Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

sveiki, naujokė esu... bus malonu pasidalint mintimis smile.gif

...komercija? Kokia dar komercija sužadėtuvės? ir, kaip tyčia, tos, kurios niekina ir neigia tam tikrus dalykus - jų būna negavusios. Čia kaip iš pasakėčios apie lapę ir vynuoges. "neskanos, nes jų nepasiekia"... Aš manau, kad nėra nieko paprastesnio, nuoširdesnio kai tau su didžiausia meile užmauna žiedelį, su mintim "neįsivaizuoju nė dienos be tavęs" 4u.gif
Atsakyti
Suzadetiniais buvom trumpai pasipirso birzelio 1d, o tuokemes rugpjucio pradzioje smile.gif
Atsakyti
Susizadejome pries 1.5 metu iki vestuviu. Nors siaip manau, kad turetu buti ne ilgiau kaip metai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 02, 10:47)
Susizadejome pries 1.5 metu iki vestuviu. Nors siaip manau, kad turetu buti ne ilgiau kaip metai g.gif

Na, aš tai nesutikčiau su tokiu teiginiu, kad turėtų būti ne ilgiau kaip metai. Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę. Man sužadėtuvės tai nėra vien tik vestuvių iškėlimas vėliau. Sužadėtuvės tai tarsi meilės įrodymas, kad tu su tuo žmogumi nori nugyventi savo gyvenimą. Man jos galėtų trukti ir penkis metus... smile.gif Jei pavyzdžiui nėra pinigų kelti vestuves, bet vistiek nori su tuo žmogumi būti, tai žiedelio padovanojimas yra pats gražiausias žestas. Tad nemanau, kad gali būti nustatytos kažkokios ribos, kiek turėtų trukti sužadėtuvės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 18:34)
sveiki, naujokė esu... bus malonu pasidalint mintimis smile.gif

...komercija? Kokia dar komercija sužadėtuvės? ir, kaip tyčia, tos, kurios niekina ir neigia tam tikrus dalykus - jų būna negavusios. Čia kaip iš pasakėčios apie lapę ir vynuoges. "neskanos, nes jų nepasiekia"... Aš manau, kad nėra nieko paprastesnio, nuoširdesnio kai tau su didžiausia meile užmauna žiedelį, su mintim "neįsivaizuoju nė dienos be tavęs"  4u.gif

QUOTE(sunshine_ @ 2011 06 02, 10:13)
Na, aš tai nesutikčiau su tokiu teiginiu, kad turėtų būti ne ilgiau kaip metai. Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę. Man sužadėtuvės tai nėra vien tik vestuvių iškėlimas vėliau. Sužadėtuvės tai tarsi meilės įrodymas, kad tu su tuo žmogumi nori nugyventi savo gyvenimą. Man jos galėtų trukti ir penkis metus... smile.gif  Jei pavyzdžiui nėra pinigų kelti vestuves, bet vistiek nori su tuo žmogumi būti, tai žiedelio padovanojimas yra pats gražiausias žestas. Tad nemanau, kad gali būti nustatytos kažkokios ribos, kiek turėtų trukti sužadėtuvės.  smile.gif

Pritariu šiems dviems post'ams drinks_cheers.gif smile.gif

Aš labai norėčiau sužadėtuvių ir tikrai ilgesnių nei metai.
Bet aišku kiekvieno suvokimas ir poreikiai skirtingi. Tiesiog susižadėti tik mėnesiui, nematau prasmės. Tada iškart gal geriau važiuot ir paduot pareiškimus smile.gif Ir tuoktis po tų kelių mėn.
Atsakyti
Man pasipirso vasario 14 diena, geguzes 20 jau buvome vyras ir zmona wub.gif
Atsakyti
Mes ilgai buvom susizadeje, keleta menesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes susizadeje pusantru metu ir nieko blogo tame nematau smile.gif
Atsakyti
Man sužadėtuvės - tai pasiruošimo santuokai laikotarpis, toks kaip ir perėjimas link šeimyninio statuso. Taigi jeigu man būtų pasipiršęs su mintimi, jog kada nors tolimoj ateity tuoksimės, tai paprasčiausiai aš to nevadinčiau sužadėtuvėms. Žinau, keletą porų, kurie jau po penkerius metus susižadėję tik todėl, kad ženytis nesiryžta, o antra pusė nori bent jau kažkokio psichologinio garanto - atseit giminėm parodys, sakydama - va kokia aš jam svarbi. Maniškis man pasipiršo spalio mėnesį ir tada jau nunešėm pareiškimus, kitą mėnesį mūsų šventė (taigi sužadėtinių statusas 9 mėn). Apie vestuves kalbėjom jau seniai, tiesiog kol nebuvo galimybių, tol jis to žiedelio ant piršo ir nemovė.
Atsakyti
vestuves nebe uz kalnu, o suzadetiniams busim pabuve 8 menesius smile.gif kai pasipirso, pradejom vestuves pamazu planuotis smile.gif
ir as asmeniskai nelabai suprantu tikslo pirstis, kai vestuves nera planuojamos dar du ar daugiau metu... nuo to ziedelio ir suzadetines statuso kiek ramiau, kokia svarbi esi jam, pasidaro man rodos neilgam. o 5 metus prisistatineti suzadetiniais, ir labai sureiksmint suzadetuves negalvojant apie vestuves, kazkaip nelabai suprantama. Bet tai tik mano nuomone.
Atsakyti
Mes 2 metus jau kaip susizadeje , kitais metais vestuves planuojame, kdangi esame 7 metus tai man tos vestuves nebelabai ir butinos, nes jauciuosi kad senai butume vede, tik kad jo pavardes neturiu.
mano nuomone tos kurios skuba isteketi po keliu menesiu draugystes ar po menesio suzadetuviu, tai iesko saugumo ir galvoja , na kad va istekejau tai dabar rami galva ir bus kas manim pasirupina. dar didzioji dalis ''ka kiti pagalvos'' , manau visi turi daryti taip kaip jiems atrodo geriausia, ir maziau sukti galvas ka kiti sako, ar ka kiti pasakys. nenorejau nieko izeisti tik issisakiau savo nuomone.
Atsakyti
Man pasipirso paskutine ziemos diena... Lygiai po metu ta pacia diena nuneseme pareiskimus ir mazdaug po 3 menesiu ivyko musu svente 4u.gif
Atsakyti