Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Na, man reikia audinį nudažyti. Bet ten ir dangus, ir ežeras. Gal ir medžius kiek padažysiu, kad paskiau ant viršaus įvairesniais dygsniais galėčiau siuvinėti, formuoti reljefą, o fonas būtų reikiamos spalvos. Tai man dar reikia, kad audinys po to visai minkštas liktų ir galėčiau siuvinėti lengvai. Eisiu ieškoti batikos dažų.
Atsakyti
Tada tiks batikos ar silko dazai, nes jie yra skysti, tai i audini isigeria, o ne prilimpa. Tie kur tekstilei skirti tam reikalui bus per tirsti.
Pasirodyk veliau kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Tokiam variantui tik batikiniai dažai, mano manymu, dažant gerai užtvirtinti, manau temperatūra jie fiksuosis ir druska arba actu kiek pamenu, tai nepagailėk įdėti ir ilgiau pavirk. Ir dar kad būtum tikra praplauks ir pažiūrėk ar nedažo. Su tokiais dažais dažant medžiaga nė kiek nesukietės. sėkmės ir laukiam rezultatų.
Atsakyti
Bet o spalvos tarpusavy nesusilies? Man reikia žydro dangaus, mėlyno vandens, žalių medžių. O jei bažnyčią paspalvinsiu ir namus, tai jie bus šviesūs. Jeigu spalvos tarpusavy susilies, man nebetiks.
Bijau, kad teks man vien siuvinėti. Dažymas nemokančiam piešti žmogui, žiūriu, gali daug nervų kainuoti.
Atsakyti
jei reikia sviesiai melynos tamsiai melynos ir zalios tai galima su batika padaryti. is pradziu visa i sviesai melyna tada rezervuoti vasku kur tokia ir bus tada i tamsia merkti ir kur medziai zali ant virsaus geltona daza deti. ir liks zalia, bet tamsiai nebent labai pastelinem spalvom daryt tada gerai bet igudziu reikia, norint gerai padaryti. o kokia medvilne stora ar plona? as kazkada buvau nusipirkusi tekstiliniu dazu ir ant batisto liejau tai gana neblogai viskas ejosi ir kiek pamenu nesiplove. o tvirtinosi su lygintuvu.
Atsakyti
Sveikos visos....
ieškojau Tavi darbelių o radau visą kolektyvą, visą piešimo citadelę....

na ir grožių čia pridėta pažiūrėjimui... nuostabu... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos šitos temelės gyventojos, ateinu prašytis, kad priimtumėte ir mane į savo būrį, atradau, kad čia verda didžiausias gyvenimas šilko tapybos sferoje, užsinorėjau ir aš dalyvaut 4u.gif kai kurias iš jūsų jau žinau iš kito forumo
taigi ir aš besilankančioms kituose forumuose jau turbūt būsiu pažįstama... kitur esu užsiregistravusi kaip panikė... čia jau šitas vardas buvo užimtas, tai patapau Shima, vėl išsirinkau juokingą gal slapyvardį ax.gif labai įstrigęs buvo japoniškas žodis shima uma, kuris reiškia zebras... šiaip mano vardas Simona, tapau ant šilko gan seniai, pirmą kart pabandžiau prieš šešerius metus, nors tai buvo pavieniai darbai, užsikabinau už to galutinai prieš šiek tiek daugiau nei metus ir kol kas nerandu sau artimesnio meno smile.gif tai toks mano prisistatymas smile.gif
dar nerandu, kaip įdėti nuotraukų, tai tiesiog čia nuoroda į mano darbų foto internete... www.flickr.com/photos/simona_silk
Atsakyti
Sveika Shima,laukiam visu,norinciu ir mokanciu biggrin.gif
Taip pat laukiam ir darbeliu,kai senokai tapai,tai turesi kuom nustebinti biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Shima, och kaip seniai tavo darbais žaviuos. Malonu sulaukt mūsų būryje. 4u.gif
ŠiaurėsPašvaistė, mano darbai paraše smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 30 rugsėjo 2009 - 07:01
Labas rytas visoms. Labas Shima 4u.gif
Atsakyti
Sveikute Shima, ir man tavo darbeliai be galo grazus wub.gif sveikute prisijungusi!
Zemugne, cia ziuriu tiek patarimu visos dedam, o aiskiau turbut vistiek nesidaro lotuliukas.gif Tai gal tiesiog butu paprasciausia ispiest kaip ant silko, tik daugiau dazo naudojant, kad i storesne medziaga isigertu. Tada turesi gatava piesini, liks tik apsiuvinet.
Atsakyti
Taip tikrai darbai superiniai, ikelk pora foto tiesiog i temele, labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti