Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 15:05)
turbut priklauso nuo pirslybu ir nuo vestuviu wink.gif
Papildyta:
  ko gero konkreti data nera pats svarbiausias dalykas smile.gif bet gal reikes kada tarp kitko pabandyti atsargiai pasiklausineti jos nuomones kaip jai atrodo kai zmones tokius dalykus daro per sventes arba siaip eiline diena smile.gif
  o del patarimo apie dieda aciu, turesiu dabar kuo remtis ji renkant smile.gif

Beje, kai eisite rinkti ziedo, parduotuveje nesakykite, akd jis bus suzadetuviu, nes tada jums siulys ziedus nuo tam tikors lentynele, kurie jau vien del to kad yra toje lentyneleje, kainuoja daug daugiau. Geirau skaykite, akd ieksote ziedo dovanu ir tada tirkai rasite puikiu zieduku. Beje, pas juvelyrus yra labai daug graziu ziedu su deimantais, ir ju kaina mazesne nei parduotuveje. O jei jums kaina nesvarbu, tada tuo labiau pas juvelyra gausite su daug didesniu deimantu uz ta pacia kaina, nei su mazesniu parduotuveje rolleyes.gif
man labai patinka ziedu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 15:43)
Beje, kai eisite rinkti ziedo, parduotuveje nesakykite, akd jis bus suzadetuviu, nes tada jums siulys ziedus nuo tam tikors lentynele, kurie jau vien del to kad yra toje lentyneleje, kainuoja daug daugiau. Geirau skaykite, akd ieksote ziedo dovanu ir tada tirkai rasite puikiu zieduku. Beje, pas juvelyrus yra labai daug graziu ziedu su deimantais, ir ju kaina mazesne nei parduotuveje. O jei jums kaina nesvarbu, tada tuo labiau pas juvelyra gausite su daug didesniu deimantu uz ta pacia kaina, nei su mazesniu parduotuveje  rolleyes.gif
man labai patinka ziedu tema  4u.gif

aciu uz patarima smile.gif o teko matyti dailiu ziedu pas juvelyrus? ta prasme ju darytus? as kaip tik nelabai kokia nuomone buvau susidares nes teko matyti vienos poros vestuvinius ziedus darytus pagal uzsakyma. tai visu pirma modelis labai ne kaip atrode ir atlikimas buvo labai jau negrabus, labai megejiskas, toks lyg as pats kiek pasimokes buciau bandes daryti biggrin.gif gal zinot koki gera juvelyra kur butu verta apsilankyti pasidairyti ziedo?
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 15:50)
aciu uz patarima smile.gif o teko matyti dailiu ziedu pas juvelyrus? ta prasme ju darytus? as kaip tik nelabai kokia nuomone buvau susidares nes teko matyti vienos poros vestuvinius ziedus darytus pagal uzsakyma. tai visu pirma modelis labai ne kaip atrode ir atlikimas buvo labai jau negrabus, labai megejiskas, toks lyg as pats kiek pasimokes buciau bandes daryti biggrin.gif gal zinot koki gera juvelyra kur butu verta apsilankyti pasidairyti ziedo?

Ziurint is kokio jus miesto esate. Visokiu juvelyru yra. ir daznai buna, akd juvelyrai gamina ne tik tai , kas jiems grazu, bet ka uzsako klientai. Galima nueiti ne pas viena, o pas kelis, ir paziureti, ka jie turi. Be to, nepamirskite, kad parduotuveje jus mokate uz patalpu nuoma, atlyginimus, pvm, o kur dar pelnas ir panasiai. O juvelyro kaina daug mazesne. o juvelyrai yra prie vestuviu temos ziedai, paieskokite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 16:17)
Ziurint is kokio jus miesto esate. Visokiu juvelyru yra. ir daznai buna, akd juvelyrai gamina ne tik tai , kas jiems grazu, bet ka uzsako klientai. Galima nueiti ne pas viena, o pas kelis, ir paziureti, ka jie turi. Be to, nepamirskite, kad parduotuveje jus mokate uz patalpu nuoma, atlyginimus, pvm, o kur dar pelnas ir panasiai. O juvelyro kaina daug mazesne. o juvelyrai yra prie vestuviu temos ziedai, paieskokite  mirksiukas.gif

ok, taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, kai pasiperša, reikia per metus susituokti, nes paskui vėl žiedelį dovanoti reiks iš naujo wink.gif

Geriausia prieš pusmetį kokį turbūt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 09:00)
Jau galima nuo rugsejo pirmos.
...
Tiesa, turekite omenyje, kad jums patiems reieks pasipuosti tos vietos papuosimu, muzika, dar rikes staliuko CMB darbuotojui. O dar si savaitgali perksaiciau, kad gali buti jog del tuoktuviu pasirinktoje veitoje gali tekti gauti savivaldybes leidima del renginio viesoje vietoje... Zodziu, absurdo daug, jei planuojate tuoktis ne CMB pradekite dometis jau dabar. Atsiprasau, akd cia ne i tema, bet aktualu...  4u.gif

Dėkui smile.gif Gal per pusmetį pavyks ir leidimą renginiui gauti biggrin.gif (šiaip per mėnesį tokius popierus išduoda, jei jau kam bus aktualu).

