dar nebaigtas- nebeiseina nulakuot, nes vaikai gripu susirgo, tai nesinori smardinti namu, nors ir balkone dazyciau. bet galiu bijoti ir parodyti , nes truksta jam tokio subtilumo

Aš prisimenu anksčiau kažkur buvau mačius, kad, Naca, klausei, kaip dėl šilko naudojimo dekupažui, tai tada jau susidomėjau, koks čia ir kam rezultatas
tikrai labai įdomu būtų pamatyt, kaip atrodo

Ateinu su savo minimalizm

Visai mielas tas minimalizmas.
Buvau neseniai parduotuvėlėje kur parduodama dizainerių kurti šalikai ant šilko. Tai pateškenta ant šlapio šilko keli lašeliai ir viskas. Tokį rodos per pusvalandį pagamintum, tačiau harmonija ir grožis neišpasakyta.

Buvau neseniai parduotuvėlėje kur parduodama dizainerių kurti šalikai ant šilko. Tai pateškenta ant šlapio šilko keli lašeliai ir viskas. Tokį rodos per pusvalandį pagamintum, tačiau harmonija ir grožis neišpasakyta.

QUOTE(tavi @ 2009 11 23, 10:02)
Ateinu su savo minimalizm
Spalvos tokios sodrios, grazu

QUOTE(ELlJA @ 2009 11 21, 09:51)
SeRi, nagi nagi, kas per knygelės?
Zinok knygu,tai visa kruva prisipirkusi esu

Ai,ta fiksatoriu isigijau,dabar reikia aiskintis,kaip ji naudot,tik laiko neturiu,nes darbas ir mokykla spaudzia

Tavo irisiukas labai labai

Papildyta:
Arona,tavo laikrodzio ideja labai idomi,o ir nuostabiai atrodo

Tavi,o tavo minimalizmas man vienas graziausiu darbu

SeRi, ačiū.
Kaip įdomu, pas mus žiūriu LT nelabai kokia paklausa su šilkais, o ir tos literatūros ne per daugiausia. Viską užgožia visokie dekupažai
P.S. ir aš sutinku, kad tavi tas šalikėlis - vienas gražiausių darbų. Paprasta, tvarkinga, kruopštu.

P.S. ir aš sutinku, kad tavi tas šalikėlis - vienas gražiausių darbų. Paprasta, tvarkinga, kruopštu.
Aha, ačiū mergaitės.
Žodis tvarkingas manę žudo
Žodis tvarkingas manę žudo

Tavi, šalikėlis nuostabus, įsimylėjau. Ir nebijok žodžio "tvarkingas", juk jisai liudija tavo profesionalumą, tvarkingai padarytą darbą (na, negaliu aš be šito žodžio, nesugalvoju sinonimo
)

Srry, bet aš galvojau, kad tai vienas didžiausių komplimentų. Ateity - žinosiu

QUOTE(ELlJA @ 2009 11 24, 14:06)
tai kad aš labai netvarkinga

Sweikos, aš šilkinį audėkliuką (apsiūtą) mokėjau 7 Lt, beje 55cm X 55cm
Jūs gal perkate pigiau? Ar nepermokėjau aš
Irgi pamėginsiu piešti
va kaip pasidariau

Beje vakar šuo spėjo krimstelėti mano šilką
Jūs gal perkate pigiau? Ar nepermokėjau aš

Irgi pamėginsiu piešti

Beje vakar šuo spėjo krimstelėti mano šilką