Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

[quote=arbatine_saldainine,2009 09 21, 23:58]
[quote=vis_dar_optimistas,2009 09 21, 11:16]
todel nesinori sugadinti visko puolant ant greituju, o viska kruopsciai suplanavus ir pasiruosus, pasistengti surengti kazka malonaus mylimam zmogui, kas paliktu ispudi visam gyvenimui smile.gif

Na va, visas privertet dusauti doh.gif Bet pats sau priestaraujate: pirslyboms, matai, reikia ruostis iki pavasario, kad ant greituju visko nesugadinti, o vestuves suruosti per pora menesiu lotuliukas.gif Juk sia svente taip pat visa gyvenima atsiminsite mirksiukas.gif Taip kad prisidedu prie raginanciu nedelsti thumbup.gif
(moteriskas solidarumas, kad jaunikis nepersigalvotu lotuliukas.gif )
O del vaikiuko, tai tikrai manau rasit galimybe pabuti ir be jo. Tiesiog tai dvieju mylinciu suaugusiu zmoniu proga wub.gif
[/quote]

tikrai, ispudingas moteriskas solidarumas, visu balsai uz tai, kad netempti gumos ir greiciau suktis biggrin.gif ka gi, reikia manyti tada, kad ir mano moteris galvoja panasiai smile.gif
gal tikrai ne kokia mintis daryti tai per gimtadieni. nors man ne i galva neatejo mintis, kad tada pirsimasi butu galima palaikyti dovana jai, nes as aisku atskirai dar buciau ja sveikines ta proga ir kazkokia dovanele teikes, man tai nebutu atrode susije dalykai smile.gif na bet cia mano vyrisku mastymu taip atrodo, todel gerai, kad paklausiau patarimo, geriau jau nerizikuoti biggrin.gif aisku vasario 14 banaloka smile.gif bet galvojau, kad moterims patiktu tokiu budu ja pazymeti wink.gif atrodo apsirikau smile.gif na tada reikia planuoti viska arba kokiai bobu vasarai kai grazus malonus orai, arba kada ziema kai bus graziai pasnige wink.gif bus sunkiau padaryti viska netiketai, kad neisaisketu is karto mano ketinimai, bet ka nors sugalvosiu, kad isliktu netiketumas iki pat to momento, kai issitrauksiu dezute su ziedu wink.gif bus darbo viska suplanuoti ir tinkamai paruosti, bet tai labai malonus procesas, o dar kai po jo rezultata pamatai is vis smagu smile.gif
beje, turiu galvos skausma del ziedo. kiek suprantu, ju nekeicia jei dydis netinka? tai pataikyti reikia is pirmo karto smile.gif o man labai nepasiseke del to, kad drauge ziedu is vis nenesioja ir neturi ne vieno, kuri galeciau slaptom pamatuoti ar pan. labai sunkus atvejis smile.gif tiesa, gal pavyktu man gauti priejima prie jos labai senai nesiotu ziedeliu, gal kokiu 5m ar pan senumo. kazin, ar nepasikeicia pirstu storis per tiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vis_dar_optimistas: 22 rugsėjo 2009 - 08:47
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 09:44)
kazin, ar nepasikeicia pirstu storis per tiek laiko?

gali pasikeisti... gal pasitelkit jos drauges i pagalba? ax.gif gal pades ziedo dydi suzinot? ax.gif
be to, ziedo dydi galima pakoreguoti (isskyrus tam tikrus atevjus) - pirkdamas susizinokit, ar padidins/pamazins, jei reiks kito dydzio ax.gif

dar del moterisko solidarumo - manau, kad svarbu ne solidarumas, o tai, kad jus priemet sprendima, o priimtus sprendimus geriuasiai igyvendinti netempiant ilgai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 22 rugsėjo 2009 - 09:39
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 09:44)
  beje, turiu galvos skausma del ziedo. kiek suprantu, ju nekeicia jei dydis netinka? tai pataikyti reikia is pirmo karto smile.gif o man labai nepasiseke del to, kad drauge ziedu is vis nenesioja ir neturi ne vieno, kuri galeciau slaptom pamatuoti ar pan. labai sunkus atvejis smile.gif tiesa, gal pavyktu man gauti priejima prie jos labai senai nesiotu ziedeliu, gal kokiu 5m ar pan senumo. kazin, ar nepasikeicia pirstu storis per tiek laiko?

