Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(RedLady @ 2009 09 19, 18:12)
Bet su tom metrikacijom reikalu yra, dabar kai vyksta pasirinktos vietos vestuves, tai reiktu is anksto visko metrikacijoje pasiklausineti.

Eee, aš čia gal nelabai į temą, bet ar jūs tiksliai žinote, kad šitie civilinio kodekso pakeitimai jau priimti? Nes kažkaip niekur dar nesigirdėjo, kad štai JAU galima tuoktis ne CMB... unsure.gif
Temos autoriui - nueikit temon "Laukti piršlybų?..." ir suprasit, kad laukti nėr ko smile.gif O jau kai susižadėsit tai tą datą suderinsit kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 19, 23:42)
Manau, tikrai gali nelaukti to pavasario. Juk vestuves vienakart gyvenime. Per kelis pasiruosimo menesius apturesit daug streso, o per ilgesni laika ir streso maziau ir gali susiorganizuoti svajoniu vestuves ir nesvarbu ar su daug zmoniu ir didele puota ketini kelt, ar ne. smile.gif  Tiesa, sveikinu su priimtu sprendimu ir baltai pavydziu tavo draugei.

Beja, idomu, kiek laiko jus jau kartu esat?a? blush2.gif

Nu cia tai nusikalbejai.
Atsakyti
QUOTE(Micius69 @ 2009 09 20, 13:42)
Nu cia tai nusikalbejai.

Micius69, 100 žinučių įmanoma surinkti ir nepirsčiojant (atsiprašant) kiekvienoje temoje iš eilės.
Atsakyti
Aš tai patarčiau pirštis ir kuo greičiau, nes per anksti niekada nebus, o per vėlai tikrai gali būti... tad tikrai nelauk to pavasario, ruoduo irgi labai gražus metas smile.gif o šiaip tai dar galėčiau ir savo nuomonę pridurti, kad merginoms suzadėtuvės nereiškia vien tik greitas vestuves. Man pavyzdžiui sužadėtuvės reiškia meilės įrodymą, kad aš jau esu tas tikrasis jo žmogus ir jis nori su manim praleisti visą gyvenimą. Ir nesilaikau tokio nusistatymo, kad paspiršo ir jau reikia vestuves kelt. Manau, kad gali praeiti ir daugiau nei vieni metai...tai tiesiog yra didelis meilės įrodymas smile.gif
ooo kad aš sulaukčiau to meilės įrodymo..mano draugas mąsto truputį kitaip nei aš ir pritaria tai vyrų nuomonei, kad pasipiršo ir vestuvės... doh.gif bet as vis bandau įteikt savo meilės įrodymą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 19, 19:18)
Prasmės gal ir yra, jei yra kažkokių tikrai labai rimtų kliūčių per tuos metus susituokti (turiu omenyje ne nebuvimą galimybių iškelti norimo lygio balių) - vis geriau nei laikyti merginą nežinioje dėl savo ketinimų. O jei abiems ir taip viskas galutinai aišku, aptarta ir net vestuvės jau pradėtos planuoti, vadinasi momentas, kada buvo laikas įspūdingiausiai pasipiršti, jau pražiopsotas ir su žiedeliu gali gautis kaip su pavėluota gimtadienio dovana - kuo ilgiau tempsi, tuo darysis vis labiau nei į tvorą, nei į mietą.

