Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Mano namuose tvyro atostogų nuotaika. Todėl turėjau galimybę užbaigti savo antrąjį darbelį ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai vasariškas šiltas darbelis
Atsakyti
Aikit peklon... blink.gif ir čia Jūs pačios taip išmarginat??? bigsmile.gif Nu mamkos, jūs duodat thumbup.gif Grožis nerealus 4u.gif
Atsakyti
Enija, nepaprastai gražus šalis gavosi bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Enija, maciau ir si, ir dar kita sali su gervem. jie neapsakomo grozio, tikroviski ir nepaprastai kruopstus wub.gif . ne kiekvienam toks talentas doh.gif . tapyk paveikslus. nedrisciau tokio ant kaklo risti rolleyes.gif

ELIJA, kokiu mielu spalvu sitas salis. ir taip svariai atliktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 11 02, 17:30)
Enija, maciau ir si, ir dar kita sali su gervem.

Dėkui aciuks.gif

Man labai mielas yra Elijos rausvas šalis. Toks jaukus wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos už pagyras. Man, kaip pradedančiai tai ypač svarbu. 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Elija,grazus tavo pirmasis saliukas,sekmes tolimesnioje tapyboje 4u.gif O antrasis,tai toks jaukiai siltas,kruopstus.Eini teisingu keliu thumbup.gif
Tavi,tavaji spalvinga darbeli jau pagyriau wub.gif
Enija,jauciuosi ,kaip papuga,kartojanti `beprotiskai fantastiska` doh.gif -NUOSTABU,NEPAKARTOJAMA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 02 lapkričio 2009 - 17:47
Aš apšalus nuo jūsų šalikėlių grožio blink.gif wub.gif Jūs tikros menininkės thumbup.gif Gaila, kad ne kiekvienam Dievulis duoda šitokį talentą...
Atsakyti
Imetu pora savo paskutiniu darbeliu,nes jau nuo seses velniu gavau,kodel dar nuotrauku nepadariau ax.gif ...
Pagalveles uzvalkaliukas,tik nebeturiu apvaliu pagalveliu doh.gif ,todel laikinau igrudau kvadratine rolleyes.gif
user posted image

O cia mrgaiciukes uzsakymukas uzsakymukas ax.gif .Ji prase sirdeliu,juodod,raudonos,baltos ir rausvos spalvu ir gavosi stai kas ax.gif
user posted image

user posted image

Dar du darbeliai laukia uzbaigiamojo fiksavimo bigsmile.gif
Atsakyti
Labai nuotaikingi darbai SeRi
Atsakyti
Kiek gražių šalikėlių užderėjo šitoj temoj bigsmile.gif thumbup.gif
Enija, labai puikiai gervės wub.gif tikrai, kad paveikslas galėtų būti
Elija, pirmas tai pirmas, nors irgi labai neblogas smile.gif bet antras tai ir man labai mielas smile.gif

Kad pasipylė darbai, kol parašiau žinutę, dar ir SeRi įdėjo nuotraukų laugh.gif labai linksma skarelė su širdelėmis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 02 lapkričio 2009 - 19:09