Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Visi mamyčių pagaminti medeliai wub.gif

Labai patiko Ingusia31 saldainių eglė thumbup.gif O saldainius įmanoma tiesiog taip ''nusiskint''ar tik žirklių pagalba ? bigsmile.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 16, 07:23)

Atsakyti
Na kiek cia grozio ,ziurejau ziurejau ,ir pagalvojau gal surizikuoti ir kaledom padaryti,tik nelabaiu supratau.kaip tas bumbulas prisitvirtina, prie koto. g.gif
bet grozis nerelus SAUNUOLES
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2009 11 02, 01:21)
Na kiek cia grozio ,ziurejau ziurejau ,ir pagalvojau  gal surizikuoti ir kaledom padaryti,tik nelabaiu supratau.kaip tas bumbulas prisitvirtina, prie koto. g.gif
bet grozis nerelus SAUNUOLES

Tas bumbulas tvirtinamas karstais klijais . As pirmiausia ji pasmeigiu ant kuolo, o paskui istraukusi prispaudziu kliju i duobute ir vel uzmaunu. mirksiukas.gif
Atsakyti
,

o saldainiai kaip saldainiaisupratau tai ir karstiniaisupratais klijais klijuoti g.gif o kaip ant to rutulio klijuoti ar is apacios ar is virsaus . : g.gif g.gif
Atsakyti
as ir bandysiu pasidaryt toki medeli rolleyes.gif nusipirkau "pistoleta" o kaip klijuot irgi nezinau, bet manau nuo apacios gal reik pradet g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos - rodau savo pirmaji sukurta medeli. Patiko man ta ideja, tai nutariau draugei gimtadieniui padaryti rolleyes.gif Tikiuosi, ji cia nesilanko... biggrin.gif

user posted image

Viena problema man iskilo tik... Norejau, kad paskui vazoneli ji galetu panaudoti, todel gipsa pyliau itiesusi maiselius. Bet kur tau, nepajudinsi... doh.gif Niekaip neissitraukia blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
saunuoles merginos grazus jusu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(timi @ 2009 11 04, 14:46)
as ir bandysiu pasidaryt toki medeli rolleyes.gif nusipirkau "pistoleta" o kaip klijuot irgi nezinau, bet manau nuo apacios gal reik pradet g.gif  g.gif

as pradedu nuo virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 04, 15:25)
Sveikos - rodau savo pirmaji sukurta medeli. Patiko man ta ideja, tai nutariau draugei gimtadieniui padaryti  rolleyes.gif Tikiuosi, ji cia nesilanko...  biggrin.gif

wub.gif kaip klijavai saldainiukus? su klijais karstais?
QUOTE(jurg@ @ 2009 11 04, 15:34)
Sveikutes 4u.gif
saunuoles merginos grazus jusu darbeliai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as pradedu nuo virsaus mirksiukas.gif

o paskui nesunku pakisti saldainius po apacia virsutiniu saldainiu? doh.gif

Nepykit uz kvailus klausimus blush2.gif
Ryt vaziuosiu vazoniuka, oazes, ir dar visokiu pribumbasu papirkt mirksiukas.gif ziesiu kas gausis g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na va ir as uzsimaniau ta medeli padaryt.
Priklijavau as ta bumbula is oazes (su karstai klijais) prie pagalio rolleyes.gif ir dabar galvoju doh.gif ... ar tik nenukris jis man su tais visais saldainiais... g.gif
ir dar klausimelis atsirado man... ar saldainius klijuojat tiesiai ant oazes? o gal su kuo istept ja? blush2.gif nuuu, kad tikrai laikytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 09 14, 09:17)
Pirmasis mano medelis ax.gif
user posted image

kiek cia kg saldainiu? bigsmile.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 04, 15:25)

Viena problema man iskilo tik... Norejau, kad paskui vazoneli ji galetu panaudoti, todel gipsa pyliau itiesusi maiselius. Bet kur tau, nepajudinsi...  doh.gif  Niekaip neissitraukia  blush2.gif

Man irgi tas labai rūpi, kad nesugadint vazono. Galvoju, gal pilti gipsą į tokį paprastą plastikinį vazoną, kuris tik centus kainuoja. Ir tada statyti į gražų vazoną. g.gif
Atsakyti
Na saunuoles jus visos grazus medeliai mirksiukas.gif kaip sakiau kad idesiu ir savo antra darbeli gimtadienio progai 4u.gif user posted image su triufeliniais saldainiukais isejo virs kg smile.gif
Atsakyti