Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Eleta @ 2009 09 21, 18:16)
Naudojam „Pampers” arba „Huggies”  4u.gif . Biski problemu su uzpakaliuku turim tai kolkas pastebejau kad tinka tik tos. Bandem ir „Libero” (ligonine keleta buvo dave  4u.gif ) tai netiko-po pirmo sisiuko isuto sikniukas  verysad.gif .

Sveika , jei leliui sunta uzpakaliukas galeciau duoti patarima naudoti Dermilon Paste, patys isbandem thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam pampers, nes nuo Huggies biski sunta sikniukas.
Atsakyti
na as tai nuo gimimo naudoju Huggies,man labai patinka, nes nera jokiu losjonu ar kvapikliu kurie skleidzia kakaliuko kvapa:) niekad vaikiukui nebuvo pasutes uzpakaliukas thumbup.gif na taip tas tiesa kad jie praleidzia, bet tik tada kai jau pilnas pampersas smile.gif na bet kadangi as negailiu ir netaupau ju, tai keiciu ne tada kada jau pro krastus bega, tai man ir netrukdo:) As kalbu apie Huggies premium, nes kai nusipirkau clasic, nemaciau kad su kvapais tai uzpakaliuka pabere doh.gif
mums padovanojo Pampers 3d, tai man nepatiko butent del kvapu kam ten vaikiukui reikia kvapu ar drekinamuju losjonu, juk tikslas kad vaikiuko uzpakaliukas butu sausas, o ten prifarsiruota losjonu drekinanciu, nesuprantu as...
Bambo irgi esu bandziusi pora paku, bet man nepatinka jie todel kad isorinis sluoksnis susivelia, na bent man taip buvo,bet siaip viskas normaliai:)
siaip girdejau is draugiu geru atsiliepimu apie libero(ir beja jie turi iskirpima bambutei, cia naujagimiam aktualu)
pasilikau prie Huggies:))) taciau zemai lenkiuosi pries mamas kurios renkasi daugkartines sauskelnes:))

Atsakyti
pampers, bet pradesim daugkartines 4u.gif
Atsakyti
Taip nusprendem , kad musu berniukui labiuasiai tinka ir geriausios PAMPERS!!! Bandem ir huggies, bet jos labai storos...
Atsakyti
Naudojam Pampers, esam bande paki libero labai nepatiko, kazkokios storos doh.gif Huges neblogos, bet va mums Pampers geriausiai tinka 4u.gif
Atsakyti
Mes iri naudojam pampers, bandem huggies, bet labai nepatiko, o dabar naudojam pampers care (baltas ipakavymas) thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionuskaaa: 28 spalio 2009 - 15:46
Mes naudojam "Pampers" thumbup.gif ir dar Mazylis sauskelnes -kelnaites
Atsakyti
Mes paskutiniu metu naudojam huggies, is pradziu buvom nusipirke Bambo - siaip sau, turejom nusipirke ir ekologiskas, bet ju forma man nepatiko, o sugeriamumas blogas, veliau naudojom Pampers, bet jos man pasirode per daug sintetines, nors problemu su uzpakaliuku ir neturejom, taciau siuo metu apsistojom ties Huggies premium, man jos normaliausios
Atsakyti
sveikutes,

savo suneliui is pat pradziu pirkau pampers taciau pradejo berti,tada pakeitem i huggies, bet su mano sunelio augimo tempais huggies buvo nepatogus veliau nes tempiasi tik nugaryte tad per pilvuka sunku budavo uzdeti tad dabar atradom nauja rusi uz labai gera kaina ir kokybe thumbup.gif tai TOJOURS taciau ju dar lietuvoje nera, bent jau as nemaciau... smile.gif
Atsakyti
Naudojam Libero - jos mums pačios geriausios. Huggies nepatiko, nes pastoviai praleisdavo, ir šiaip kažkokie kieti atrodė. Netaupėm niekada, iš pradžių keisdavom po kiekvieno valgymo, bet vistiek, tik pasisioja, ir šlapia visa doh.gif . Su pampers ta pati situacija - per ploni. Dar nieko visai buvo Maximos - buvom gavę dovanų ir tikrai nenusivyliau - minkštučiai ir švelnučiai. Iššutę nebuvom niekada - per kiekvieną keitimą visada kišu po kranu, net ir naktį.
Atsakyti
pirmam naudojau tik pampers,o dabar bandysiu hugies smile.gif
Atsakyti