Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Nuostabios gerves! Tokius darbus tikriausiai sunkiausia pabaigti. Kiek cia darbo reikia ideti kad visa istapyti!
Atsakyti
Aš sakiau apie medžiagas kurios neturi etikečių, kaip reikėtų atpažinti šilką. Bet kiek žinau retai kas visą tiesą ant etiketės rašo.
Tai visą gruntojat kaip suprantu? ne tik po paukščiais? Mat aš sumaniau kad man tik dalim reikia tai bandau susižinoti kaip kitos daro. blush2.gif
Atsakyti
Geriau gruntuoti visą, nes kitaip šilko standumas skirsis. Bus kietesnis kur gruntas.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 10 17, 19:54)
man javanos vienas konturas buvo kad  pro ji liejo. kita karta toki nusipirkau, tai viskas gerai g.gif . manau, kad jis buvo per tirstas arba nuo stovejimo sutirstejes.

Manasis buvo sviezutelis doh.gif ,lengvai denge.
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2009 10 19, 06:45)
Naujas normalaus dydžio rėmas smile.gif

Aha,butu geriausias vaistas,nes itariu,kad pertempineti tingisi tongue.gif .

Arona-fantastiskos ramaskes wub.gif ! O konturas gutta?

Enija,gal tada pralauk ta momenta,o kana vel nageliai niezet prades,tada ir griebkis gerviu pabaiginet mirksiukas.gif .Pasakiskai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 19 spalio 2009 - 16:38
Labai gražios gervės, Enija, super smile.gif
aš ir pritarčiau, kad geriau palaukt, kol vėl ateis noras tapyt ir tada užbaigt, geriau jau neskubėt su tokiais dalykais. Geriausia pasidėt matomoj vietoj, kad visada matytum, tai neužsimirš, ir ateis anksčiau ar vėliau mintis kaip geriausia pabaigt smile.gif
Atsakyti
Panos,koki paveiksla internete radau wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Josephine Wall
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 19 spalio 2009 - 18:51

fantastika SeRi wub.gif
Atsakyti
Ogo... wub.gif cia jau ne tik silka turi moket sutramdyti, bet ir piesti gerai moketi. Nerealu.

P.S. Čia juk šilkas, tiesa?
Atsakyti
NAujausias darbelis, dar slapias. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
O Dieve ,koks grozis blink.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif .Ir kada as taip ismoksiu angel_sadangel.gif cray.gif

Gruntavai viska?

ELIJA,taip,cia ant silko piestas svarstykliu zenklas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 20 spalio 2009 - 16:29
Ačiū ačiū.
Negruntavau visai.
drinks_cheers.gif
Atsakyti