Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Koks derlingas metas! bigsmile.gif Visi darbeliai grazus ir spalvingi! Idomiausia, kad kiekvienas nuostabus savaip wub.gif Net noras atsirado ir paciai ka nors nupiesti smile.gif
Atsakyti
Va,galiu ir likusius du darbelius siandien parodyt:
1.Diiidele skara,kuria tapant vis perkelinejau ,nes mano remas 1mx1m,o ji 110x110 doh.gif .Suvargau siek tiek,o ir nesigavo taip,kaip norejau unsure.gif .Beja,si karta man irgi vietomis auksinis konturas praleido dazus,nors tikrai buvo isdziuves ir be tarpu uzteptas verysad.gif .
user posted image
user posted image
Naudojau ir blizgesi ,kai kuriose vietose ax.gif
user posted image

2.Kaklaraistis vienam muzikoriui ax.gif (bus gimtadienio dovana)
user posted image

Tai tiek naujienu pas mane ir siuo metu nieko pradeto daugiau neturiu blush2.gif
Atsakyti
Kaklaraištis man labai patinka.
Atsakyti
Kaip grazu, SeRi! 4u.gif
Manau, muzikorius bus be galo patenkintas smile.gif
O kaip piestas kaklarastis? Ant stalo? Ar yra koks remas specialus?
As kol kas nupiesiau 2 kaklarascius, pirma isardziau ir istempiau ant remo, po to vos pavyko susiuti, antra dariau ant stalo, bet buvo pora demiu, kurie praejo i vidurini sloksni... verysad.gif
Atsakyti
Arona, dedu kaklaraiščius ant stalo ir piešiu beveik sausu teptuku. Svarbu kitoj pusėj pakontūruot, kad dažas nebėgtų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 03, 22:45)
Arona, dedu kaklaraiščius ant stalo ir piešiu beveik sausu teptuku. Svarbu kitoj pusėj pakontūruot, kad dažas nebėgtų

o dazai nepraeina i vidurini sloksni?
Atsakyti
Jei tapai beveik sausu teptuku tai ne. Rėmą galima padaryti , jei turi kas padaro. Atrodyti turi maždaug taip V, kuri smaigalyj nesueina įstatyti į kaladėlę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 03 lapkričio 2009 - 21:12
Kaklaraisti pirma iskonturavau,tada liejau garais fiksuojamus dazus ,fiksavau,tada vel konturu darbavausi doh.gif Piesiau ant stalo,bet siaip,tai kabinu ant remo ir po truputeli spalvinu(lygintuvu fiksuojamais dazais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2009 11 04, 07:51)
Kaklaraisti pirma iskonturavau,tada liejau garais fiksuojamus dazus ,fiksavau,tada vel konturu darbavausi doh.gif Piesiau ant stalo,bet siaip,tai kabinu ant remo ir po truputeli spalvinu(lygintuvu fiksuojamais dazais) 4u.gif

Tikriausia, kiekvienas atranda savo buda smile.gif
SeRi, o galetum parodyti kita kaklarascio puse? blush2.gif
Atsakyti
SeRi, labai labai patiko Tavo darbai. Ypač kaklaraištis. Puiki dovana... 4u.gif wub.gif
Aš pabaigiau savo trečiajį darbelį uošvienei, sakiau nufotkinsiu vakar, bet praėjusią naktį pas mus buvo "svečių" ir ryte neberadau nei kompo savo, nei fotiko, nei pinigines doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Jetau Elija, užjaučiu console.gif
Atsakyti
Tavi, ačiū, šokas jau praėjo. Toks jau tas mūsų Kaunas, gali ir neatsikelt kitą kartą. Gerai, kad šilko neišnešė, bet visvien gaila, kad šiuo metu neturiu galimybės nieko parodyt. Bet kadangi užtiko tik 1 kompą, tai dar turiu galimybę stebėti, kokius grožius Jūs darote mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 04 lapkričio 2009 - 12:55