http://www.dekovita....hp/cPath/88_106 matėt nuolaidas ?
Ilindau, pasiziurejau ir pasinaudojau
ACIU!!!Laukiu ju patvirtinimo ir atsakymo ...

Laisva tema
Klausantis Čiurlionio jūros

Tavi, ar kada nors miegi?
Ant kaklo turėtų būt gražu

Ant kaklo turėtų būt gražu
Enija, miegu

Sweiki, aš vėl su savo klausimais
O kaip jūs fiksuojate su lygintuvu savo darbelį? gerą ja puse? ar blogąja puse apverstą šilką? ir kokiu karščiu?
Ir dar, man neišėjo lygiai padaryti fono, tokiom dėmėm kai kur išmetė.. kaži ką aš blogai dariau?
Lauksiu atsakymo ir patarimo

Ir dar, man neišėjo lygiai padaryti fono, tokiom dėmėm kai kur išmetė.. kaži ką aš blogai dariau?

gražus šalikėlis, tavi, toks plaukiantis, laisvas 
Laola, aš fiksuoju apvertus vis dėlto, nes mažesnė tikimybė, kad kontūras prilips, nors šiaip skirtumo nėra, ir išjungus garinimą būtinai, ant karščiausio režimo

Laola, aš fiksuoju apvertus vis dėlto, nes mažesnė tikimybė, kad kontūras prilips, nors šiaip skirtumo nėra, ir išjungus garinimą būtinai, ant karščiausio režimo
Ačiū, Shima. Tiesiog prisimenu senus darbus ir pradedu juos transformuot.
QUOTE(Shima @ 2009 11 26, 22:36)
gražus šalikėlis, tavi, toks plaukiantis, laisvas 

O kodėl būtinai išjungus garinimą?
Todėl, kad neužfiksuoti dažai neatsparūs vandeniui.
QUOTE(tavi @ 2009 11 26, 21:44)
Laisva tema
Klausantis Čiurlionio jūros

Labiausiai megstu abstrakcijas. Labai grazus salikelis

Tada kitas klausimas. Ką garas per skuduriuką lyginant padaro? Aš esu bandžiusi javana vien garu tvirtinti. Ir pavyko.