Man bus 12 (čia jau labai labai labai greitai). Skaitau: "Justė", "Mergaitę", kartais nusiperku "Įdomioji geografija" arba "National Geographic LIETUVA". Gal pirkčiau kiek vieną numerį, bet kaina..... Kartais pavartau "Panelę", bet nepasakyčiau, kad tai įdomus ir naudingas žurnalas. Įdomaus nerašo beveik nieko. Pažiūriu kokias madas ir viskas... Būna, jog iš mamos pasiimu "Žmonės" paskaityti. Visai nieko toks, bet vis vien ne prie širdies... Gal dar esu per maža...
Visi tik perka ir perka žurnalus. Man tai nėra nieko maloniau kaip rasti juos savo pašto dėžutėje, todėl tik prenumeruoju Ir savo pusseserei kuriai jau beveik 15 esu dovanojus Penki, paskiau Naminuko, Bitutės, o dabar Justės, Lukos ir Lututės (mergina domisi gamta) prenumeratą
Aš tai skaitau pati fainiausią žurnalą ''Justė'' Lukos gal nuo 12 metų nelabai patarčiau skaityti. O vat Justėtai labai puikus žurnalas ir pigus ir viskas ten yra super
[FONT=Courier] [SIZE=1] Man 12 metų. Skaitau "Luką", "Justę", "Panelę". Kartais dar ir "Mergaitę". Pas močiutę kiekvieną savaitę būna "Žmonės" ir juos skaitau. Pas 16-ikmetę pusseserę paskaitinėju "Cosmopolitaną", "Joy"..
man 14, uzžsiprenumeravus panelę, dar nusiperku kartais stilų, o šiaip tai knygos na kadangi mėgstu viską apie mašinas, motociklus, greitį, ir t.t. perku tika pasirodžiusį "aukščiausios pavaros " ( top gear ) žurnalą :>
Man 13, prenumeruoju Luką. Man labai patinka, nes Justėje jau man nėra ko skaityt Buvau kelis kartus nusipirkusi Panelę, bet nesąmonės ten prirašytos. Ir tikrai ne mano amžiaus panoms.
kaip matau visi "stumia" čia ant "Panelės" na čia aišku kiekvieno skonis ką skaityt. man 13 ir šiaip aš skaitau "Justę", bet mano sesuo prenumeruoja "Panelę" ir man ten žymiai įdomiau, o rugpjūčio mėnesio (2011 metų) išvis buvo įdomiausia "Panelė" 4ever, nes ten buvo interviu su Valančiūnu.
Man 14m. Žurnalų neperku kažkaip nenoriu leist pinigų ant jų nes perskaitau vieną kartą ir guli vėliau.. Aš viską kas man rūpi skaitau internete taip daug geriau nes skaitau tik tai kas man įdomu. Būna žurnaluose puse temų neįdomu
Man 11 metu, zinau jus sakysite as per jauna tokiems zurnalams , bet as skaitau: 1. cosmopolitan 2.Panele 3. Luka 4. Ir dar kartais paskaitineju Juste karts nuo karto Man siuos zurnalus pati mama nuperka, as paskaitineju tada mama...
na cosmopolitan tai tikrai perjauna saviskei uzsakiau metine prenumerata Lukai ir Justei 12 gimtadienio proga.gimtadienis geguzes 7,tai nuo geguzes ir gaus zurnalus