Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

man pasipirso 2010 liepos 2d. wub.gif wub.gif wub.gif vetsuves atsokome suzadetuviu metiniu proga 2011 liepos 2d wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tuokemes po metu ir keliu menesiu smile.gif
Atsakyti
susituokėm praėjus pusei metu po sužadėtuvių smile.gif sakoma, kad jei per metus nuo sužadėtuvių nesusituokiama tada reikia pirštis iš naujo
Atsakyti
Pasipirso po pusmecio draugystes, o tuokemes po dvieju metu nuo suzadetuviu smile.gif
Atsakyti
Pasipiršo per 3-iasias draugystės metine, tuoksimės per 5-asias wub.gif
Atsakyti
mes vestuves planuojam ateinanciais metais, bus praeje metai po suzadetuviu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelda: 15 rugpjūčio 2011 - 19:09
Pasipirso praejus beveik 4,5m nuo draugystes pradzios, per vestuves bus siek tiek maziau nei metai po suzadetuviu smile.gif
Atsakyti
pasipiršo po 4 metų draugystės, kai tik baigiau mokslus, ir aišku tai nujaučiau. beje iki tol buvo pora pokalbių kodėl jis nežengia to žingsnio. o ir šiaip nesuprantų tų moterų kurios 5,6 ar 10 metų laukia kol joms pasipirš. nes man pvz jau nervai buvo pradėję kilt kodėl jis nesiperša, nes jau ties 3 draugystės metais to laukiau. tai kuo toliau tuo labiau pradėjau kabinėtis, galvojau dar patemps nors biški, tai skirsiuos. sakė norėjęs jau pirštis per pirmus metus, bet tada atėjo krizė ir neteko darbo, kol naują rado dar pora metų praėjo. tai jo žodžiais žiedą nupirko iš pirmos algos biggrin.gif
Atsakyti
Supygde BAYSPICE su savo: nesuprantų tų moterų kurios 5,6 ar 10 metų laukia kol joms pasipirš.
Juk zmones draugaudami kalbasi apie ateiti, planuoja. Jei moteris taip nori vestuviu, gali pati pasipirsti, kokie dar laukimai 10 metu?!
O as nesuprantu kodel butinai reikia tu vestuviu. Galbut ir tuoksimes kai nuspresim kad jau laikas tureti vaikeli nestuke.gif o gal ir ne mirksiukas.gif Juk ne del vestuviu gyvename.
Atsakyti
na man kažkaip keista kai moteris būna su vyru 10 metų ir vistiek toliau teigia, kad nereikia/nenori vestuvių. čia kažkoks savęs apgaudinėjimas. man pvz vestuvės tai įrodymas, kad vyras rimtai žiūri į mane. aišku yra, kad ir po 10 metų apsiveda, bet būna, kad ir ne. tada kiek metų būna išmesta veltui kai pagalvoji, o noris to stabilumo ir užtikrintumo.
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 09 01, 10:59)
na man kažkaip keista kai moteris būna su vyru 10 metų ir vistiek toliau teigia, kad nereikia/nenori vestuvių. čia kažkoks savęs apgaudinėjimas. man pvz vestuvės tai įrodymas, kad vyras rimtai žiūri į mane. aišku yra, kad ir po 10 metų apsiveda, bet būna, kad ir ne. tada kiek metų būna išmesta veltui kai pagalvoji, o noris to stabilumo ir užtikrintumo.

doh.gif nepirsk savo jausmu ir nuomones kitoms.zmones skirtingi

mes kartu 6m tuoj bus,vaikui 5,apie vestuves pamastom,zinom,kad tuoksimes,bet kad va dabar ar siais metais tai nera noro, nusprendziau,kad idealiausia butu po kokiu 5m...mes niekur neskubam.Ir tie 6m praleisti kartu,patikek,jauciasi,lyg dar tik nesenai susibegom smile.gif vis dar sugebu ji isimyleti isnaujo,man jis pats fainiauses ir geriauses(nors uzknisa kartais nezmoniskai biggrin.gif )

Tiesiog nevisi pamete galvas del vestuviu,o rimtuma santykiu irodo ne stampas ar ziedelis,o kasdieniniai darbai is pastangos
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 09 01, 10:59)

Gyvenimas kartu yra išmestas veltui laikas? O santuoka reiškia, kad vyras rimtai žiūri? Man santuoka visų pirma reikštų ar aš rimtai žiūriu. O jei manyčiau, kad gyvenimas kartu nesusituokus yra laiko švaistymas nu tai tikrai negyvenčiau ir tikrai su tokiu nesituokčiau, kuris tik tiek tereiškia man.
Atsakyti