyta kiek laiko galit buti suzadetiniais, mes asmeniskai buvom tik 3 menesius wub.gif wub.gif wub.gif . Tai kiekvieno asmeninis reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Mes iki vestuviu draugavome 5 su puse metu,kai buvo 4 draugystes metai man vyras pasipirso,tada gyvenome airijoje,nusiveze mane i juvelyrine,nupirko zieda ir nedave jo g.gif sako lekiam namo yra reikalu,tik vaziuojant ziuriu ne ten sukam mes g.gif o tada pamaciau,kad mane atsiveze prie nuostabaus grozio juros skardziu,palipom i pati didziausia,tada jis ir tare tuos mielus zodelius TEKEK uz manes thumbup.gif aisku isilydziau wub.gif thumbup.gif buvo nuostabu..paskui prisiekem sau,kad musu meile bus tokia ilga ir gili kaip si jura 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akire123 @ 2009 12 04, 15:02)
Mes iki vestuviu draugavome 5 su puse metu,kai buvo 4 draugystes metai man vyras pasipirso,tada gyvenome airijoje,nusiveze mane i juvelyrine,nupirko zieda ir nedave jo g.gif sako lekiam namo yra reikalu,tik vaziuojant ziuriu ne ten sukam mes g.gif o tada pamaciau,kad mane atsiveze prie nuostabaus grozio juros skardziu,palipom i pati didziausia,tada jis ir tare tuos mielus zodelius TEKEK uz manes thumbup.gif aisku isilydziau wub.gif  thumbup.gif buvo nuostabu..paskui prisiekem sau,kad musu meile bus tokia ilga ir gili kaip si jura 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif kaip romatiska - tai nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
nearealiai thumbup.gif
Atsakyti