[quote=arbatine_saldainine,2009 09 21, 23:58]
[quote=vis_dar_optimistas,2009 09 21, 11:16]
todel nesinori sugadinti visko puolant ant greituju, o viska kruopsciai suplanavus ir pasiruosus, pasistengti surengti kazka malonaus mylimam zmogui, kas paliktu ispudi visam gyvenimui
Na va, visas privertet dusauti

Bet pats sau priestaraujate: pirslyboms, matai, reikia ruostis iki pavasario, kad ant greituju visko nesugadinti, o vestuves suruosti per pora menesiu

Juk sia svente taip pat visa gyvenima atsiminsite

Taip kad prisidedu prie raginanciu nedelsti
(moteriskas solidarumas, kad jaunikis nepersigalvotu

)
O del vaikiuko, tai tikrai manau rasit galimybe pabuti ir be jo. Tiesiog tai dvieju mylinciu suaugusiu zmoniu proga
[/quote]
tikrai, ispudingas moteriskas solidarumas, visu balsai uz tai, kad netempti gumos ir greiciau suktis

ka gi, reikia manyti tada, kad ir mano moteris galvoja panasiai

gal tikrai ne kokia mintis daryti tai per gimtadieni. nors man ne i galva neatejo mintis, kad tada pirsimasi butu galima palaikyti dovana jai, nes as aisku atskirai dar buciau ja sveikines ta proga ir kazkokia dovanele teikes, man tai nebutu atrode susije dalykai

na bet cia mano vyrisku mastymu taip atrodo, todel gerai, kad paklausiau patarimo, geriau jau nerizikuoti

aisku vasario 14 banaloka

bet galvojau, kad moterims patiktu tokiu budu ja pazymeti

atrodo apsirikau

na tada reikia planuoti viska arba kokiai bobu vasarai kai grazus malonus orai, arba kada ziema kai bus graziai pasnige

bus sunkiau padaryti viska netiketai, kad neisaisketu is karto mano ketinimai, bet ka nors sugalvosiu, kad isliktu netiketumas iki pat to momento, kai issitrauksiu dezute su ziedu

bus darbo viska suplanuoti ir tinkamai paruosti, bet tai labai malonus procesas, o dar kai po jo rezultata pamatai is vis smagu

beje, turiu galvos skausma del ziedo. kiek suprantu, ju nekeicia jei dydis netinka? tai pataikyti reikia is pirmo karto

o man labai nepasiseke del to, kad drauge ziedu is vis nenesioja ir neturi ne vieno, kuri galeciau slaptom pamatuoti ar pan. labai sunkus atvejis

tiesa, gal pavyktu man gauti priejima prie jos labai senai nesiotu ziedeliu, gal kokiu 5m ar pan senumo. kazin, ar nepasikeicia pirstu storis per tiek laiko?