Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 17, 14:24)
saldžiųjų migdolų aliejumi (natūraliu), dabar dar važiuosiu pasiimt Dzintars balzamą smile.gif

Gal galit parodyt, kaip atrodo buteliukas, kur perkate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 17 balandžio 2010 - 22:48
QUOTE(Elentari @ 2010 04 17, 22:48)
Gal galit parodyt, kaip atrodo buteliukas, kur perkate?  4u.gif

ko būtent? aliejaus ar balzamo? mirksiukas.gif
Dzintars balzamo gaila neradau vakar Martinoj, turėjo tik aliejuką, tai neėmiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 04 17, 23:03)
Galima apie si buda placiau - kur daretes, kaip daznai, kiek laiko, ar dar kartu kazka naudojote ir pan.

Masažas azotu suaktyvina kraujotaką, todėl į plauko svogunėlį daugiau priplūsta medžiagų ir jis sustriprinamas. Rekomenduojamas kursas - 10 procedūrų kas antrą dieną. Kur jis atliekamas reiktų pasidomėti grožio salonuose.

Man asmeniškai po kelių procedūrų visiškai nustojo slinkimas o maniau, kad nupliksiu. Tikiuos naujai ataugę plaukai neišslinks po kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 17, 15:47)
Pamenu ir aš vienu metu krūvas priemonių naudojau, tikrai man greičiau nepradėjo augti biggrin.gif o dabar nieko nenaudoju ir vis pastebiu, kad jau plaukai ilgėja..

Man lygiai tas pats. Prieš gerus metus čia prisiskaičiusi ( kiek pamenu, tu irgi panašiu metu) užsikabliavau ir prisipirkau įvairių priemonių plaukams, augimo skaitinimui. Paskui kažkaip tas entuziazmas nuslopo ir ėmiau naudoti vis rečiau. O plaukai auga kaip augę. Tik paantrinsiu, kad žinoma, jog tos priemonės nieko blogo gi neduoda, bet kad plaukai augtų kaip pasiutę irgi nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 18, 12:50)
ko būtent? aliejaus ar balzamo?

Saldžiųjų migdolų aliejaus, kur rašot, kad seniau jau naudojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 18 balandžio 2010 - 14:23
QUOTE(Elentari @ 2010 04 18, 14:23)
Saldžiųjų migdolų aliejaus, kur rašot, kad seniau jau naudojat.

nerandu internete saviškio foto, bet jų yra visur manau, pats migdolų aliejus skatina plaukų augimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 18, 16:17)
nerandu internete saviškio foto, bet jų yra visur manau, pats migdolų aliejus skatina plaukų augimą smile.gif

Tai gal nufotografuoti galit? lotuliukas.gif Ir kus tas visur, maisto prekėse? biggrin.gif O beje, kiek kainuoja, ir kokio kiekio kuriam laiku pakanka? Visai gal išmėginti norėčiau.
Atsakyti
Sveikos,man tai padeda alpechin ir pantur sampunai,nuo ju pagerejo plauku bukle ir jau neslenka kaip anksciau ir plaukuciai pradejo augti,na aisku kiekvienam zmogui skirtingai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 69kleopatra: 18 balandžio 2010 - 17:04
QUOTE(Elentari @ 2010 04 18, 16:27)
Tai gal nufotografuoti galit?  lotuliukas.gif Ir kus tas visur, maisto prekėse?  biggrin.gif O beje, kiek kainuoja, ir kokio kiekio kuriam laiku pakanka? Visai gal išmėginti norėčiau.

sugedęs fotikas mirksiukas.gif vistiek tokio manau nerastumėt pirkti, nes aš pirkau iš grupiokės, kuri platina visokius tokius dalykiukus mirksiukas.gif paieškokit prie plaukų priežiūros priemonių, manau turėtumėt rasti, jei nenorit iš maisto prekių biggrin.gif bet aš tame nieko blogo nematau. Neturėtų būt brangu, dar vakar mačiau kažkokioj parduotuvėj apie 15-20lt, gal kur yra ir pigiau, nežinau. Pas mane 100ml, naudojasi taupiai, nors aš jo negailiu, visus plaukus ištepu smile.gif
Atsakyti
http://www.naturthec...lu-aliejus.html

čia radau migdolų aliejaus. Klausimas - kaip jūs nakčiai tuos plaukus sutepat aliejais? Juk kažkuomi reikia juos aprišt g.gif Ar patogu miegot? Neišsitepa patalynės? O kaip antrosios pusės reaguoja, kai kvepiat panosėj nakti biggrin.gif Bo man tai kažkaip ir su bigudžiais ne visadakada norisi išeina miegot , nes brangusis "išrankioja" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 20, 13:18)
http://www.naturthec...lu-aliejus.html

čia radau migdolų aliejaus. Klausimas - kaip jūs nakčiai tuos plaukus sutepat aliejais? Juk kažkuomi reikia juos aprišt g.gif  Ar patogu miegot? Neišsitepa patalynės? O kaip antrosios pusės reaguoja, kai kvepiat panosėj nakti biggrin.gif  Bo man tai kažkaip ir su bigudžiais ne visadakada norisi išeina miegot , nes brangusis "išrankioja" ax.gif

nusipirkau iš Drogo kepuraitę dušo, su ja ir miegu mirksiukas.gif pas mane ji baltos spalvos, tai MB kai pamato, kad užsidėjau sako vėl su virėja miegosiu lotuliukas.gif miegojimui kepuraite tikrai netrukdo, nenuslenka, patalynė lieka švari smile.gif bent jau mano aliejus neturi jokio kvapo, yra 100proc naturalus
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 20, 15:54)
nusipirkau iš Drogo kepuraitę dušo, su ja ir miegu mirksiukas.gif pas mane ji baltos spalvos, tai MB kai pamato, kad užsidėjau sako vėl su virėja miegosiu lotuliukas.gif miegojimui kepuraite tikrai netrukdo, nenuslenka, patalynė lieka švari smile.gif bent jau mano aliejus neturi jokio kvapo, yra 100proc naturalus

Bet juk tiek laiko oda nekvėpuoja po polietilenu g.gif Nebus paskui dar blogiau? Aš tiek laiko tikrai nelaikyčiau po kepuraite... schmoll.gif
Atsakyti