Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

sveikos mamytės smile.gif Aš kai dariau saldainių medelį į vazonėlį paprasčiausią putą nuo įpakavimų dėjau išsimatavau pagal vazoną apipjausčiau ir labai tvirtai laikosi kotas, o saldainius taip pat į putą smaigsčiau irgi labai gerai ir gražiai laikosi , dar tą apipjaustytą rutulį galima apvynioti folga tai kur lieka tarpukai tai nesimato ir garžiai atrodo. o saldainius labai patogu su peilio galiuku susmaigstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 12 01, 19:17)
o kaip galima pririšti? Prie saldainio, tai suprantu, o kaip prie kamuolio?

Aš rišau prie tokio 4u.gif user posted image
Atsakyti
Pasidariau ir a6 saldainių medį,patiko labai.va parodau savo pirmąjį bandymą
user posted image
realiai daug geriau atrodo nes kažkaip fotkinant spalvos blankesnės ax.gif ir medelio forma truputi kreiva blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 02 gruodžio 2009 - 18:38
QUOTE(Arnytė @ 2009 12 02, 19:37)
Pasidariau ir a6 saldainių medį,patiko labai.va parodau savo pirmąjį bandymą
user posted image
realiai daug geriau atrodo nes kažkaip fotkinant spalvos blankesnės ax.gif ir medelio forma truputi kreiva blush2.gif

Man tai asmeniskai graziau, kai triufeliniai saldainiukai suklijuoti "uodegelem" i isore... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 02, 21:01)
Man tai asmeniskai graziau, kai triufeliniai saldainiukai suklijuoti "uodegelem" i isore...  rolleyes.gif

pritariu, tada burbulas apvalesnis atrodo 4u.gif
bet siaip tai grazus medis thumbup.gif
Atsakyti
skubu pasigirti antruoju savo medeliu, mazesniu uz pirmaji smile.gif bus draugei gimtadienio proga vietoj puokstes geliu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:07)
skubu pasigirti antruoju savo medeliu, mazesniu uz pirmaji smile.gif  bus draugei gimtadienio proga vietoj puokstes geliu wub.gif

Fainuoliai taviskiai thumbup.gif Ir ypac smagu, kad pati tas geles padarei - labai cia tinka smile.gif

Beje, kas ten per tokia grazi lelyte salia...? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 02, 21:19)
Fainuoliai taviskiai  thumbup.gif  Ir ypac smagu, kad pati tas geles padarei - labai cia tinka smile.gif

Beje, kas ten per tokia grazi lelyte salia...?  rolleyes.gif

Ačiū ačiū,man taip pat labai patinka tos gėlytės blush2.gif

Lėlytė taip pat mano rankų darbo, nulipdyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 22:07)
skubu pasigirti antruoju savo medeliu, mazesniu uz pirmaji smile.gif  bus draugei gimtadienio proga vietoj puokstes geliu wub.gif
user posted image
user posted image

o kokia lele grazi wub.gif
Atsakyti
TekilaSunrise,net napagalvojau apie triufeliniu saldainių klijavima kai uodegėlės i viršų ax.gif tikrai taip graiau būtų,ir saldainių mažiau gal reiktų ax.gif g.gif
Atsakyti
Jūsų teismui - mano pirmieji "blynai" biggrin.gif
user posted image
P.S. kažkokie nulinkę kotai atrodo nuotraukoje - vaizdas iškraipytas befotografuojant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 03 gruodžio 2009 - 16:36
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 03, 15:35)
Jūsų teismui - mano pirmieji "blynai"  biggrin.gif
user posted image
P.S. kažkokie nulinkę kotai atrodo nuotraukoje - vaizdas iškraipytas befotografuojant  doh.gif

man grazu thumbup.gif tokie kalediniai medeliai wub.gif
Atsakyti