siaip jau jei ji ta zieda nesiojo budama kokiu 16-17, tai ziedo dydis tikrai nebus pasikeites. nebent ji butu priaugusi daugiau kaip 20-30 kg svorio. Sitai as issiaiskinau pas juvelyre. jei sakykim nestumo metu ir aptins, tai juk laikinai, ne visam laikui.
dabar del ziedo keitimo. jei jus pirksite su deimantu, kuris tures sertifikata, jo atgal jau nebepriims, net jei nenumsite tos etiketes. Bet jei pirksite su cirkoniu ir issugosite ceki, tada jums ji gali ri pakeisti jei apie tai is anksto susitarsite.
jei ziedas su akute, tai geriau jau tada per didelis nei per mazas. Todel, kad: per dideli zieda imanoma sumazinti ziedo vidu padengiant aukso ( sidabro ir t.t. sluoksniu) sluoksniu. O jei ziedas per mazas, jo gali ir neapsiimti didinti, nes gali ikristi akutes. Aisku jas galima sudeti atgal, bet tada tai kainuos papildomai, o juvelyra garantijos nebeduoda.
Beje, gali tarkim pasiulyti pasimatutoi vestuviniu ziedu, tarkim kokie jums tiktu ir panasiia, tada ir suzinotum, bet manau tada jau tirkai staigmenos efektas dings, nes mergina tikrai supras del ko cia tie visi primatavimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 11:16)
siaip jau jei ji ta zieda nesiojo budama kokiu 16-17, tai ziedo dydis tikrai nebus pasikeites. nebent ji butu priaugusi daugiau kaip 20-30 kg svorio. Sitai as issiaiskinau pas juvelyre. jei sakykim nestumo metu ir aptins, tai juk laikinai, ne visam laikui.
dabar del ziedo keitimo. jei jus pirksite su deimantu, kuris tures sertifikata, jo atgal jau nebepriims, net jei nenumsite tos etiketes. Bet jei pirksite su cirkoniu ir issugosite ceki, tada jums ji gali ri pakeisti jei apie tai is anksto susitarsite.
jei ziedas su akute, tai geriau jau tada per didelis nei per mazas. Todel, kad: per dideli zieda imanoma sumazinti ziedo vidu padengiant aukso ( sidabro ir t.t. sluoksniu) sluoksniu. O jei ziedas per mazas, jo gali ir neapsiimti didinti, nes gali ikristi akutes. Aisku jas galima sudeti atgal, bet tada tai kainuos papildomai, o juvelyra garantijos nebeduoda.
Beje, gali tarkim pasiulyti pasimatutoi vestuviniu ziedu, tarkim kokie jums tiktu ir panasiia, tada ir suzinotum, bet manau tada jau tirkai staigmenos efektas dings, nes mergina tikrai supras del ko cia tie visi primatavimai  ax.gif