na siaip tai pas mus tokia situacija, kad pirsimasis jau labiau tik kaip formalumas, nes jau ir taip viskas gan aisku smile.gif todel drauge mano manau nestresuoja labai ir nera visiskoje nezinioje smile.gif aisku, nebus pacios pirslybos jai visiskas netiketumas, ji zino, kad tai bus tik nezino kada ir kaip smile.gif kadangi jau ir planai yra gan konkretus ir medaus menesiui ir paciom tuoktuvem ateinancia vasara, tai zino ji ir kad nereikes laukti keleta metu viso to smile.gif ir nors jau nenustebinsiu jos savo ziedu ir pasiulymu, bet tikrai galiu nustebinti tuo kaip tai bus padaryta smile.gif todel nesinori sugadinti visko puolant ant greituju, o viska kruopsciai suplanavus ir pasiruosus, pasistengti surengti kazka malonaus mylimam zmogui, kas paliktu ispudi visam gyvenimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2009 09 19, 23:45)
Trys menesiai iki vestuviu kiek mazoka sakyciau, net jei ir nebus baliaus didelio, vis tiek nuotaka yra nuotaka ir noresis ir kirpeja normalia uzsisakyti ir suknele ir manikiura, makiaza ir t.t. Kas vyrui atrodo visiskai nereiksminga merginai yra labai svarbu, juk tuokiamasi su mintimi ir viltimi, kad tai bu pirmas ir pakutinis kartas. Be to CMB kuo anksciau tuo didesnis pasirinkimas ir laiko ir datos, jei tuokiamasi baznycioje, juk dar ir kursus atlankyti reikia. Taip, kad as asmeniskai manau puse metu mazdaug reikia. 4u.gif
MB pasipirso man vasario 15d., susituokem rugsejo 29d. Be nervu ir stresu viska susiplanavom.
Be to manau merginai irgi nera labai malonu, kai apie vestuves vaikus kalbama, bet jokiu veiksmu nera, lyg ir jau rimta viskas, bet va to uztvirtinancio veiksmo nera. unsure.gif
Tai gi nera ko snausti, vis dar orai grazus, tikrai galima ka nor grazaus sugalvoti mirksiukas.gif

siaip mums abiems tai bus jau antra santuoka tai baznycioje mes deja negalesime tuoktis, o ir pasiruosimai moteriai manau buna ne tokie rimti kaip tuokiantis pirma karta, turiu galvoje visus tuos manikiurus makiazus sukneles ir pan dalykus (nors aisku, visa tai bus tik gal kiek kitokiam stiliuje) tai gal ir to laiko pasiruosti tiek daug nereikes? ir prie to pacio dar vienas klausimas.. abu mes turime po vaika. jos vaikas (ankstyvo mokyklinio amziaus) aisu gyvena su ja. tai ka as mazdaug jau esu suplanaves butu kaip ir isvyka porai dienu i labai grazia romantiska vieta labai prabangiom salygom ir dar su keleta siurprizu smile.gif kaip manote, ar moteriai noretusi tokia proga, kai jai persai pabuti dviese romantiskai, ar kad vaikas irgi butu kartu? kadangi visa tai daroma kaip siurprizas tai negaliu deja pasiklausti jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 19, 23:42)
Manau, tikrai gali nelaukti to pavasario. Juk vestuves vienakart gyvenime. Per kelis pasiruosimo menesius apturesit daug streso, o per ilgesni laika ir streso maziau ir gali susiorganizuoti svajoniu vestuves ir nesvarbu ar su daug zmoniu ir didele puota ketini kelt, ar ne. smile.gif  Tiesa, sveikinu su priimtu sprendimu ir baltai pavydziu tavo draugei.

Beja, idomu, kiek laiko jus jau kartu esat?a? blush2.gif

kartu mes jau beveik du metus smile.gif

kiek perskaiciau patarimu, tai beveik vienu balsu sakoma nelaukti smile.gif is vienos puses salygos, orai ir t.t. butu tinkamiausi pavasari, bet is kitos puses jauciu, kad tikrai mazoka laiko lieka iki tos vasaros pabaigos... as planavau tai priderinti prie kitos progos, jos gimtadienio, tai gal tada paankstinti vis tik iki ziemos? tada jau tinkamiausia proga aisku butu vasario 14d smile.gif ka manote? ir liktu dar mazdaug puse metu iki vestuviu smile.gif aisku, galima butu per kelias savaites suruosti viska ir dabar, rudeni, bet labai jau greit ji perprastu mane, kas cia vyksta smile.gif o jei butu dar kazkokia proga, galeciau tikrai maloniai nustebinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sunshine_ @ 2009 09 20, 21:29)
Aš tai patarčiau pirštis ir kuo greičiau, nes per anksti niekada nebus, o per vėlai tikrai gali būti... tad tikrai nelauk to pavasario, ruoduo irgi labai gražus metas smile.gif o šiaip tai dar galėčiau ir savo nuomonę pridurti, kad merginoms suzadėtuvės nereiškia vien tik greitas vestuves. Man pavyzdžiui sužadėtuvės reiškia meilės įrodymą, kad aš jau esu tas tikrasis jo žmogus ir jis nori su manim praleisti visą gyvenimą. Ir nesilaikau tokio nusistatymo, kad paspiršo ir jau reikia vestuves kelt. Manau, kad gali praeiti ir daugiau nei vieni metai...tai tiesiog yra didelis meilės įrodymas smile.gif
ooo kad aš sulaukčiau to meilės įrodymo..mano draugas mąsto truputį kitaip nei aš ir pritaria tai vyrų nuomonei, kad pasipiršo ir vestuvės...  doh.gif  bet as vis bandau įteikt savo meilės įrodymą. biggrin.gif

