Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

user posted image

user posted image

Naujausias mano darbelis jūsų teismui. biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(AusraJ @ 2009 10 02, 10:24)
Naujausias mano darbelis jūsų teismui.

Grazus! smile.gif Gana paprastas, kuklus ir tuo paciu metu toks dailus. Toki pati labai maloniai nesiociau smile.gif
Atsakyti
Jūsų visų šalikėliai tokie gražūs, o Shimos, tai iš vis - aukščiausia klasė wub.gif

O man vėl išsiplovė dažai nuo šalikėlio, nors lyginau 1,5 val. karščiausiu režimu frusty.gif. Nu nesuprantu, ar aš ką blogai darau, ar ir vėl per trumpai lyginau, ar lygintuvas prastas, nors pirktas nesenai ir nepigiena kokia.
Šį kartą bandžiau lieti dažus ant drėgno ponge. Tai kraštai kažkaip keistai nubėgo, kaži kodėl taip? Ką blogai dariau?
Čia foto dar neišskalbto šalikėlio. Išskalbto net nerodysiu, bo pačiai baisu žiūrėt, spalvų beveik neliko verysad.gif
user posted image

Klausimas, ar galima šalikėlį perdažyti iš naujo?

Jaučiuosi kažkokia nevykėlė, visoms pavyksta, o man jau iš kelinto karto šnipštas gaunas
Atsakyti
kraštai subėga, nes per drėgna buvo (taip dažnai būna smile.gif )
dėl dažymo išnaujo, tai kodėl nepabandius .
kokios firmos dažai? gal tiesiog seni?
Atsakyti
Dažai Javana, pirkau Siver City prieš kelias savaites. Nemanau, kad seni, jie neseniai tik pradėjo prekiauti šiom priemonėm
Atsakyti
Nebūk tikra, nes jie savu laiku atsivežė ir nežinojo ką daryt su jais, tai pradėjo išpardavimą.
Gal gali pažingsniui papasakotį kaip piešiai. Gali į AŽ.
Atsakyti
o aš šalikėlį bandžiau užtvirtinti garu. Šiaip labai faina užtrukau kokia 10 minučių ir niekas nesiplovė. Bet nežinau kaip ten tas garas ką padarė bet auksinio kontūro nė kvapo neliko...
Gal kas tvirtinat garu? kaip jums tai daryti sekasi?
ačiū už komentarus, malonu girdėti.
Man rausvas šalikėlis liuks thumbup.gif gaila, kad prasiplovė?
O sakykit kaip javanos gruntas naudojamas? susidomėjau, reik akiratį plėsti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraJ: 02 spalio 2009 - 14:32
AusraJ, gražus šalikėlis smile.gif bet tik aš sukritikuosiu nuotraukas, nes jos net pusės grožio mano nuomone neatskleidžia, mirksiukas.gif jeigu nufotografuoti dienos šviesoje, ant balto pagrindo gražiai padrapiruotą, man atrodo, atrodytų tikrai liuks, nes gyvai šilkas visada gražiai atrodo, o nuotraukose tai perteikti sunkiau daug.

Agee, ačiū už komplimentus darbams mano, nors dar toli iki aukščiausios klasės smile.gif o šiaip iš savo patirties galiu pasakyt, kad nuo kraštų išsiliejimo man geriausiai apsaugo apvesti kontūrą aplink šalikėlio kraštą, tai yra padaryti kraštelį, ypač jeigu kelios kontūro linijos jį sudaro, kad ir visai siauras, nežinau koks čia mechanizmas, bet tas kraštelis visada suveikia nuo nubėgimų smile.gif nors aš visada savo tą kraštelį visur kišu laugh.gif gal kitiem ir nepatinka, kai skarelė apvesta, aš kažkaip negaliu be jo

o su garu labai įdomu, aš vis ruošiuosi nusipirkti dažų fiksuojamų garais, labai norisi išbandyt, bet kol kas paprastų labai daug turiu, tai laukiu, kol šiek tiek juos apnaudosiu ir kol atsiras pinigėlių atliekamų... kažkada nelabai seniai buvau užsukusi į ornamentų parduotuvę, tai kai prirodė visokių dažų, tik seilė nutyso happy.gif
Atsakyti
Kritika sveika. Ačiū. biggrin.gif
Bet taip jau išėjo, kad dienos šviesoje jau nebegalėjau nufotkinti išvežė, bet dar sugrįš tai klaidas ištaisysiu.
O dažus aš javaną su garu tvirtinau. Jie karščiu tvirtinasi tai koks skirtumas ar lygint ar garint. mano manymu... ax.gif
Atsakyti
Darbas, kuris niekaip nenorėjo būti baigtas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 10 04, 17:20)
Darbas, kuris niekaip nenorėjo būti baigtas

Labai grazus, svelnus salikelis smile.gif
Atsakyti