Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 09:53)
ne nu bet yra tokiu poru, vaikinas pasipersa bet tam, kad mergina suprastu jok jie jau rimtai draugauja.... apie vestuves kalbet gal prades po kokiu 5metu ar is vis apie jas nekalbes.... unsure.gif  mano logika, kad jei jau persiesi, tai snekek ir apie vestuves, kurias reiks organizuot neuzilgo doh.gif

man atrodo, kad suzadetuves jau leidzia ir merginai paciai kalba apie vestuves uzvesti jei vaikinas stabdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 11, 09:22)
man atrodo, kad suzadetuves jau leidzia ir merginai paciai kalba apie vestuves uzvesti jei vaikinas stabdo wink.gif

aisku gali ir mergina, bet jei vaikinas nedrista, tai gal jam reikia tgada pilnai suaugt?? m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 10:28)
aisku gali ir mergina, bet jei vaikinas nedrista, tai gal jam reikia tgada pilnai suaugt?? m? smile.gif

gal... o gal jam reikia tik nedidelio postumio... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 11, 10:36)
gal... o gal jam reikia tik nedidelio postumio... wink.gif

as visada uz tai, kad mergina padetu vaikinui igaut truputi drasos, arba imt iniciatyvos, bet jei aju vyras isdriso pasipirst, tai turetu isdrist ir toliau apie vestuves sneket wink.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 16:48)
as visada uz tai, kad mergina padetu vaikinui igaut truputi drasos, arba imt iniciatyvos, bet jei aju vyras isdriso pasipirst, tai turetu isdrist ir toliau apie vestuves sneket wink.gif

as nesakau, kad spausti, efektas greiciausiai butu priesingas, bet siaip, paklausti paprasciausiai, tai kas toliau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 11, 16:47)
as nesakau, kad spausti, efektas greiciausiai butu priesingas, bet siaip, paklausti paprasciausiai, tai kas toliau? smile.gif

Niekas ir nesako kad reikia spausti..... Bet kai pasipersi-reikia data tada nustatyt wink.gif o poto jau daryk ka nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 12, 10:19)
Niekas ir nesako kad reikia spausti..... Bet kai pasipersi-reikia data tada nustatyt wink.gif o poto jau daryk ka nori smile.gif

tai po pirslybu juk ir galima is karto ir pakalbeti del datos, tikrai cia joks spaudimas, o labai logiskas elgesys, o paskui jau ir priminti prie progos laisvai galima ir manau etiketas pilnai leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 12, 09:43)
tai po pirslybu juk ir galima is karto ir pakalbeti del datos, tikrai cia joks spaudimas, o labai logiskas elgesys, o paskui jau ir priminti prie progos laisvai galima ir manau etiketas pilnai leidzia smile.gif

nu zodziu.... man rodos mes abu ta pati snekam.... po pirslybu abi puses turi kalbeti apie vestuves, bet pradeda vaikinas-busimas vyras tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 12, 12:08)
nu zodziu.... man rodos mes abu ta pati snekam.... po pirslybu abi puses turi kalbeti apie vestuves, bet pradeda vaikinas-busimas vyras tongue.gif  ax.gif

aha. o jei nepradeda, tada bendram labui pradeda suzadetine, busima zmona wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 02 12, 12:36)
aha. o jei nepradeda, tada bendram labui pradeda suzadetine, busima zmona wink.gif

nu nea smile.gif ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
pries pirslybas pradk uzsimint apie vestuves ar jau ji pati noretu ax.gif
o siaip vaikinas geriau, kad pradetu ta tema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 02 15, 00:06)
biggrin.gif 
pries pirslybas pradk uzsimint apie vestuves ar jau ji pati noretu  ax.gif
o siaip vaikinas geriau, kad pradetu ta tema  tongue.gif

va... teisingai smile.gif as ta pati jam aiskinau 4u.gif
Atsakyti