Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 04 12, 21:47)
Pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif smagu, kad dar yra romantiku siais laikais 4u.gif
Atsakyti
Man pasipirso rugsejo men.,o gruodi jau sokome vestuves smile.gif
Atsakyti
Man pasipirso kai jau zinojom vestuviu data blink.gif
Atsakyti
Mano nuomone, būtų smagiausia susižadėti prieš metus nuo vestuvių. Nes daugiau - tai kažkaip labai neapibrėžta,manau suzieduotuves turetu buti kai jau konkreciau viskas planuojama, su datomis. o trumpesnį laiką palikt manau neapsimoka, nes juk taip smagu būti sužadėtine, pasidžiaugti vienas kitu žinant, kad abu pasiryžę būti kartu visą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 04 25, 15:33)
Mano nuomone, būtų smagiausia susižadėti prieš metus nuo vestuvių. Nes daugiau - tai kažkaip labai neapibrėžta,manau suzieduotuves turetu buti kai jau konkreciau viskas planuojama, su datomis. o trumpesnį laiką palikt manau neapsimoka, nes juk taip smagu būti sužadėtine, pasidžiaugti vienas kitu žinant, kad abu pasiryžę būti kartu visą gyvenimą.

O man kaip tik atrodo, kad sužadėtuvės galėtų trukti ilgiau.
Juk žmonės turėtų patikrinti tą gyvenimą kartu, ruoštis sekančiam žingsniui (tuoktuvėms). smile.gif
Na bet čia mano nuomonė tokia, kuomet manęs nežavi mintis gyventi tiesiog susidėjus.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 01, 13:28)
O man kaip tik atrodo, kad sužadėtuvės galėtų trukti ilgiau.
Juk žmonės turėtų patikrinti tą gyvenimą kartu, ruoštis sekančiam žingsniui (tuoktuvėms).  smile.gif
Na bet čia mano nuomonė tokia, kuomet manęs nežavi mintis gyventi tiesiog susidėjus.

drinks_cheers.gif ir mes su MB kalbejom apie suzadetuves, taciau visi aplink susidare tokios nuomones, kad po metu nuo suzadetuviu butinai turi buti svenciamos vestuves doh.gif tai susitarem, kad dar pagyvensim susideje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 05 11, 19:48)
drinks_cheers.gif  ir mes su MB kalbejom apie suzadetuves, taciau visi aplink susidare tokios nuomones, kad po metu nuo suzadetuviu butinai turi buti svenciamos vestuves doh.gif tai susitarem, kad dar pagyvensim susideje  biggrin.gif

O kam į tuos aplinkinius kreipti dėmesį...? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 04 07, 18:07)
O mes su vyru tai isvis esam netradiciniai  tongue.gif  O gal tiesiog tie seilejimaisi ir rozines suzadetuviu/vestuviu tradicijos ir scenarijai su metais praeina ir neberupi? Isvis nebuvom susizadeje  tongue.gif  Po 10 men draugystes apsigyvenom kartu, o dar po pusmecio viena grazu ryta tiesiog nusprendem susituokti ir susituokem dar po 3 men  biggrin.gif  Ir psio. Tiesiog pajutom, kad norim kurti seima kartu, o tai svarbiausia  ax.gif  Neturiu as to suzadetuviu deimanto, kuris jei atvirai, tai man yra toks pat, jei ne didesnis, marketinginis ir komercinis ismyslas kaip ir visokios Valentinkes  doh.gif 
Na bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Suzadetuves yra tradicija. Gal kaledos ir visos kitos sventes irgi tau marketingo ismyslas? Vyras turi paprasyti merginos rankos, pries vesdamas ja, o tave pasieme ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2011 05 26, 19:57)
Suzadetuves yra tradicija. Gal kaledos ir visos kitos sventes irgi tau marketingo ismyslas? Vyras turi paprasyti merginos rankos, pries vesdamas ja, o tave pasieme ir vsio smile.gif

Na, visos šios šventės, aišku, yra savotiškas marketingas. Tačiau jau tik nuo poros išmonės priklauso, kokios bus konkrečiai jų sužadėtuvės (jei bus). Niekas neliepia susižadėti standartiškai, kaip rodo kiekvienam filme arba kaip daro visi aplinkiniai. Kokia komercinė šventė bebūtų (nors man sužadėtuvės neatrodo tokia šventė), kiekvienas vyrukas gali pasistengt savo antrai pusei padaryt tą akimirką savaip gražią, jaukią ir romantišką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 18, 14:11)
oba... tai as jau kaip ir veluoju? smile.gif bet juk nebutinai po metu? o kiek sakykim butu dar protingas minimumas? smile.gif

manau kiekvienai porai savas laikas ax.gif
mes po triju menesiu apsigyvenome kartu, po 5 metu susizadejome, o bus 3 metai praeje kaip vestuves atsoksim biggrin.gif
Atsakyti
Mes esame susizadeje pusmeti, o tuoktis ruosiames dar mazdaug po metu, vien todel, kad reiketu sutvarkyti pora dideliu reikalu - mylimajam isleisti nauja albuma (muzikantas jis) ir persikraustyti i kita miesta gyventi. O apskritai pritariu daugumai del metu laiko suzadetuviu, metai - optimalus laikas
Atsakyti
pas mus nebuvo jokių sužieduotuvių, tik vestuvės biggrin.gif
Atsakyti