man todel ir pradejo kilti mintys, kad gal reikia paankstinti viska, kad paskaiciau kiek moteru laukia tos dienos ir dar kaip laukia... smile.gif ir pagalvojau, kad visai grazus ir malonus gali buti tas metas, kai ant moters rankos jau zybsi ziedas su akute, kol nera dar to kito ziedo, ir tas laikas gali buti ir ilgesnis smile.gif pritariu, kad esme ne tame kaip viskas bus padaryta, o paciame veiksme, bet is kitos puses norisi ir kad viskas butu kaip turi buti, ir ziedelis su deimantuku, ir daug romantikos ir maloniu siurprizu ir viso kas tokiais atvejais buna smile.gif

beje, butu idomu isgirsti o kaip moterys isivaizduoja toki dalyka, kokios joms butu ju svajoniu pirslybos? smile.gif nors ko gero cia labai individualus dalykas, vienoms norisi gal romantisko pabegimo kur i Paryziu, kitoms kur gamtos kampelyje, o dar kitoms nei vieno nei kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 21, 10:16)
kiek perskaiciau patarimu, tai beveik vienu balsu sakoma nelaukti smile.gif is vienos puses salygos, orai ir t.t. butu tinkamiausi pavasari, bet is kitos puses jauciu, kad tikrai mazoka laiko lieka iki tos vasaros pabaigos... as planavau tai priderinti prie kitos progos, jos gimtadienio, tai gal tada paankstinti vis tik iki ziemos? tada jau tinkamiausia proga aisku butu vasario 14d smile.gif ka manote? ir liktu dar mazdaug puse metu iki vestuviu smile.gif aisku, galima butu per kelias savaites suruosti viska ir dabar, rudeni, bet labai jau greit ji perprastu mane, kas cia vyksta smile.gif o jei butu dar kazkokia proga, galeciau tikrai maloniai nustebinti smile.gif
Papildyta:
man todel ir pradejo kilti mintys, kad gal reikia paankstinti viska, kad paskaiciau kiek moteru laukia tos dienos ir dar kaip laukia... smile.gif ir pagalvojau, kad visai grazus ir malonus gali buti tas metas, kai ant moters rankos jau zybsi ziedas su akute, kol nera dar to kito ziedo,  ir tas laikas gali buti ir ilgesnis smile.gif pritariu, kad esme ne tame kaip viskas bus padaryta, o paciame veiksme, bet is kitos puses norisi ir kad viskas butu kaip turi buti, ir ziedelis su deimantuku, ir daug romantikos ir maloniu siurprizu ir viso kas tokiais atvejais buna smile.gif

beje, butu idomu isgirsti o kaip moterys isivaizduoja toki dalyka, kokios joms butu ju svajoniu pirslybos? smile.gif nors ko gero cia labai individualus dalykas, vienoms norisi gal romantisko pabegimo kur i Paryziu, kitoms kur gamtos kampelyje, o dar kitoms nei vieno nei kito biggrin.gif

Jei piršiesi per gimtadienį tai kažkaip gali atrodyti kaip dovana, nu tipo "tavo gimtadienio proga padarysiu tau džiaugsmą ir pagaliau pasipiršiu" (aš čia tirštinu aišku, bet esmė tokia smile.gif), o per vasario 14 gali būti labai jau akivaizdu kas bus smile.gif Geriau kažkaip netikėtai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 20, 20:47)
Micius69, 100 žinučių įmanoma surinkti ir nepirsčiojant (atsiprašant) kiekvienoje temoje iš eilės.

O kas bus kaip surinksiu 100 zinuciu, premija gausiu?
Atsakyti
QUOTE(Micius69 @ 2009 09 20, 14:42)
Nu cia tai nusikalbejai.

