QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 20, 20:22)
juk jūs ne ekspertė, netikinkit
O kas Jums sakė - ekspertė aš ar nea
O ir netikinu, tik savo nuomonę pasakiau....
Ir dar vieną nuomonę pasakysiu: vistik plaukų augimui didžiausią reikšmę turi ne aliejai kainuojantys vos keletą litų, ne kaukės ar pigūs-brangūs šampūnai, o tai ką mes valgome, kokį gyvenimo būdą vedame, koks mūsų paros režimas ir krūvis per dieną....
Kokį kurą pilsi, taip ir važiuosi

, todėl pirmiausia turim peržiūrėt mitybą, antra - pigiausi ir pirmi vaistai - galvos masažas (užtenka pačiai plaunant galvą pasimasažuot bent 2min) ir žinoma tada jau seka naudojamos priemonės
Pasakysiu savo paprasčiausią pvz, kaip pigiai, saugiai ir sveikai pagelbėt plaukams išlikt nenukritusiems.
Labai man slinko plaukai, nusipirkau toniką nuo slinkimo, purškiau, masažavau, poveikį pajutai, plaukai nebekrenta kuokštais
Tačiau draugė davė maišą išdžiovintų mėtų arbatai (aš mėtų arbatą lb mėgstu), priskynė kaime išdžiovino ir atidavė. O ten pasirodo dilgėlės džiovintos

To nežinodama, gėraiu kasdien po 1-2 puodelius dilgėlių arbatos, ir ką.... plaukai visiškai nustojo slinkę, o nagai auga kaip pašėlę, nepamenu kada tokius savus buvau užsiauginus ir esu 100% tikra, kad dėl tokio pagėrėjimo galiu būt dėkinga dilgėlių arbatai
Jei nebūčiau naudojus to toniko - tikrai būčiau gavus tokį pat efektą vien su dilgėlių arbata, ir pinigas susitaupęs būtų
Taip kad, ką naudot pigius aliejus, serumus, nei 10Lt nekainuojančias plaukų kaukes, tai geriau užsitept ekologiško majonezo galiukams, grietinės su kaišiniu plaukams, ar skalaut arbatos nuovirais - tai bent jau nauda ekologiškesnė bus plaukui, nei tept tą sintetinį pigų produktą,, kurio sudėtyje dievaži ko ten pridėta
Bet čia tik mano nuomonė, prašom jos asmeniškai nepriimt