Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Sveikutes 4u.gif
Stai ir mano pirmasis medelis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oksane76 saunuole, labai grazus medelis thumbup.gif , spalvytes suderintos 4u.gif
ar labai sunku buvo?
Atsakyti

Daugiau baimes nei sunkumo biggrin.gif
Vis pergyvenau, kad nukris man tas bumbulas. Nu bet nieko... LAIKOSI... mirksiukas.gif

Siaip galvojau, jog su "triufeliniais" saldainiais bus lengviau klijuoti, bet kai kur gaunasi tokie tarpeliai nedideli. Tai as i tuos taprelius mazesnius saldainius ikisau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 06, 12:36)
Sveikutes  4u.gif
Stai ir mano pirmasis medelis  blush2.gif

thumbup.gif saunuole, as ryt gal bandysiu daryt jau, pasirodysiu jei kasman gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 06, 13:46)
Daugiau baimes nei sunkumo  biggrin.gif
Vis pergyvenau, kad nukris man tas bumbulas. Nu bet nieko... LAIKOSI...  mirksiukas.gif

Siaip galvojau, jog su "triufeliniais" saldainiais bus lengviau klijuoti, bet kai kur gaunasi tokie tarpeliai nedideli. Tai as i tuos taprelius mazesnius saldainius ikisau  tongue.gif

Na taip, mazyciu tarpeliu kai kuriose vietose niekaip neiseina isvengti - as ten irgi prikaisiojau sio to. Tik ne kitu saldainiu, o tokiu mazu dziovintu gelyciu ir kvapnaus rinkinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 06 lapkričio 2009 - 13:12
Labai grazus medeliai .Sunku patiketi, kad cia pirmi bandymai bigsmile.gif
Saunuoles, taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 11 05, 22:46)
OHO  thumbup.gif  kaip  siuntei? oro pastu?

Dejau i dezia ,tvirtinau su "juros puta"ir gabeno su masina ax.gif Medis buvo virs 60cm.Tai turejau problemos kol suradau zezia.Koks nuotrauku dydis blink.gif !
Atsakyti
Labas, cia mano darbai is saldainiu wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 11 06, 15:39)
Dejau i dezia ,tvirtinau su "juros puta"ir gabeno su masina ax.gif Medis buvo virs 60cm.Tai turejau problemos kol suradau zezia.Koks nuotrauku dydis blink.gif !

O kodel to grazuolio nuotrauku neidejai,a???
Atsakyti
Rimuselio medelis mirksiukas.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
mano saldainiu medelis, gimtadienio proga gamintas ax.gif
http://public.fotki....iniu-medis.html
Atsakyti
Nu blush2.gif ,bet nemoku ikraut nuotrauku.As blink.gif nesitikejau,kad SeRi nufotkins.
Atsakyti