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 09:44)
  beje, turiu galvos skausma del ziedo. kiek suprantu, ju nekeicia jei dydis netinka? tai pataikyti reikia is pirmo karto smile.gif

Susimažint nesunku jei ką mirksiukas.gif

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 22, 12:03)
  as tos vasario 14 nesureiksminu smile.gif man tai tiesiog proga pasidaryti kazka malonaus sau ir savo moteriai smile.gif jau geriau tokia svente nei kokia ten tradicine lietuviska "svente" kaip genocido, juodojo kaspino ar dar kokia baisybe smile.gif

Manau daugelis moterų mėgsta kai joms ką nors malonaus daro be progos rolleyes.gif O lietuviškų irgi gražių progų yra - va jau praleidot rudens Lygiadienį, kai susilygina diena ir naktis, Rasos visada buvo lengvai erotinio pobūdžio šventė blush2.gif Ne vien genocidai ir juodi kaspinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 09 24, 13:56)
1. Dėkui smile.gif Gal per pusmetį pavyks ir leidimą renginiui gauti biggrin.gif (šiaip per mėnesį tokius popierus išduoda, jei jau kam bus aktualu).
2. Susimažint nesunku jei ką  mirksiukas.gif

1. leidima reikes gauti jei dalyvaus daugiau nei 9 asmenys.
2. susimazinti galima jei ziedas eb akuciu. O jei su akute, tai keikvienu atveju individualu, nes net puse dydzio mazinant gali ikristi akute, viskas priklauso nuo akutes istatymo dydzio. Kadangi labai nemazai esu susidurusi su juvelyrais ( ne suzadetuviu ziedu, bet kitais klausimais), tai tikrai sitie variantai man zinomi. tas pats galioja ir didinant zieda su akute. Va, jeigu pirksi zieda pas juvelyra, gal jis tuomet asmeniskai garantuos, akd pakeis ar kitaips isspres ta klausima.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 22, 16:17)
Ziurint is kokio jus miesto esate. Visokiu juvelyru yra. ir daznai buna, akd juvelyrai gamina ne tik tai , kas jiems grazu, bet ka uzsako klientai. Galima nueiti ne pas viena, o pas kelis, ir paziureti, ka jie turi. Be to, nepamirskite, kad parduotuveje jus mokate uz patalpu nuoma, atlyginimus, pvm, o kur dar pelnas ir panasiai. O juvelyro kaina daug mazesne. o juvelyrai yra prie vestuviu temos ziedai, paieskokite  mirksiukas.gif

beje, buvau uzsukes pasidairyti ziedu i vieno Vilniaus juvelyro parduotuvele. Tikrai jusu teisybe, kainos gerokai mazesnes nei ziedu didelese parduotuvese smile.gif Panasu, kad uz ta suma, kuria galvoju skirti siam reikalui galima bus gauti ziedeli su panasiai dvigubai didesniu deimantuku smile.gif gaila tik, kad labai jau nedidelis modeliu pasirinkimas... bet dar pasidairius kitur manau bus galima rasti ir tai ko man reikia smile.gif dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Amerikoje yra vos ne paprotys, kad suzadetuves turi trukti lygiai metus laiko smile.gif
Patarimas Tau, greiciau pirskis, nes net neisivaizduoji pats kaip nervas ima kai mylimas zmogus trypia vietoj ir kazko laukia biggrin.gif va maniskis dabar kiek supratau ir atknisau visus galus iesko suzadetuviu ziedo, bet neranda to ypatingo, o kai nupirks, tai turbut dar kokius 2 menesius ji apsikabines sedes, nes ieskos tinkamos progos lotuliukas.gif tokie jau jus vyrai, mes moteriskes, tai viska ant staigio galim suorganizuoti bigsmile.gif
Jei ne paslaptis, uz kokia suma planuoji pirkti ziedeli, tiesiog smalsu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 09:32)
Amerikoje yra vos ne paprotys, kad suzadetuves turi trukti lygiai metus laiko smile.gif
Patarimas Tau, greiciau pirskis, nes net neisivaizduoji pats kaip nervas ima kai mylimas zmogus trypia vietoj ir kazko laukia  biggrin.gif  va maniskis dabar kiek supratau ir atknisau visus galus iesko suzadetuviu ziedo, bet neranda to ypatingo, o kai nupirks, tai turbut dar kokius 2 menesius ji apsikabines sedes, nes ieskos tinkamos progos  lotuliukas.gif  tokie jau jus vyrai, mes moteriskes, tai viska ant staigio galim suorganizuoti  bigsmile.gif
Jei ne paslaptis, uz kokia suma planuoji pirkti ziedeli, tiesiog smalsu ... smile.gif

