As vel i pradine tema: bedos del tirsto maistelio kisimo. Pradejo mociute nuo 5 men. po mazuti sauksteliu pagremzto o buolio siulyti - labai jam skanu buvo, kaip paukstelis ziodavosi. Nuo sesto men. gavo pirmaji darzoviu sauksteli ir patiko. Taip gal kokia savaite. O po vis didinant maistelio kieiki iki normos didejo po truputi ir kaprizai: pirmi saukstukai OK, o po to - issidirbinejimai. Tai pradejau ir kruopu kosyte papildomai siulyti - kad kaip nors savo tirsto maistelio dienos norma suvalgytu. O jis kuo toliau tuo labiau nenorejo valgyti. I darba isejo TV, zaislai, galu gale 7,5men. pradejus mesyte siulyti - net saukstai puodai, papuosalai ir kt. nesamones i karo lauka isejo, kad tik vaikas ziopsotu it jam tuo mometu butu galima kisti saukstelius i "snapa". O jis galu gale pradeda zirzti ir gaves kruti giliai dusauja ir varto akis: "Jezau, galu gale susiprato valgyti duoti!". Is nevilties net apsiasarodavau

. Baigesi tuo, kad sauskteli pamates paspausdavo lupa ir nusukdavo galva. Tai stai" Pries savaite netekau kantrybes ir
1) nustojom papildomai maitinti ir siulyti, maitinau tik savo pienuku
2) kiek tik imanoma sedam su vyru prie stalo kartu (anksciau valgem pamainom) ir sodinam savo padauza ziureti, kaip mes valgom. Pamaniau, gal beziuredamas "uzpavydes"
Pries tai paskambinau pediatrei ir paklausiau, ar nieko blogo, jei Joris kokia sav. negaus kito maisto. Sake, - nieko blogo. Psichologe po ranka pasitaike - irgi sake, kad labai gerai sugalvojom. Ir dar sauksta liepe i ranka duot.
Na stai. Po kokuiu 5 dienu prie vakarienes stalo pasiulem sauksteli tyreles ir suvalge neissidirbinedamas
Dabar duodam tik tiek, kiek pats nori. Ir jokiu zaislu.
Zinoma suvalgo labai jau juokingus kiekius kaip 8 men. kudikis: po 40-60 g mesos-darzoviu tyreles per diena ir pora kokiu barankyciu ar kudikiu sausainiu, kartais - ir vaisiu tyreles kelis saukstus. Eisim va po 2 dienu pas gydytoja ir ziuresim, ar neatsiliepe tokie eksperimentai ir "nevalgiadieniai" svoriui, ar pakako jam tik mano pienuko.
Va tokia musu nevalgymo istojia
Beje, gal kam teko maitinant antibiotikus vartoti? Man gali prireikti, jei ausies uzdegimas man "isismarkaus" ir nezinau, kaip su maitinimu daryti... Labai nervinuos. Ir nutraukti visikai nesiseka - max 30 g

Patarkit ka nors...