ta zieda ji nesiojo tikrai budama virs dvidesimties metu ir svoris nekito daugiau nei kokie 3 ar max 4kg. taip iseitu, kad galima butu juo pasinaudoti smile.gif ziedus ziurineju su akutem ir butent deimantukais, tai vadinasi keisti nekeis. su vestuviniu ziedu matavimusi tikrai gera mintis, juodu atveju teks kazka toko daryti, bet staigmena jau butu nebe tokia smile.gif draugiu i pagalba kviestis irgi nenoreciau, nes nepasitikiu vis tik jomis, gali lengvai issiduoti kame reikalas ir isplepeti smile.gif bandysiu organizuotis ta sena ziedeli smile.gif
Atsakyti
Aš kaip matau autorius pats nekantrauja pasipiršti smile.gif tikrai neverta laukti jokios žiemos ar pavasario. Kai tik viską suplanuosite, netikėtai tai ir padarykite. Jei jau dažnai kalbate apie vestuves, tuomet dabar pats laikas tai ir padaryti smile.gif Dėl vaiko dalyvavimo toje progoje, tai manau, kad galima paprašyti draugės ar mamos (jei ji iš to paties miesto), kad pasaugotų tą dieną (-as). bigsmile.gif
Tiesiog patariu greičiau pirštis, nes kadangi pats netveriate džiaugsmu, tai manau reikėtų ir merginą užkrėsti tuo priešvestuviniu virpuliu rolleyes.gif Tradicijų dabar mažai kas laikosi, kiti tuokiasi po keletos metų, kiti po kelių mėnesių, taip kad esmės čia nėra. O jūsų atveju tai nėra ko nukelinėti tokios fainos šventės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2009 09 22, 11:27)
Aš kaip matau autorius pats nekantrauja pasipiršti smile.gif tikrai neverta laukti jokios žiemos ar pavasario. Kai tik viską suplanuosite, netikėtai tai ir padarykite. Jei jau dažnai kalbate apie vestuves, tuomet dabar pats laikas tai ir padaryti smile.gif Dėl vaiko dalyvavimo toje progoje, tai manau, kad galima paprašyti draugės ar mamos (jei ji iš to paties miesto), kad pasaugotų tą dieną (-as).  bigsmile.gif
Tiesiog patariu greičiau pirštis, nes kadangi pats netveriate džiaugsmu, tai manau reikėtų ir merginą užkrėsti tuo priešvestuviniu virpuliu  rolleyes.gif Tradicijų dabar mažai kas laikosi, kiti tuokiasi po keletos metų, kiti po kelių mėnesių, taip kad esmės čia nėra. O jūsų atveju tai nėra ko nukelinėti tokios fainos šventės  cool.gif

gal ir ne taip, kad jau labai nekantrauku, bet mielai ta padarysiu smile.gif noreciau tik kad viskas butu idealu, todel reikia gerai pasiruosti, viska suplanuoti, suderinti. norejosi ir idealaus oro, tai ir buvo planas daryti tai pavasari, bet staiga pagalvojau, kad labai jau mazai paskui laiko lieka, o gauti cia atsakymai tik patvirtino nuogastavimus, tai dabar teks kiek koreguoti planus ir suktis greiciau smile.gif
Atsakyti
Na kiek ten planuoti reikia, sėdat viską susirašot, apskambinat, užsakote, nuperkate ir t.t. smile.gif na keletos savaičių, mėnesį gal. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 21, 10:16)
as planavau tai priderinti prie kitos progos, jos gimtadienio, tai gal tada paankstinti vis tik iki ziemos? tada jau tinkamiausia proga aisku butu vasario 14d smile.gif ka manote?

Man asmeniškai ta vasario 14d. - apskritai ne šventė, o kažkoks nesusipratimas schmoll.gif , piršlybos tokią dieną mane būtų nuliūdinusios. Be to, mano manymu, piršlybų iš viso nereikėtų pritempinėti prie kitų progų, nes draugė Tavo atveju tada jų tikrai tikėsis ir staigmena gausis dar mažesnė. Aišku yra daugybė merginų, kurios man visiškai nepritartų - galbūt Tavo išrinktoji yra viena iš jų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2009 09 22, 11:43)
Na kiek ten planuoti reikia, sėdat viską susirašot, apskambinat, užsakote, nuperkate ir t.t. smile.gif na keletos savaičių, mėnesį gal.  cool.gif

