Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

hmmmm wub.gif kaip toks grozis gali nepatik, vat man taip graziai neiseina padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 01, 14:36)
hmmmm  wub.gif kaip toks grozis gali nepatik, vat man taip graziai neiseina padaryt  blush2.gif

tereikia kantrybes ir viskas iseina ax.gif jau pradejau ruostis daryti antraji medeli, tik sykart darysiu mazesni smile.gif
Atsakyti
o kaip Jus daret gelytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2009 12 01, 15:30)
Aš taip pat sumsciau padaryti saldainių medelį dukros gimtadieniui, bet nusprendžiau

Labai gražu 4u.gif
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 01, 16:21)
sveikos 4u.gif  pagaliau ir as prisiruosiau pasidaryti medeli smile.gif labai patiko daryti, tad jau

bigsmile.gif tikrai superinis medelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 01, 14:41)
o kaip Jus daret gelytes? blush2.gif

is vielos lanksciau ziedlapius, aptraukiau tomis permatomomis pedkelnemis ir nudaziau patinkancia spalva smile.gif siame forume kazkur yra tema apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2009 12 01, 14:30)
nusprendžiau saldainius ne klijuoti, o priraišiojau prie floristinio kamuolio, aišku darbo buvo daugiau, bet gal sveikiau  g.gif

o kaip galima pririšti? Prie saldainio, tai suprantu, o kaip prie kamuolio?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 01, 19:07)
is vielos lanksciau ziedlapius, aptraukiau tomis permatomomis pedkelnemis ir nudaziau patinkancia spalva smile.gif  siame forume kazkur yra tema apie tai ax.gif

reikes paieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 12 01, 18:42)
reikes paieskot  thumbup.gif

daug idomiu ideju ten galima rasti thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri zino, kaip padaryti saldainiu eglute ant butelio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinney @ 2009 12 02, 09:26)
O gal kuri zino, kaip padaryti saldainiu eglute ant butelio? bigsmile.gif

kaži nenudžiūtų rankos liezuvis.gif , jei bent puslapį atgal pavertus ir atsakymą rastum mirksiukas.gif ?

Ir rašė apie tai, ir pavyzdžius savo darbų dėjo ne vieną kartą sokiai.gif dirol.gif ir toli ieškot net nereikia....
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 29, 18:35)
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.

Šauni, išsami pamokėlė, ačiū 4u.gif Darysiu Kalėdinį medį assa.gif
Atsakyti
Prasom, svarbu, kad padetu ta pamokele biggrin.gif
Atsakyti