Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 19, 08:34)
A būna ir taip  g.gif Nu nežinojau  blush2.gif

Gal ir nebuna, gal tik as ja per prievarta uzmigdziau, o jei vargsei kas negerai buvo doh.gif nors lapai tai labai lengvai nusisuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 11 19, 13:31)
Gal ir nebuna, gal tik as ja per prievarta uzmigdziau, o jei vargsei kas negerai buvo  doh.gif  nors lapai tai labai lengvai nusisuko  g.gif

Tai gal ir nelaistei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 19, 13:22)
Tai gal ir nelaistei? g.gif

Tai, kad ji pas mane lauke stovejo, tai gal perdaug vandens buvo, nes tuo metu nemazai lijo g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau jūsų žinutes,ištraukiau pageltusius lapus,labai lengvai išsiėmė,dabar liko tik violetinis didelis žiedas,vienas žalias ir du apgeltę lapai g.gif Kai gėlė pateko į namus,buvo labai sausa,tai aš ją ir palaisčiau blush2.gif gal nereikėjo?Kai viską numes,jei pakišiu su vazonu po vonia,aš ten taip savo achimenę migdau,ar išnešt į rūsį?
Atsakyti
Labas rytas, norėjau paklaust ar galima persodint baltąją kaliją, jei ji šiuo metu leidžia lapus? 4u.gif
Atsakyti
Jau senai balta kalija pasisodinau. Viena jau žydi, o kita žiedą krauna. Pernai per metus3 ar 4 kartus žydėjo. Beveik ištisai.
Atsakyti
Supūdžiau vieną parsiųstų kalijų verysad.gif Kai gavau, jau leido daigelius, keletą kartų palaisčiau ir vakar pamačiau, kad nudžiūvo, o iš gumbo tik "košė". Kitą kartą teks atsargiau laistyti doh.gif , o gal jo visai nereikėjo sodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 27, 09:54)
Supūdžiau vieną parsiųstų kalijų  verysad.gif  Kai gavau, jau leido daigelius, keletą kartų palaisčiau ir vakar pamačiau, kad nudžiūvo, o iš gumbo tik "košė". Kitą kartą teks atsargiau laistyti doh.gif , o gal jo visai nereikėjo sodinti? g.gif

Pas mane viena is tu parsiustu irgi supuvo, bet man atrodo, kad cia ne nuo perlaistymo, gal jau jos nelabai geros buvo, kad labai greitai supuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 11 27, 13:13)
Pas mane viena is tu parsiustu irgi supuvo, bet man atrodo, kad cia ne nuo perlaistymo, gal jau jos nelabai geros buvo, kad labai greitai supuvo  g.gif

Šiek tiek paguodei - gal ir taip ax.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo prabudėlėm wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 18, 08:55)
Pasirodau su savo prabudėlėm  wub.gif

user posted image

oho kaip anksti blink.gif o jos tau pacios pabudo ,ar kelei?Nes as vienais metais pati prikeliau,gruodi ,tai nei vieno zieduko nesulaukiau..bet jau salotu koks grozis buvo thumbup.gif thumbup.gif Tai dabar tempiu kuo ilgiau -iki pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai seip jos dar nelabai turi augti, ?
Mano prasikale mazusiai pumpuriukai ir stovi vietoj jau koks menesis ....galvojau, ka daryt....
Atsakyti