Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pabandziau as maximos,ir man jie thumbup.gif pakolkas,nei sunta nei praleidzia wub.gif dar stebesiu kaip ten sauskelnes,bet taip tai thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam huggies, tai esam labai patenkintos. Pries tai turejom pampers, bet jos nelabai suzavejo. Nezinau, cia atsitiktinumas ar kas, bet su pampers sauskelnemis, kai mazyle padarydavo rimtesni reikaliuka, tai visa nugaryte budavo...
Su huggies okiu problemu neturejom.
Atsakyti
Naudojom ir pampers, ir huggies, pabandem maximos ir visai patiko. Tai kolkas, ties maximos apsistojom ir kokybe nebloga, ir kaina nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karusele @ 2009 11 27, 12:58)
Naudojom ir pampers, ir huggies, pabandem maximos ir visai patiko. Tai kolkas, ties maximos apsistojom ir kokybe nebloga, ir kaina nesikandzioja thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir mes neisranuks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers, bandem hugies, bet stori pasirode g.gif
buvau nusivylusi labai ir pampersais, nes praleidinedavo labai, kai mazylei viduriukai skystesni buvo, tai atsibosdavo perrengineti doh.gif
na bet vyras atveze pampersu is norvegijos, jie vienodi, tik LT lenku gamybos, o norvegijoj- vokieciu, na skirtuma tikrai pajauciau, zymiai geriau sugeria, todel ir vel esu apie pampersus geros nuomones 4u.gif na kol nebaigsiu atsargu is norvegijos lotuliukas.gif
dar labai man patiko naujieji pampersai, premium care thumbup.gif na cia LT pirkau, bet tikrai super man jie pasirode, aisku kaina didoka g.gif
Atsakyti
mes tik uz Hugies 4u.gif bandem Pampers, bet man ju kvapas nepatinka, jie truputi paparfuminti ax.gif , o Hugies neturi jokio ir jie man tokie atrodo maziau sintetikos turi ir mielesni, dar atradom, kad pigiau internete, ar Ugis.lt galima gauti nei parduotuvei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mere: 28 lapkričio 2009 - 13:58
o as už ekologišką produktą 4u.gif bambo man labiausiai patiko jau vien dėl to, kad jose nėra CHLORO, kur kiti gamintojai balina, kad baltos būtų....

kažkaip tik norisi pigsnių, bet kai vaikiukas mūsų- alergiukas, nerizikuojam unsure.gif

beje, RIMI dar kažkokias mačiau, pigiausias (nepamenu pavadinimo), bet su oranžine spalva berods- gal kas bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūdens Meitiņa: 30 lapkričio 2009 - 16:11
Mes tik Pampers thumbup.gif
Atsakyti
O mes naudojam Huggies, Pampers man nepatiko smile.gif
Atsakyti
Naudoju aprišamus vystyklus, bet jau dabar, kai vaikas stabiliau sėdi, partinu po truputi prie puoduko
Atsakyti
Dažniau maunamės daugkartines, labai retai užsivelkam Huggies. Jei rimtai, aš esu nusiteikusi prieš pastovų vienkartinių sauskaelnių dėvėjimą. Įsivaizduoju save dėvinčią vienkartines sauskelnes ištisus metus ir kiaurą parą blink.gif. Vien nuo vaizduočių pašiurpstu... Bet tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2009 12 01, 13:00)
O mes naudojam Huggies, Pampers man nepatiko  smile.gif

man atvirksciai,nuo Huggies isbere,tik Pampers
Atsakyti