ot nekantrios tos moterys! biggrin.gif vyrai netrypcioja, jie tik labai rimtai i tai ziuri ir labai rimtai ruosiasi tam wink.gif ir nereikejo Tau sekti savojo, dabar jau nebeiseis zmogui siurprizo Tau padaryti smile.gif o cia juk vienas geriausiu dalyku tame ir yra, netiketumas (malonus aisku) as tokiu atveju jei suzinociau, kad mane jau suseke, ko gero dar guma patempciau, kad sumetyti pedsakus ir planus pakoregaves vis tik nustebinciau savo drauge smile.gif cia toks dalykas, kad negalima daryti ant karstuju, reikia labai atsakingai, kad viskas butu aukstumoje smile.gif paprastai juk karta gyvenime persiesi, na jei nepasiseka tai dar koki karta biggrin.gif as bent daugiau nebeplanuoju to daryti, tai noriu, kad viskas butu super smile.gif
ziedeliui galvoju skirti kokius 2000-3000lt, kiek maciau uz tiek jau tikrai iseina zieduka su plika akim iziurimu akmeneliu nupirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vis_dar_optimistas: 25 rugsėjo 2009 - 08:41
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 25, 09:40)
ot nekantrios tos moterys! biggrin.gif vyrai netrypcioja, jie tik labai rimtai i tai ziuri ir labai rimtai ruosiasi tam wink.gif ir nereikejo Tau sekti savojo, dabar jau nebeiseis zmogui siurprizo Tau padaryti smile.gif o cia juk vienas geriausiu dalyku tame ir yra, netiketumas (malonus aisku) as tokiu atveju jei suzinociau, kad mane jau suseke, ko gero dar guma patempciau, kad sumetyti pedsakus ir planus pakoregaves vis tik nustebinciau savo drauge smile.gif cia toks dalykas, kad negalima daryti ant karstuju, reikia labai atsakingai, kad viskas butu aukstumoje smile.gif paprastai juk karta gyvenime persiesi, na jei nepasiseka tai dar koki karta biggrin.gif as bent daugiau nebeplanuoju to daryti, tai noriu, kad viskas butu super smile.gif
  ziedeliui galvoju skirti kokius 2000-3000lt, kiek maciau uz tiek jau tikrai iseina zieduka su plika akim iziurimu akmeneliu nupirkti smile.gif

na as jo nesekiau, tik kai paklausiau kur bastesi, nes vaizdelis buvo toks, kad nuo zemes pavirsiau maniskis dingo, tai tik sypsotis pradejo, o mano sirdis juk jaucia kas vyksta, nes keistus klausimus maniskis uzdavineja paskutiniu metu, tai va, taip ir issiaiskinau. Uz 2 000 ar 3 000 iseitu tikrai labai grazus ziedukas ir su ne maza akute. As asmeniskai viena karta jau buvau susizadejusi, iki siol turiu ta ziedeli, nes issiskyrem labai draugiskai, taigi, jis pasiliko pas mane kaip draugystes ziedas, nesigiriu, bet musu parduotuvese tokio dydzio deimanto tikrai dar nemaciau, mano ziedukas 1,0 karato. Uzsidedu ji kai buna kokia svente ar dar kas nors ypatingo. MB net neklausia kas cia per ziedas. Ruosiuosi ji perduoti savo dukrytems ir anukytems is kartos i karta, nes tai tikrai labai vertingas daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 09:47)
na as jo nesekiau, tik kai paklausiau kur bastesi, nes vaizdelis buvo toks, kad nuo zemes pavirsiau maniskis dingo, tai tik sypsotis pradejo, o mano sirdis juk jaucia kas vyksta, nes keistus klausimus maniskis uzdavineja paskutiniu metu, tai va, taip ir issiaiskinau. Uz 2 000 ar 3 000 iseitu tikrai labai grazus ziedukas ir su ne maza akute. As asmeniskai viena karta jau buvau susizadejusi, iki siol turiu ta ziedeli, nes issiskyrem labai draugiskai, taigi, jis pasiliko pas mane kaip draugystes ziedas, nesigiriu, bet musu parduotuvese tokio dydzio deimanto tikrai dar nemaciau, mano ziedukas 1,0 karato. Uzsidedu ji kai buna kokia svente ar dar kas nors ypatingo. MB net neklausia kas cia per ziedas. Ruosiuosi ji perduoti savo dukrytems ir anukytems is kartos i karta, nes tai tikrai labai vertingas daiktas  wub.gif

karato greiciausiai jau ziedas specialioms progoms labiau tinka. tikrai ispudingas turetu buti smile.gif as iki karato tikrai netempsiu, ir iki puses dar nelabai smile.gif bet manau tiks ziedukas kasdien nesioti jei tik patiks aisku smile.gif
Atsakyti