Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(satanele @ 2009 11 13, 13:28)
Sveikutės, prieš dvi savaites ištraukiau kalijos gumbelius, radau tris, laikiau sausai , ošiandiena pasižiūriu kalasi jos man , ką daryti , sodinti ar laukti , ačiū  4u.gif

As dar bandyciau migdyti, kur nors kur tamsu, labai mazai miegojo, skaiciau, kad kuo ilgiau miega, tuo jos stipresnes buna, daugiau ziedu duoda mirksiukas.gif jei jau daigiukai vis dides, tada jau sodinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Megos Senukuose mačiau nukainuotų kalijų po 7,50 Lt. Gaila, kad nebuvo nei vieno nužydėjusio žiedelio, gal būčiau "prigriebusi" ax.gif
Atsakyti
O kokios spalvos ?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 14, 22:32)
O kokios spalvos ?

Jos nužydėjusios ir nei vieno žiedo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras. jau sebokai turiu baltą kaliją, bet ji mane džiugina tik lapais o ne žiedais, ar ką nors darau ne taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 11 15, 20:50)
Labas vakaras. jau sebokai turiu baltą kaliją, bet ji mane džiugina tik lapais o ne žiedais, ar ką nors darau ne taip?  blush2.gif

Dauguma is musu greiciausiai daro kazka netaip, nes turim ivairiu kaliju, o jos kartais tik lapais (salotom mus lepina), kantrybes,meiles, ir pradziugins kada nors ziedais mirksiukas.gif
Atsakyti
aS SAVO BALTAS KALIJAS KAI PRADEJAU SODINTI VASAROM I GRUNTA, LAUKE TAI JOS IR PRADEJO ZYDETI IR DAR SAKO , KAD REIKIA BUTINAI VAIKUS ATSKIRTI, NES TADA IR ARBA PRASTAI ZYDI ARBA IS VIS NEZYDI.....NEESU LABAI ZINOVE, BET JAU AUGINU KOKIE 6 METAI TAI IR PATI PASTEBEJAU, KAI VAIKUS VISUS ATSKYRIAU TAI TIKRAI GERAI....
Atsakyti
Sveikos kalijų augintojos 4u.gif

Noriu jūsų patarimo rolleyes.gif Vyras parsinešė namo kaliją,ne tą senovišką,o žydinčią violetiniais žiedais ir taškuotais lapais.Gavo gimtadienio proga.Po kelių dienų jai pradėjo masiškai gelst lapai,dabar liko vos du žali ir vienas žiedas g.gif Ką man su ja daryt?Skaičiau,kad reikia iškast gumbus?Gal galit kas padėt ir patart ką man su ja toliau daryt g.gif Dėkui visoms kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 11 18, 08:33)

Noriu jūsų patarimo rolleyes.gif Vyras parsinešė namo kaliją,ne tą senovišką,o žydinčią violetiniais žiedais ir taškuotais lapais.Gavo gimtadienio proga.Po kelių dienų jai pradėjo masiškai gelst lapai,dabar liko vos du žali ir vienas žiedas g.gif Ką man su ja daryt?Skaičiau,kad reikia iškast gumbus?Gal galit kas padėt ir patart ką man su ja toliau daryt g.gif Dėkui visoms kas atsakys 4u.gif

Jei turi vietos, tai gali ir vazone laikyt, kur tamsu ir vesu. Lapai turi lengvai nusisukti, bet dar palaikyk, jei ziedas dar zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 11 18, 08:33)

Jai kažkas netiko sad.gif Jei žiedas žydi, o lapai nuvyto blink.gif- čia kažkas ne taip g.gif O kaip su liejimu???
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 18, 14:39)
Jai kažkas netiko sad.gif  Jei žiedas žydi, o lapai nuvyto blink.gif- čia kažkas ne taip  g.gif  O kaip su liejimu???

Pas mane viena irgi ilgai zieda laike, lapus jau buvau nusukus, o vienas ziedas styrojo, bet ji jau seniai buvo pasodinta, tai tikrai ejo miegot, o pas Spygle, tai net nezinau, gal kazkas ir negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 11 18, 15:04)
Pas mane viena irgi ilgai zieda laike, lapus jau buvau nusukus, o vienas ziedas styrojo, bet ji jau seniai buvo pasodinta, tai tikrai ejo miegot, o pas Spygle, tai net nezinau, gal kazkas ir negerai  g.gif

A būna ir taip g.gif Nu nežinojau blush2.gif
Atsakyti