Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes pirmus 2 men naudojom Bambo, Moltex, Wiona. Pigiausi ir visai neblogi buvo Bambo. Bet dabar perejom prie daugkartiniu - visai nesigailiu.

Uz 2 men vienkartiniu sauskelniu biudzeta nusipirkom komplekta (is ekologisku meziaagu, bet galima ir pigiau - kurios siuvasi pacios arba yra mamyciu, kurios taip uzdarbiauja). man labiausiai patiko pagal kaina ir kokybe popolini. Naudojimo skirtumas toks: vietoj siuskliu maiso yra skalbiniu maisas, tik paskui dar padziaut reikia.

Siaip dar i ligonine teta atnese Pampers dovanu, tai as jo ne nepraplesiau, nes net per pakuote smirdi man - kokia chemija ten yra galima tik isivaizduoti.

Pabaigai - eksperimentas su pelem: kazkurie pampersai guledavo salia peliu ir joms atsirado astma. Faktas verciantis susimastyti... O berniukams pavojinga, nes laipsniu aukstesne temperatura sauskelnese gali itakoti seklidziu veikla ir pasekme - nevaisingumas

Sekmes apsisprendziant smile.gif
Atsakyti
naudojam Pampers 4u.gif
Bandem ir Huggies, jie man nelabai patiko, kazkodel storesni, bet kadangi gavom dovanu, tai ir juos sunaudosim.
Atsakyti
Mes is pradziu naudojom Huggies, bet veliau pabandem Pampers. Man Pampers pasirode daug minkstesni ir patogesni uz Huggies.
Atsakyti
mes is pradziu naudojom pampers nr 2, po to perejom i pampers nr 3, o ten su alijosiumi, o mums isbere uzpakaliukus, tai pradejom pirkt huggies ir mums puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Anksciau tiko pampers,dbr jie paprasciausiai per ploni verysad.gif Gal ir patogus tas plonumas,bet tik porai valandu smile.gif O ka kalbeti apie nakti doh.gif O siaip problemu jokiu kitu neturim,todel tinka bet kokios thumbup.gif
Atsakyti
Pampers-slykstus kvapas,kam aplaimai kudikiams parfumerija??? doh.gif Hugies anadien nusipirkom,jau kelis kartus prasysiojo blink.gif Tai vis tiek likau istikima storokiems,bet niekad nepavedusiems liberams 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam pampers pampersus ir tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers, nu kvapo man ten jokio, is kur ten parfumuotas kvapas g.gif
na bet jie mums tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmosiomis dienomis naudojau Hugies, Bambo ir Pampers. Patogu, bet mergytei uzpakaliuka pradejo berti ir dabar jau baigiu pereiti ant daugkartiniu. Ir esu labai patenkinta thumbup.gif Ar maisa panaudotu sauskelniu i siuksliu konteineri ar i skalbimo masina mesti man didelio skirtumo nera, o ir dukrytei visi berimai praejo.
As uz daugkartines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 26 spalio 2009 - 15:18
QUOTE(spurgela @ 2009 10 26, 15:17)
mes naudojam pampers, nu kvapo man ten jokio, is kur ten parfumuotas kvapas g.gif
na bet jie mums tinka drinks_cheers.gif

Ta zalia juosta turi kvapa ax.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers, viena pakeli sunaudojom ir Hugies, tiko ir tie, ir tie ax.gif smile.gif
Atsakyti
nusipirkom pirmiausia pampers ir jei ka turejo nusipirke libero, iki pat dabar naudojom pampers tai thumbup.gif , bet buvau pradariusi libero paki tai abar naudojan libero, bet man atrodo kad kazkaip ten dregna, tarsi ir drabuziukai (bodziukas)tarsi dregnas, nezinau gal man taip atrodo. seip per nakti isbuvo neblogai ir su libero. na bet dar nemazai turim pridovanotu pampers pampersu, kai tuos baigsim bandysim papirkineti ivaioresniu firmu ax.gif
Atsakyti