Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(zebrina @ 2009 12 18, 09:18)
oho kaip anksti blink.gif o jos tau pacios pabudo ,ar kelei?

Pačios doh.gif Mačiau kad turi baltus ūgliukus, bet kai po gero mėnesio pamačiau po 3 cm žalius ūgliukus, tai pagailo ir sukišau į žemes blush2.gif Žiūrėsim, kas čia joms gausis blush2.gif
Pati suprantu, kad ANKSTI, bet negi kankinsi savo augalėlius ax.gif

Kitos irgi bando kišt galvytes, bet anas nugrūdau į vėsumą ir kankinu. Bus matyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2009 12 18, 09:25)
Mano prasikale mazusiai pumpuriukai ir stovi vietoj jau koks menesis ....galvojau, ka daryt....

kankink iki kokio kovo, jei ištemps mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 gruodžio 2009 - 10:45
As sukisau i zeme ir nelieju ziuresim kas bus....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 18, 08:55)
Pasirodau su savo prabudėlėm  wub.gif

bigsmile.gif nu bet pas tave, kad viskas anksti prabunda...jaučiu kokius hormonus naudoji?? mirksiukas.gif hihihi.gif

mano ir pasirodė gyvybė, bet dabar neisiu ir nežiūrėsiu kokį mėnesį, tegul ten rūsį gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir anksti prabudusios bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu ir salta Lietuvoj, brrrrrr, kalijom dar tik miegot ir miegot, o jos jau jau keliasi bigsmile.gif as savo palikau jau irgi su ugliukais, ikisau i visiska tamsa ir vesuma, ziuresiu kai grysiu, kas is ju bus, nes grysiu tik po triju savaiciu. Kad ir salta, bet labai smagu sugrizti i Lietuva lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 19 gruodžio 2009 - 01:12
QUOTE(kutuke @ 2009 12 19, 02:11)
Sveikutes  4u.gif
Nu ir salta Lietuvoj,  brrrrrr, kalijom dar tik miegot ir miegot, o jos jau jau keliasi  bigsmile.gif  as savo palikau jau irgi su ugliukais, ikisau i visiska tamsa ir vesuma, ziuresiu kai grysiu, kas is ju bus, nes grysiu tik po triju savaiciu.  Kad ir salta, bet labai smagu sugrizti i Lietuva  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

Tai gal kokią kaliją iš svetimos šalies parsivežei? ax.gif
Atsakyti
Aš savo kaliją išroviau, neišlaikiau, matyt labai sena buvo, ne viskas suėjo ne į lapus, ar žiedus, o į šaknis scare.gif
tokios baltos šaknys apsivijusios žemę buvo, tai iš vazono žemes iškrėčiau, į maišiuką ir konteinerin. unsure.gif
Atsakyti
Gal jau galima sodinti kalijų gumbelius?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 25, 21:40)
Gal jau galima sodinti kalijų gumbelius?

Ar jau pradėjo auginti lapelius? g.gif
Atsakyti
Lyg kalasi kažkas g.gif mažučiai daigiukai lenda
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 25, 21:20)
Lyg kalasi kažkas g.gif mažučiai daigiukai lenda

Verčiau palauk mirksiukas.gif Jau kai išlįs kokie 2 cm ūgliukai tada sodink rolleyes.gif Nes kalijos sodinamos apie vasario mėn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 28, 10:27)
Verčiau palauk  mirksiukas.gif Jau kai išlįs kokie 2 cm ūgliukai tada sodink  rolleyes.gif Nes kalijos sodinamos apie vasario mėn  mirksiukas.gif

Ačiū , gerai kad dar nesusodinau g.gif
o kaip jūs sodinat , pas mane yra trys gumbai , gal juos susodinti į atskirus indus,ar geriau kartu rolleyes.gif
Atsakyti