QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 19, 19:18)
Prasmės gal ir yra, jei yra kažkokių tikrai labai rimtų kliūčių per tuos metus susituokti (turiu omenyje ne nebuvimą galimybių iškelti norimo lygio balių) - vis geriau nei laikyti merginą nežinioje dėl savo ketinimų. O jei abiems ir taip viskas galutinai aišku, aptarta ir net vestuvės jau pradėtos planuoti, vadinasi momentas, kada buvo laikas įspūdingiausiai pasipiršti, jau pražiopsotas ir su žiedeliu gali gautis kaip su pavėluota gimtadienio dovana - kuo ilgiau tempsi, tuo darysis vis labiau nei į tvorą, nei į mietą.
na siaip tai pas mus tokia situacija, kad pirsimasis jau labiau tik kaip formalumas, nes jau ir taip viskas gan aisku

todel drauge mano manau nestresuoja labai ir nera visiskoje nezinioje

aisku, nebus pacios pirslybos jai visiskas netiketumas, ji zino, kad tai bus tik nezino kada ir kaip

kadangi jau ir planai yra gan konkretus ir medaus menesiui ir paciom tuoktuvem ateinancia vasara, tai zino ji ir kad nereikes laukti keleta metu viso to

ir nors jau nenustebinsiu jos savo ziedu ir pasiulymu, bet tikrai galiu nustebinti tuo kaip tai bus padaryta

todel nesinori sugadinti visko puolant ant greituju, o viska kruopsciai suplanavus ir pasiruosus, pasistengti surengti kazka malonaus mylimam zmogui, kas paliktu ispudi visam gyvenimui
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2009 09 19, 23:45)
Trys menesiai iki vestuviu kiek mazoka sakyciau, net jei ir nebus baliaus didelio, vis tiek nuotaka yra nuotaka ir noresis ir kirpeja normalia uzsisakyti ir suknele ir manikiura, makiaza ir t.t. Kas vyrui atrodo visiskai nereiksminga merginai yra labai svarbu, juk tuokiamasi su mintimi ir viltimi, kad tai bu pirmas ir pakutinis kartas. Be to CMB kuo anksciau tuo didesnis pasirinkimas ir laiko ir datos, jei tuokiamasi baznycioje, juk dar ir kursus atlankyti reikia. Taip, kad as asmeniskai manau puse metu mazdaug reikia.
MB pasipirso man vasario 15d., susituokem rugsejo 29d. Be nervu ir stresu viska susiplanavom.
Be to manau merginai irgi nera labai malonu, kai apie vestuves vaikus kalbama, bet jokiu veiksmu nera, lyg ir jau rimta viskas, bet va to uztvirtinancio veiksmo nera.
Tai gi nera ko snausti, vis dar orai grazus, tikrai galima ka nor grazaus sugalvoti
siaip mums abiems tai bus jau antra santuoka tai baznycioje mes deja negalesime tuoktis, o ir pasiruosimai moteriai manau buna ne tokie rimti kaip tuokiantis pirma karta, turiu galvoje visus tuos manikiurus makiazus sukneles ir pan dalykus (nors aisku, visa tai bus tik gal kiek kitokiam stiliuje) tai gal ir to laiko pasiruosti tiek daug nereikes? ir prie to pacio dar vienas klausimas.. abu mes turime po vaika. jos vaikas (ankstyvo mokyklinio amziaus) aisu gyvena su ja. tai ka as mazdaug jau esu suplanaves butu kaip ir isvyka porai dienu i labai grazia romantiska vieta labai prabangiom salygom ir dar su keleta siurprizu

kaip manote, ar moteriai noretusi tokia proga, kai jai persai pabuti dviese romantiskai, ar kad vaikas irgi butu kartu? kadangi visa tai daroma kaip siurprizas tai negaliu deja pasiklausti jos
Papildyta:
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 19, 23:42)
Manau, tikrai gali nelaukti to pavasario. Juk vestuves vienakart gyvenime. Per kelis pasiruosimo menesius apturesit daug streso, o per ilgesni laika ir streso maziau ir gali susiorganizuoti svajoniu vestuves ir nesvarbu ar su daug zmoniu ir didele puota ketini kelt, ar ne.

Tiesa, sveikinu su priimtu sprendimu ir baltai pavydziu tavo draugei.
Beja, idomu, kiek laiko jus jau kartu esat?a?
kartu mes jau beveik du metus
kiek perskaiciau patarimu, tai beveik vienu balsu sakoma nelaukti

is vienos puses salygos, orai ir t.t. butu tinkamiausi pavasari, bet is kitos puses jauciu, kad tikrai mazoka laiko lieka iki tos vasaros pabaigos... as planavau tai priderinti prie kitos progos, jos gimtadienio, tai gal tada paankstinti vis tik iki ziemos? tada jau tinkamiausia proga aisku butu vasario 14d

ka manote? ir liktu dar mazdaug puse metu iki vestuviu

aisku, galima butu per kelias savaites suruosti viska ir dabar, rudeni, bet labai jau greit ji perprastu mane, kas cia vyksta

o jei butu dar kazkokia proga, galeciau tikrai maloniai nustebinti
Papildyta:
QUOTE(sunshine_ @ 2009 09 20, 21:29)
Aš tai patarčiau pirštis ir kuo greičiau, nes per anksti niekada nebus, o per vėlai tikrai gali būti... tad tikrai nelauk to pavasario, ruoduo irgi labai gražus metas

o šiaip tai dar galėčiau ir savo nuomonę pridurti, kad merginoms suzadėtuvės nereiškia vien tik greitas vestuves. Man pavyzdžiui sužadėtuvės reiškia meilės įrodymą, kad aš jau esu tas tikrasis jo žmogus ir jis nori su manim praleisti visą gyvenimą. Ir nesilaikau tokio nusistatymo, kad paspiršo ir jau reikia vestuves kelt. Manau, kad gali praeiti ir daugiau nei vieni metai...tai tiesiog yra didelis meilės įrodymas

ooo kad aš sulaukčiau to meilės įrodymo..mano draugas mąsto truputį kitaip nei aš ir pritaria tai vyrų nuomonei, kad pasipiršo ir vestuvės...

bet as vis bandau įteikt savo meilės įrodymą.
man todel ir pradejo kilti mintys, kad gal reikia paankstinti viska, kad paskaiciau kiek moteru laukia tos dienos ir dar kaip laukia...

ir pagalvojau, kad visai grazus ir malonus gali buti tas metas, kai ant moters rankos jau zybsi ziedas su akute, kol nera dar to kito ziedo, ir tas laikas gali buti ir ilgesnis

pritariu, kad esme ne tame kaip viskas bus padaryta, o paciame veiksme, bet is kitos puses norisi ir kad viskas butu kaip turi buti, ir ziedelis su deimantuku, ir daug romantikos ir maloniu siurprizu ir viso kas tokiais atvejais buna
beje, butu idomu isgirsti o kaip moterys isivaizduoja toki dalyka, kokios joms butu ju svajoniu pirslybos?

nors ko gero cia labai individualus dalykas, vienoms norisi gal romantisko pabegimo kur i Paryziu, kitoms kur gamtos kampelyje, o dar kitoms nei vieno nei kito