Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Elentari @ 2010 04 20, 16:30)
Bet juk tiek laiko oda nekvėpuoja po polietilenu  g.gif Nebus paskui dar blogiau? Aš tiek laiko tikrai nelaikyčiau po kepuraite...  schmoll.gif

ten ne polietilenas, nežinau kas per medžiaga, bet manau odai oro netrūksta biggrin.gif laikau per naktį ir jokio pašalinio poveikio nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Aš dienai kai laikydavay tai "suvystydavau" į paprasta maišeli ir šiltai su rankšluosčiu apvyniodavau, bet paskui pastebėjau, kad po tokiu procedūrų (pora valandu gal laikydavau) labai galvą įsiskausta. Jums taip nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 20, 16:42)
Aš dienai kai laikydavay tai "suvystydavau" į paprasta maišeli ir šiltai su rankšluosčiu apvyniodavau, bet paskui pastebėjau, kad po tokiu procedūrų (pora valandu gal laikydavau) labai galvą įsiskausta. Jums taip nebūna? g.gif

o ką laikydavai po tuo maišeliu?tiksliau kuom ištepdavai plaukus?
man nebent ausis truputį nuspaudžia kepuraitės gumelė, bet dėl tokio niekio verta aukotis dėl gražių plaukų bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tepdavau alyvuogių aliejumi. Daba nebetepu. Vienas dalykas laiko nebėra, kitas dalykas - galvą skauda nuo rankšluosčio svorio ir (turbūt) šilumos, trečias dalykas plaukai biški greičiau riebaluojasi. Šiaip plaukų atžvilgiu didelio pagerėjimo nejaučiau turbūt todėl ir nustojau tept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 04 20, 17:30)
Bet juk tiek laiko oda nekvėpuoja po polietilenu  g.gif Nebus paskui dar blogiau? Aš tiek laiko tikrai nelaikyčiau po kepuraite...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Būtent, po tokių proocedūrų gali tekt kokį kartą plaukus iš tos kepuraitės susirankiot doh.gif
Jums tik taip atrodo, kad plaukams ten gerai, oro nertūksta, bet tiek valandų išlaikius po "šalmu", plaukams tikrai naudos maža.
Ar nepakanka dienos metu porai val įmaut išteptus plaukus maišu ir apvyniot rankšluosčiu...? Manau per akis.... smile.gif
Galvos oda juk prakaituoja, ypač nakties metu.... Tai kas ten su jūsų oda galvos darosi, sunku įsivaizduot, kai tiek laiko yra dusinama.... manau net ir su medvilnine kepure miegant, nieko gero nei odai, nei patiems plaukams... O čia dar neperšlampama kepurė, kur aliejukas nepersigeria.... g.gif
Ui.... unsure.gif
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 20, 17:42)
ten ne polietilenas, nežinau kas per medžiaga, bet manau odai oro netrūksta biggrin.gif laikau per naktį ir jokio pašalinio poveikio nepastebėjau biggrin.gif

Kol kas nepastebėjot, bet jei dažniau taip paeksperimentuosit - tikrai patikinu, poveikis bus, tik greičiausiai neigiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 20, 18:23)

juk jūs ne ekspertė, netikinkit mirksiukas.gif ne kasdien tą galvą įvynioju, kepuraitė tai ne kažkokia vakuuminė patalpa, kad oro visiškai negautų biggrin.gif O galvos oda tegul prakaituoja, ji ir be kepuraitės tiek pat prakaituotų mirksiukas.gif galima visokių vėjų iš niekur prisigalvoti. Kirpėjai šiandien neužkliuvo mano metodai, tiesiog labai išgyrė plaukus, pati buvo apakus, kad šitaip paaugo praėjus tiek mažai laiko nuo paskutinio mano vizito. Sakė rezultatas vertas pastangų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 20, 20:22)
juk jūs ne ekspertė, netikinkit mirksiukas.gif

O kas Jums sakė - ekspertė aš ar nea tongue.gif
O ir netikinu, tik savo nuomonę pasakiau.... mirksiukas.gif
Ir dar vieną nuomonę pasakysiu: vistik plaukų augimui didžiausią reikšmę turi ne aliejai kainuojantys vos keletą litų, ne kaukės ar pigūs-brangūs šampūnai, o tai ką mes valgome, kokį gyvenimo būdą vedame, koks mūsų paros režimas ir krūvis per dieną....
Kokį kurą pilsi, taip ir važiuosi mirksiukas.gif , todėl pirmiausia turim peržiūrėt mitybą, antra - pigiausi ir pirmi vaistai - galvos masažas (užtenka pačiai plaunant galvą pasimasažuot bent 2min) ir žinoma tada jau seka naudojamos priemonės mirksiukas.gif

Pasakysiu savo paprasčiausią pvz, kaip pigiai, saugiai ir sveikai pagelbėt plaukams išlikt nenukritusiems. rolleyes.gif
Labai man slinko plaukai, nusipirkau toniką nuo slinkimo, purškiau, masažavau, poveikį pajutai, plaukai nebekrenta kuokštais thumbup.gif
Tačiau draugė davė maišą išdžiovintų mėtų arbatai (aš mėtų arbatą lb mėgstu), priskynė kaime išdžiovino ir atidavė. O ten pasirodo dilgėlės džiovintos lotuliukas.gif To nežinodama, gėraiu kasdien po 1-2 puodelius dilgėlių arbatos, ir ką.... plaukai visiškai nustojo slinkę, o nagai auga kaip pašėlę, nepamenu kada tokius savus buvau užsiauginus ir esu 100% tikra, kad dėl tokio pagėrėjimo galiu būt dėkinga dilgėlių arbatai thumbup.gif
Jei nebūčiau naudojus to toniko - tikrai būčiau gavus tokį pat efektą vien su dilgėlių arbata, ir pinigas susitaupęs būtų biggrin.gif

