o del vazonelio ir as taip galvoju ,kad desiu iplastikini ,o paskui jau i didesni grazu :
Na buvau ir as siek tiek apsipirkti,tik neradau apvalios oazes ,
gal kuri galit pasakyti kur gaunate graziu kotu ,j
o del vazonelio ir as taip galvoju ,kad desiu iplastikini ,o paskui jau i didesni grazu :
Stengsius atsakyti i jusu klausimus. Oaze perku ne apvalia, o staciakamio formos ir ja pjaustau. Norin mazesnio medelio atsipjaunu maza gabaliuka oazes is ja apipjaustau, kad gautusi apvali. Is 1 oazes galima padaryt 6-8 ne per didziausius medelius (cia dar priklauso nuo saldainiu dydzio).
Saldainius klijuoju nuo apacios
Medeliui pagaliuku pasirupinau vasara. Is misko parsiveziau lazdyno ir susipjausciau kokio man reikia dydzio.
As darau is karto i plastmasinius vazonelius, nes man kelis keramikinius suskalde stingstantis gipsas
Saldainius klijuoju nuo apacios
Medeliui pagaliuku pasirupinau vasara. Is misko parsiveziau lazdyno ir susipjausciau kokio man reikia dydzio.
As darau is karto i plastmasinius vazonelius, nes man kelis keramikinius suskalde stingstantis gipsas
Aciu jo-vita7 na nezinau ar man paviks ,bet bandysiu
Papildyta:
kuo skiresi klijavimas nuo apacios ,ir nuo virsaus ,
Papildyta:
(*)
Papildyta:
kuo skiresi klijavimas nuo apacios ,ir nuo virsaus ,
Papildyta:
(*)
man atrodo lengviau klijuot nuo apacios, nes juos klijuoji praktiskai viena ant kito. O klijuojant nuo virsaus, manau, nepatogu labai kisti saldaini po kitu saldainiu, Na bet cia kiekvienam kaip patogu
ACIU jo-vita 7 uz atsakymus
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 04, 20:36)
man atrodo legviau klijot nuo apacios, nes juos klijuoji praktiskai viena ant kito. O klijuojant nuo virsaus, manau, nepatogu labai kisti saldaini po kitu saldainiu, Na bet cia kiekvienam kaip patogu
va ta ir norejau isgirsti
dar sakykite, plausa ar ka kita dedant ant gipso , klijuojat su klijais karstais?
as tai klijuoju
Papildyta:
Nera uz ka, nepamirskit pasirodyt savo groziu
Papildyta:
Kazkada neturejau po ranka plauso, tai visai graziai atrode ir akmenukai sudelioti. Galima det ir samana, kriausklytes. Vienu zodziu kas tik sauna i galva ta ir dekit
Papildyta:
QUOTE(rimoska1 @ 2009 11 04, 22:38)
Nera uz ka, nepamirskit pasirodyt savo groziu
Papildyta:
QUOTE(timi @ 2009 11 04, 22:51)
Kazkada neturejau po ranka plauso, tai visai graziai atrode ir akmenukai sudelioti. Galima det ir samana, kriausklytes. Vienu zodziu kas tik sauna i galva ta ir dekit
aciu
uz atsakymus
Zinosime kur kreiptis dabar
Zinosime kur kreiptis dabar
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 04, 21:36)
man atrodo lengviau klijuot nuo apacios, nes juos klijuoji praktiskai viena ant kito. O klijuojant nuo virsaus, manau, nepatogu labai kisti saldaini po kitu saldainiu, Na bet cia kiekvienam kaip patogu
as lipdau nuo virsaus viena ant kito ir nereik ju vieno po kitu kisti, ir virsune gaunasi grazi ir apacioje susilipdo prie pat koto be jokiu tarpu
Labai grazus medziai
Matau darai i keramikinius vazonus. O tau jie neskyla? Ka pili i juos?
O tai kaip klijuojat merginos ant oazes? Apdedat dar plausu??? Kaip as dariau medeli, apdejau oaze plausu, ir priklijavau, bet atlupti saldaini nuo medelio tai darbelio reik
vos ne su viskuo plesiasi..gal per daug kliju uzvarvolinau
... o realiai tai tipo lengvai suplest saldainis turi