na taip, del vestuviu tikrai taip ir bus, del to as ir nesuku sau labai galvos, abu kartu tada jau pasiplanuosim viska ir kadangi nieko ten ypatingo nenumatem tai ilgai netruks suorganizuoti. o vat pirslybos cia jau kas kita smile.gif viska reikia man suorganizuoti ir daryti tai paslapciom smile.gif ir sumastyti kazka tokio, kad isimintu ilgam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 22, 11:55)
Man asmeniškai ta vasario 14d. - apskritai ne šventė, o kažkoks nesusipratimas schmoll.gif , piršlybos tokią dieną mane būtų nuliūdinusios. Be to, mano manymu, piršlybų iš viso nereikėtų pritempinėti prie kitų progų, nes draugė Tavo atveju tada jų tikrai tikėsis ir staigmena gausis dar mažesnė. Aišku yra daugybė merginų, kurios man visiškai nepritartų - galbūt Tavo išrinktoji yra viena iš jų. biggrin.gif

as tos vasario 14 nesureiksminu smile.gif man tai tiesiog proga pasidaryti kazka malonaus sau ir savo moteriai smile.gif jau geriau tokia svente nei kokia ten tradicine lietuviska "svente" kaip genocido, juodojo kaspino ar dar kokia baisybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 12:03)
  as tos vasario 14 nesureiksminu smile.gif man tai tiesiog proga pasidaryti kazka malonaus sau ir savo moteriai smile.gif jau geriau tokia svente nei kokia ten tradicine lietuviska "svente" kaip genocido, juodojo kaspino ar dar kokia baisybe smile.gif

as nezinau kaip jums, bet man visos valentino dienos, naujieji, kaledos, gimtadieniai ir panasios sventes yra netinkamos pirslyboms. Tarkim labai gera ideja pasipirsti per emtines pazinties ar draugystes, kaip ten jau skaiciuojat. o jei jau paveluota, tai tegul buna ne jokia ne tarptautine svente, o tik kokia jusu isrinkta diena ir tiek.
O del ziedo dydzio tai galite neabejoti, tirkai turi tikti, ypac jei ji nesiojo jau po 20 metu ir svorio nepriaugo. Beje, jis gali buti entgi puse dydzio didesnis, jei galvojate, akd suzadetuviu zeidas bus nesiojamas kartu su vestuviniu.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 12:03)
na taip, del vestuviu tikrai taip ir bus, del to as ir nesuku sau labai galvos, abu kartu tada jau pasiplanuosim viska ir kadangi nieko ten ypatingo nenumatem tai ilgai netruks suorganizuoti. o vat pirslybos cia jau kas kita smile.gif viska reikia man suorganizuoti ir daryti tai paslapciom smile.gif ir sumastyti kazka tokio, kad isimintu ilgam smile.gif

Aš apie piršlybas ir turėjau omenyje smile.gif kad nėra ką ten tiek planuoti, mano manymu vestuvėms daugiau laiko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2009 09 22, 14:54)
Aš apie piršlybas ir turėjau omenyje smile.gif kad nėra ką ten tiek planuoti, mano manymu vestuvėms daugiau laiko reikia smile.gif

turbut priklauso nuo pirslybu ir nuo vestuviu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 12:51)
as nezinau kaip jums, bet man visos valentino dienos, naujieji, kaledos, gimtadieniai ir panasios sventes yra netinkamos pirslyboms. Tarkim labai gera ideja pasipirsti per emtines pazinties ar draugystes, kaip ten jau skaiciuojat. o jei jau paveluota, tai tegul buna ne jokia ne tarptautine svente, o tik kokia jusu isrinkta diena ir tiek.
O del ziedo dydzio tai galite neabejoti, tirkai turi tikti, ypac jei ji nesiojo jau po 20 metu ir svorio nepriaugo. Beje, jis gali buti entgi puse dydzio didesnis, jei galvojate, akd suzadetuviu zeidas bus nesiojamas kartu su vestuviniu.
Sekmes  4u.gif

ko gero konkreti data nera pats svarbiausias dalykas smile.gif bet gal reikes kada tarp kitko pabandyti atsargiai pasiklausineti jos nuomones kaip jai atrodo kai zmones tokius dalykus daro per sventes arba siaip eiline diena smile.gif
o del patarimo apie dieda aciu, turesiu dabar kuo remtis ji renkant smile.gif
Atsakyti