Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

dar nebaigtas- nebeiseina nulakuot, nes vaikai gripu susirgo, tai nesinori smardinti namu, nors ir balkone dazyciau. bet galiu bijoti ir parodyti , nes truksta jam tokio subtilumo blush2.gif
Atsakyti
Aš prisimenu anksčiau kažkur buvau mačius, kad, Naca, klausei, kaip dėl šilko naudojimo dekupažui, tai tada jau susidomėjau, koks čia ir kam rezultatas smile.gif tikrai labai įdomu būtų pamatyt, kaip atrodo tongue.gif
Atsakyti
Ateinu su savo minimalizm
user posted image
user posted image
Atsakyti
Visai mielas tas minimalizmas. thumbup.gif

Buvau neseniai parduotuvėlėje kur parduodama dizainerių kurti šalikai ant šilko. Tai pateškenta ant šlapio šilko keli lašeliai ir viskas. Tokį rodos per pusvalandį pagamintum, tačiau harmonija ir grožis neišpasakyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 23, 10:02)
Ateinu su savo minimalizm

Spalvos tokios sodrios, grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 21, 09:51)
SeRi, nagi nagi, kas per knygelės?

Zinok knygu,tai visa kruva prisipirkusi esu doh.gif .Visokiausiu senoviniu zurnaliuku irgi.Dabar mastau tik,kokio dydzio spintos man reiketu,kad susideti savo silko turtus i viena vieta,nes dabar sandeliuoju dezese,kambario kampe cool.gif ,bet ta kruva vis dideja(visko juk reikia tongue.gif lotuliukas.gif )ir kazkaip norisi tvarkingai viska susideliot. Beja,mano visos knygos-vokiskai blush2.gif .
Ai,ta fiksatoriu isigijau,dabar reikia aiskintis,kaip ji naudot,tik laiko neturiu,nes darbas ir mokykla spaudzia doh.gif . Po egzu galesiu pradet piest ir galesiu imesti kokiu isverstu naujienu is knygeliu 4u.gif

Tavo irisiukas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Arona,tavo laikrodzio ideja labai idomi,o ir nuostabiai atrodo thumbup.gif

Tavi,o tavo minimalizmas man vienas graziausiu darbu blush2.gif .Na,nezinau net kodel,bet man jis laaaaabai prie sirdies wub.gif
Atsakyti
SeRi, ačiū. 4u.gif Kaip įdomu, pas mus žiūriu LT nelabai kokia paklausa su šilkais, o ir tos literatūros ne per daugiausia. Viską užgožia visokie dekupažai g.gif
P.S. ir aš sutinku, kad tavi tas šalikėlis - vienas gražiausių darbų. Paprasta, tvarkinga, kruopštu.
Atsakyti
Aha, ačiū mergaitės.
Žodis tvarkingas manę žudo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tavi, šalikėlis nuostabus, įsimylėjau. Ir nebijok žodžio "tvarkingas", juk jisai liudija tavo profesionalumą, tvarkingai padarytą darbą (na, negaliu aš be šito žodžio, nesugalvoju sinonimo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Srry, bet aš galvojau, kad tai vienas didžiausių komplimentų. Ateity - žinosiu tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 24, 14:06)
Srry, bet aš galvojau, kad tai vienas didžiausių komplimentų. Ateity - žinosiu tongue.gif  smile.gif

tai kad aš labai netvarkinga blush2.gif
Atsakyti
Sweikos, aš šilkinį audėkliuką (apsiūtą) mokėjau 7 Lt, beje 55cm X 55cm
Jūs gal perkate pigiau? Ar nepermokėjau aš 4u.gif

Irgi pamėginsiu piešti smile.gif va kaip pasidariau
user posted imageuser posted image
Beje vakar šuo spėjo krimstelėti mano šilką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 24 lapkričio 2009 - 14:34