Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

QUOTE(tavi @ 2009 09 24, 18:26)
SeRi, kokia tu šaunuolė. Puikūs darbai, tokie nuotaikingi.

Dekui,dekui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kikutis @ 2009 09 24, 19:03)
ar ten reikia isardyti ir tada piesti, ar ant jau suteiktos kaklaraiscio formos ?

Knygelese pateikiami abu variantai mirksiukas.gif dar daugiau darbo prisidarai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Arona @ 2009 09 24, 20:46)
Labai ispudingos kometos!
O kaip cia krastai padaryti?

Dekui 4u.gif Buna pirkti skaryciu su tokiais krastais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 25, 07:33)
seniai besilankiau grazus darbai, o pirmam poste pavyzdys su ispiestais zmonemis ir rastais, net zada apeme...

Aha,as irgi ssvajoju kada nors nupiesti zmogaus veida ant silko ax.gif .
O tavo marskinelius jau pagyriau tovojoj temelej-originalu
Papildyta:
QUOTE(AusraJ @ 2009 09 25, 14:12)
Naujas-senas darbelis. Tik neišlyginta, bet labai jau norėjau pasirodyti.  4u.gif Dovana pusseserei.

O ant ko tu tempei suknele? Ar siuvai veliau is istapytos medziagos g.gif
Atsakyti

! 
Žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus trinamos !
Atsakyti
Ikeliu paskutini savo darbeli. Va tik nufotkint sunkiai pavyksta, diena sutrumpejo, sviesos neuztenka, tai spalvos nevisai tokios.
user posted image
user posted image
Atsakyti
WOW,koks grozis thumbup.gif .Cia skara ar salis?
Atsakyti
Aciu, SeRi, skara cia 90x90
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 09 26, 23:35)
Ikeliu paskutini  savo darbeli. Va tik nufotkint sunkiai pavyksta, diena sutrumpejo, sviesos neuztenka, tai spalvos nevisai tokios.

Labai grazus darbas, toks nuosirdus, mielas smile.gif
Atsakyti
Medžiagą tapiau, o tada siuvo.
Atsakyti
Turiu klausimą: kaip patartumėt dažyti medvilnę? Kokiais dažais, kad jie užsifiksuotų gerai ir neteptų. Man reikia keliais atspalviais ir spalvomis nusidažyti medžiagą, ant kurios vėliau siuvinėsiu. Gali būti, kad net ant kokios tamsios spalvos bus siuvinėjama labai šviesiais ar baltais siūlais. Jei nudažytų, būtų gaila darbo (dažymas tai tiek to, bet jei išsiuvinėtą sugadinčiau...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 28 rugsėjo 2009 - 07:27
Geriausiai paklausk Dziuga+,ji ant medvilnes piesia mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo Džiuga+ piešia tekstiliniais tirštais dažais arba akrilu. Kadangi pati ne kartą esu piešus ant medvilnės tekstiliniais (guašo konsistencijos), karščiu fiksuojamais dažais, tai manau jie tinka kažkokį piešinį ne per didelį nupiešti ar užrašą užrašyti, nes kietina audinį toje vietoje, kur užtepti, plius lieka paviršius jau ne kaip švelnios medvilnės, o... dažuotas biggrin.gif tai abejoju, ar didesniam plotui toks sprendimas tinkamas. Reiktų gal dailininkų prekėse pasiteirauti skystesnių dažų medvilnei, gal skirtų batikai g.gif o šilko dažai medvilnei netinka, nieks nebandėt ?
Atsakyti
Labai taikliai aprasyta, mano patarimas - naudoti dazus batikai: esu dirbus 6 metus tai zinau, silkui ir medvilnei puikiai tinkami, ir nereikia jokiu lygintuvu irnesakyk.gif ax.gif
Atsakyti
As tai truputi kitaip klausima supratau. Man pasirode, kad nori audini tiesiog perdazyti, o ne ispiesti. Tada turbut tiktu dazai batikai arba, bent jau anksciau budavo ukinese prekese dazai medvilnei ir kt. audiniams (tik sitie kiek pamenu serdavosi paskui) Ir dazoma verdant. Tiesa pati batika ir kitais dazymais neuzsiimu, tai ne kazi ka galiu patart. Bet mano drauge yra labai graziai isdaziusi dideli drobini audekla ir vietomis batikinius ornamentus padariusi. Tai jei dar reikia galiu suzinoti kaip daze.
Nu va, paklausiau drauges. Sake daze aniliniais dazais (milteliai tokie), bet pasirodo labai seriasi. Tai sitais nedazyk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 28 rugsėjo 2009 - 17:55