pabandziau as maximos,ir man jie
pakolkas,nei sunta nei praleidzia
dar stebesiu kaip ten sauskelnes,bet taip tai
Naudojom ir pampers, ir huggies, pabandem maximos ir visai patiko. Tai kolkas, ties maximos apsistojom ir kokybe nebloga, ir kaina nesikandzioja
QUOTE(karusele @ 2009 11 27, 12:58)
Naudojom ir pampers, ir huggies, pabandem maximos ir visai patiko. Tai kolkas, ties maximos apsistojom ir kokybe nebloga, ir kaina nesikandzioja 
mes naudojam pampers, bandem hugies, bet stori pasirode
buvau nusivylusi labai ir pampersais, nes praleidinedavo labai, kai mazylei viduriukai skystesni buvo, tai atsibosdavo perrengineti
na bet vyras atveze pampersu is norvegijos, jie vienodi, tik LT lenku gamybos, o norvegijoj- vokieciu, na skirtuma tikrai pajauciau, zymiai geriau sugeria, todel ir vel esu apie pampersus geros nuomones
na kol nebaigsiu atsargu is norvegijos
dar labai man patiko naujieji pampersai, premium care
na cia LT pirkau, bet tikrai super man jie pasirode, aisku kaina didoka
buvau nusivylusi labai ir pampersais, nes praleidinedavo labai, kai mazylei viduriukai skystesni buvo, tai atsibosdavo perrengineti
na bet vyras atveze pampersu is norvegijos, jie vienodi, tik LT lenku gamybos, o norvegijoj- vokieciu, na skirtuma tikrai pajauciau, zymiai geriau sugeria, todel ir vel esu apie pampersus geros nuomones
dar labai man patiko naujieji pampersai, premium care
mes tik uz Hugies
bandem Pampers, bet man ju kvapas nepatinka, jie truputi paparfuminti
, o Hugies neturi jokio ir jie man tokie atrodo maziau sintetikos turi ir mielesni, dar atradom, kad pigiau internete, ar Ugis.lt galima gauti nei parduotuvei
o as už ekologišką produktą
bambo man labiausiai patiko jau vien dėl to, kad jose nėra CHLORO, kur kiti gamintojai balina, kad baltos būtų....
kažkaip tik norisi pigsnių, bet kai vaikiukas mūsų- alergiukas, nerizikuojam
beje, RIMI dar kažkokias mačiau, pigiausias (nepamenu pavadinimo), bet su oranžine spalva berods- gal kas bandėt?
kažkaip tik norisi pigsnių, bet kai vaikiukas mūsų- alergiukas, nerizikuojam
beje, RIMI dar kažkokias mačiau, pigiausias (nepamenu pavadinimo), bet su oranžine spalva berods- gal kas bandėt?
Naudoju aprišamus vystyklus, bet jau dabar, kai vaikas stabiliau sėdi, partinu po truputi prie puoduko
Dažniau maunamės daugkartines, labai retai užsivelkam Huggies. Jei rimtai, aš esu nusiteikusi prieš pastovų vienkartinių sauskaelnių dėvėjimą. Įsivaizduoju save dėvinčią vienkartines sauskelnes ištisus metus ir kiaurą parą
. Vien nuo vaizduočių pašiurpstu... Bet tai tik mano nuomonė
QUOTE(rasiukas16 @ 2009 12 01, 13:00)
man atvirksciai,nuo Huggies isbere,tik Pampers