Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Ačiū, Arona.
Atsakyti
Tavi, ir čia pagirsiu, labai gražus šalikėlis, subtiliai suderinai gėles ir foną, o žali lapeliai pagyvina viską, bet nesipjauna. Puikus rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tavi, gražūs jurginai, prisimenu tavo darbus iš seniau, matosi pažanga gėlių tapyme, labai jautriai nupiešti žiedai smile.gif tik man dar trūksta įdomesnės kompozicijos, šiek tiek galbūt atrodo per monotoniškas išdėstymas gėlių, nors nesimato viso šalikėlio, bet toje nuotraukoje, kur matosi ištiestas, gėlės šiek tiek pasimetę atrodo kažkaip, nors gal nešiojant šalikėlį tos kompozicijos labai ir nesimato aišku... na, čia mano toks įsivaizdavimas.
Nenoriu pasirodyt labai didelė visų kritikuotoja 4u.gif nepriimkit neteisingai, bet kadangi pati visada noriu kritikos daugiau, tai kartais ir prie kitų daugiau pasikabinėju... wink.gif
Atsakyti
Shima, dėl kompozicijos teisi. Ji man taip pat nelabai patinka. Sekantį kart mažiau žiedų bus , padėliosiu gal kitaip.
Atsakyti
Jurginai puikūs. O dėl kompozicijos, tai pažiūrėjus kaip šalikėlis sulankstytas lyg ant kaklo būtų, tai visai gerai sugula ten jie. Sakyčiau netikėtas sprendimas. Juk nebūtinai viskas turi būt pagal kanonus. biggrin.gif
Atsakyti
Čia ne dėl kokių nors kanonų pažeidimo sukritikavau, jų net nelabai žinau, tai tik mano nuomonė buvo apie kompoziciją, kiekvienam savaip atrodo smile.gif
Atsakyti
user posted image

Dar vienas blynukas...
Nusipirkau kitokio šilko, ir jis man kažkaip nepatinka. Dažas prastai liejasi, sunku suvaldyt ir spalvos apsiblause lieka...
Čia dar šlapias. Dabar jau tvarkingas tik neturiu kuo nufotografuoti.
Atsakyti
AusraJ, gal šilkas storesnis? Ant jo sunkiau liejas dažas.
Atsakyti
Labai grazu!! Super thumbup.gif man tai atrodo kad gal sifoninis silkas cia? Jis savotiskas, bet man patinka.
Atsakyti
Tikrai tai šifonas. Ant jo visada sunkiau taposi ir spalvos išryškėja tik kai sudedi šalį.
Atsakyti
QUOTE(AusraJ @ 2009 10 05, 11:43)
Dar vienas blynukas...
Nusipirkau kitokio šilko, ir jis man kažkaip nepatinka.

Man labai grazus! Rozines ir zalios spalvu derinys man visada primena pavasari smile.gif O yra fonas? Kaip vadinasi sitas silkas? Ar labai glamdosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arona: 05 spalio 2009 - 12:57
Jei tai tikrai šifonas, tai jis praktiškai nesilamdo
Atsakyti