Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

as ir savaitgali pabandziau daryt medelius

Medeliai jusu teismsui smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokie gražuoliukai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif graziai atrodo 4u.gif
Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 11 08, 14:37)
Nu  blush2.gif ,bet nemoku ikraut nuotrauku.As  blink.gif nesitikejau,kad SeRi nufotkins.

Pats laikas ismokt mirksiukas.gif ,paprasyk savo bambliu,pamokins 4u.gif . O kodel nenufotkinti nuostabiai grazaus darbelio g.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na šaunuolės merginos 4u.gif 4u.gif ačiū už gerus patarimus.. bandysiu ir aš krikšto dukrai gimtadienio proga sulipdyti... blush2.gif
Atsakyti
saunules, grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif visu medeliu.
o as tai niekaip negaliu prisiruos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 08, 22:49)
jei jau teismui  biggrin.gif , tai tada pakomentuosiu šį medelį  smile.gif : gražios, rudeninės saldainių spalvos, derantis natūralus kamienas ir .... pigiai atrodantis vazonas  unsure.gif , kuris gadina bendrą vaizdą  unsure.gif , apsukčiau vazoną gal kokiu lininiu audiniu, virvelę galima užrišt ir viskas puikiai derėtų  rolleyes.gif ...

toks buvo prasymas blink.gif vazonelis ne plastmasinis mirksiukas.gif as tik norus pildziau mirksiukas.gif

aciu uz pastabas
Atsakyti
Jurg@, oj koks gražus medelis su baltais saldainiukais, toks tikras žiemiškas thumbup.gif

visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 09 lapkričio 2009 - 09:21
Ir man reikia kalėdoms tokio gražuoliuko
Atsakyti
Cia dar vienas mano darbelis susijes su saldainiai wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Cia dar tokia puoskte is klevo lapu ir saldainiu wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Nu viskas!!!! prisirinkau geru ideju, eisiu daryt ir as saldainiu medi. bus puiki dovana puskes gimtadieniui thumbup.gif
Atsakyti