Taip kad, ką naudot pigius aliejus, serumus, nei 10Lt nekainuojančias plaukų kaukes, tai geriau užsitept ekologiško majonezo galiukams, grietinės su kaišiniu plaukams, ar skalaut arbatos nuovirais - tai bent jau nauda ekologiškesnė bus plaukui, nei tept tą sintetinį pigų produktą,, kurio sudėtyje dievaži ko ten pridėta doh.gif
Bet čia tik mano nuomonė, prašom jos asmeniškai nepriimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 21, 08:08)

drinks_cheers.gif
Labai gerai pasakėt thumbup.gif tik aš manau, kad visa tai turi būti savaime suprantama ir daroma, kaip save mylime taip ir atrodome thumbup.gif
aš net galvoju, kad gal nebūtinai tie aliejai, šampūnai man padėjo, o būtent tai, kad aš juos kruopščiai įmasažuoju. Šapmūą apie 2min, aliejų ilgiau, dar gal būt saviįtaiga padeda, nes šventai tikiu, kad mano plaukai auga ir gražėja biggrin.gif

o dėl pigių brangių priemonių, šeip visą gyvenimą pirkau brangiausius šampūnus, kaukes, kremus, aliejukus ir t.t doh.gif ir man atrodo, kad niekad plaukai taip sveikai neatrodė kaip dabar, naudojant šampūną tik už ~20lt, aliejų už tik ~15lt(bet natūralų biggrin.gif ), pasirodo ne kainose esmė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Bisbigli: 21 balandžio 2010 - 09:43
O aš turiu tokią nuomonę: brangus daiktas niekada nebūna nekokybiškas - jis tiesiog netinkamai parinktas pagal poreikį 4u.gif
O pigi tai niekada tokio efekto neduos kaip ta kokybiška, kad ir kaip idealiai jį atitaikysi odos ar plauko tipui ax.gif

Iki šiol ta mano teorija asmeniškai man pasitvirtino visu 100% 4u.gif
Kad ir kokį pirkčiau idealiai mano poreikius atitinkantį šampūną, bet pigų, jis mano plaukų neveiks taip, kaip tas brangusis, kuris gal ir neidealiai atitiko mano norus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 21, 09:59)
O aš turiu tokią nuomonę: brangus daiktas niekada nebūna nekokybiškas - jis tiesiog netinkamai parinktas pagal poreikį  4u.gif
O pigi tai niekada tokio efekto neduos kaip ta kokybiška, kad ir kaip idealiai jį atitaikysi odos ar plauko tipui  ax.gif

Iki šiol ta mano teorija asmeniškai man pasitvirtino visu 100%  4u.gif 
Kad ir kokį pirkčiau idealiai mano poreikius atitinkantį šampūną, bet pigų, jis mano plaukų neveiks taip, kaip tas brangusis, kuris gal ir neidealiai atitiko mano norus  blush2.gif

o mano patirtis atvirkštinė tongue.gif Anksčiau pirkdavau brangius šampūnus ir kondicionierius, dažniausiai kirpėjų išreklamuotus ar šiaip ale profesionalios linijos ir t.t., vėliau susidomėjau natūraliomis priemonėmis, perku pigius, bet natūralius (atidžiai skaitau sudėtį, kad kuo mažiau chemijos būtų) ir plaukai daug geriau pradėjo atrodyt mirksiukas.gif
O dėl to atitaikymo, tai tikrai bandžiau įvairius brangius šampūnus ir nė vienas tokio efekto nedarė, kad ilgalaikis natūralių priemonių naudojimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 21, 13:14)
o mano patirtis atvirkštinė tongue.gif Anksčiau pirkdavau brangius šampūnus ir kondicionierius, dažniausiai kirpėjų išreklamuotus ar šiaip ale profesionalios linijos ir t.t., vėliau susidomėjau natūraliomis priemonėmis, perku pigius, bet natūralius (atidžiai skaitau sudėtį, kad kuo mažiau chemijos būtų) ir plaukai daug geriau pradėjo atrodyt mirksiukas.gif
O dėl to atitaikymo, tai tikrai bandžiau įvairius brangius šampūnus ir nė vienas tokio efekto nedarė, kad ilgalaikis natūralių priemonių naudojimas 4u.gif

Gal galite parasyti kokius sampunus pigius ir naturalius perkate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 21, 13:03)
Gal galite parasyti kokius sampunus pigius ir naturalius perkate  ax.gif

na aš ne Lietuvoj gyvenu dabar, čia ir perku, tai neesu tikra ar kažkuo jums padės mano parašymas, nes kitokie produktai prekyboj unsure.gif
dabar naudoju šampūną ir kondicionierių iš tokios serijos user posted image visai nieko, bet tokio antro nebepirksiu, nieko stebuklingo. Įvairius bandau, nebepamenu jau paskutiniojo net blush2.gif Pasižiūriu tiesiog, kad sudėty nebūtų per daug blogybių. Esu iš užsakinėjus iš čia
http://www.herbalchoicemari.com/, bet čia jau gal ir per naturalūs buvo lotuliukas.gif kaip vanduo konsistencijos doh.gif

Atsakyti