Argumentuok savo teigini biggrin.gif
Atsakyti

man todel ir pradejo kilti mintys, kad gal reikia paankstinti viska, kad paskaiciau kiek moteru laukia tos dienos ir dar kaip laukia... smile.gif ir pagalvojau, kad visai grazus ir malonus gali buti tas metas, kai ant moters rankos jau zybsi ziedas su akute, kol nera dar to kito ziedo, ir tas laikas gali buti ir ilgesnis smile.gif pritariu, kad esme ne tame kaip viskas bus padaryta, o paciame veiksme, bet is kitos puses norisi ir kad viskas butu kaip turi buti, ir ziedelis su deimantuku, ir daug romantikos ir maloniu siurprizu ir viso kas tokiais atvejais buna smile.gif

[/quote]

Eina sau..tu cia taip graziai viska pasakoji kaip viska planuoji daryt, tai zinok net baltas pavydas apime... blush2.gif rolleyes.gif Kaip ir as taip noreciau...gal..kada nors ta mano svajone irgi issipildys smile.gif o del tos paspirsimo datos, tai zinok ir as visai nepatariu jos rinktis per gimtadieni, o ypac per valentino diena..banalu man jau kazkaip...geriausia staigmena kaip tik bus netiketa ir visai nelaukta diena.. thumbup.gif tad kibk i darbus smile.gif
Atsakyti
Na jei tai jums abiems antroji santuoka, tai gal tikrai visos tos vestuves greiciau planuojamos rolleyes.gif Pati tokios patirties neturiu, tai man sunku ka ir patrati cia, beje kaip ir del vaiko 4u.gif
Bet va pirstis per gimtadieni kazkaip nepatariu, ne tikrai atrodys, kad tu cia jai ,kaip dovana iteiki biggrin.gif Ir per Valentino diena man labai jau banalu, kai persasi rolleyes.gif Labai dziaugiuosi,kad MB man nesipirso vasario 14. Pasipirso vasario 15d. ir pasake, kad vasario 15 visada bus musu diena. Taip,kad bet kuri diena gali tapti Ta Jusu diena 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=vis_dar_optimistas,2009 09 21, 11:16]
todel nesinori sugadinti visko puolant ant greituju, o viska kruopsciai suplanavus ir pasiruosus, pasistengti surengti kazka malonaus mylimam zmogui, kas paliktu ispudi visam gyvenimui smile.gif

Na va, visas privertet dusauti doh.gif Bet pats sau priestaraujate: pirslyboms, matai, reikia ruostis iki pavasario, kad ant greituju visko nesugadinti, o vestuves suruosti per pora menesiu lotuliukas.gif Juk sia svente taip pat visa gyvenima atsiminsite mirksiukas.gif Taip kad prisidedu prie raginanciu nedelsti thumbup.gif
(moteriskas solidarumas, kad jaunikis nepersigalvotu lotuliukas.gif )
O del vaikiuko, tai tikrai manau rasit galimybe pabuti ir be jo. Tiesiog tai dvieju mylinciu suaugusiu zmoniu proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 09 20, 09:48)
Eee, aš čia gal nelabai į temą, bet ar jūs tiksliai žinote, kad šitie civilinio kodekso pakeitimai jau priimti? Nes kažkaip niekur dar nesigirdėjo, kad štai JAU galima tuoktis ne CMB...  unsure.gif
Temos autoriui - nueikit temon "Laukti piršlybų?..." ir suprasit, kad laukti nėr ko smile.gif O jau kai susižadėsit tai tą datą suderinsit kaip nors  mirksiukas.gif

Jau galima nuo rugsejo pirmos. Tik juokinga tai, kad tarkim pareiskimus tuoktis turi paduoti 30 dienu iki vedybu, o paduoti pareiskimus del tuoktuviu ne CMB galima tik nuo rugsejo 1 d. Taip kad rugseji pasirinktoje vietoje besituokainciu nebuvo. Uzdaras ratas. Bet aisku nera ko stebetis, musu istatymuose daug debilisku dalyku.
Tiesa, turekite omenyje, kad jums patiems reieks pasipuosti tos vietos papuosimu, muzika, dar rikes staliuko CMB darbuotojui. O dar si savaitgali perksaiciau, kad gali buti jog del tuoktuviu pasirinktoje veitoje gali tekti gauti savivaldybes leidima del renginio viesoje vietoje... Zodziu, absurdo daug, jei planuojate tuoktis ne CMB pradekite dometis jau dabar. Atsiprasau, akd cia ne i tema, bet aktualu... 4u.gif
Atsakyti